Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:24:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 803090 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Куд да се крећу кад се набило 20 играча на 50 метара?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Причам опште. Конкретно вечерас имали су против себе бункер али онај најгори. Против тога се игра центаршутевима и шутевима из даљине. А шта је Барса радила? Покушала је да против бункера игра пас игру и да се ушета у 16 где је било 10 играча. Ја лепо написао на полувремену да је то то.

То се тако не ради јер је просто физички немогуће играти тако, нема простора. Усрао их је један гол због лоше офсајд замке где је мислим Маикон закаснио. И то је то, ниш друго нису урадили. А види само шта се десило после тог гола, кренули су шутеви из истих позиција из којих су се до тада додавали а то је брате 25 метара од гола одакле се увек али увек шутира. И онда се дешава или гол или промашај или голман брани а лопта иде или у корнер или се враћа у поље па можда неко натрчи, али то је притисак и тако се стварају могућности да неко угура неку лопту. Овако брате додавања у простор међу 10 људи нису донела ништа, што сваки тренер треба да зна да је немогуће.

Гвардиола магараче центаршутеви и шутеви са дистанце. Крај, нема веће памети.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Мени није јасно како ти ниси видио да је Гвардиола урадио све да би и створио такву ситуацију.

Увео је Хефрена који је најбржи у екипи да покуша пробити Мајкона, пребацио Педра на десну страну да би га намјестио на десну ногу, тј. за центаршутеве и да би створио притисак на Занетију заједно са Дани Алвешом.

Такође је очигледно да им је на полувремену дао инструкције да шутирају што више, што и јесу радили, нажалост безуспијешно. Педро, Кеита и Туре су се испромашивали само тако.

Можда је једино још могао покушати извући Ибрахимовића изван 16 метара па да и он опали који пут, ал' пошто је овај употребљив ко мртав коњ, можда је и боље што га је избацио напоље.

Једино што ја замјерам Гвардиоли је то што мислим да је у цијелом овом срању око нападача требао форсирати Анрија као центарфора, ал' очигледно да и на тој релацији има доста проблема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јесте пробао је, само мислим да је превише чекао. Тек при крају је Барса играла како је требало да игра чим је Интер поставио бункерчину. Овако су чекали и чекали и сморили ме жешће. Требало је да их усере гол да би почели да играју антибункерски.

Мислим да им треба један тренер који зна знање да може да гура ово што Барса ради али и да је способан да реагује када нешто не иде. Гвардиола се понаша баш као млад и неискусан тренер. ОК је лик само је превише рано преузео Барсу. Зато га је Мурињо и ишамаро иако Пеп има фантастичну екипу. Маааалкице им фали да би били буквално непобедиви.

Иначе увек више волим да причам о манама бољих екипа. То су нијансе које доводе до перфекције и то више волим, иначе би висио на Интеровој теми и причамо о гомили ствари које не волим. Код Барсе има мало тога да би се ствари довеле на највиши могући ниво а то бих онако баш волео.
Чисто да не испадне да из на знам којих разлога критикујем неког иако други тим има више ствари за критиковати.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 01:38:36 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Чак и да је то тачно, ту је онај други проблем. Барселона мора имати свога тренера, тј. тренера који ће слиједити њихову филозофију фудбала. Обрни окрени, опет дођеш на исто. 

По мени има пар тренера који су бољи од Гвардиоле ал' они тешко да би икад могли функционисати у том систему, мислим да су најбољи примјер тога Капело и Липи, тешко да би то са њима прошло.

Можда би оном кловну Сколарију то одговарало, ал' он тешко да је бољи од Гвардиоле.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Добро то стоји и то чак јако поштујем. Држе се људи свог система и крај. Више то готивим него оно кад су пустили Ван Гала да сам направи екипу а он довуко гомилу Холанђана и урадио ништа. Ово далеко више поштујем јер отприлике такве ствари ми е свишају и код Манчестера и Арсенала. Постоји систем и све се у то уклапа. Исто ради и КК Партизан.

Е сад што се тиче тренера ваљда могу да нађу неког и да се договоре са њим да мора да поштује одређене принципе. Значи пустити га да ради али у неким оквирима. Има ваљда тренера који ће на то пристати, ал то треба да договори председник клуба и спортски директор, то им је посао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
А релано ко је то бољи од Гвардиоле?

Ето узмимо да су то Венгер, Хидинк, Липи, Капело, и Мурињо? Како било кога од њих приморати да играју онако како им каже Кројф и друштво?

Можда би једино то успијело са Хидинком, можда. Венегер би се за час посла погубио ту и вјероватно био пропаст. Капело, Липи и Мурињо би терали по своме. Тешко је ту наћи право ријешење, иако је то само фикција  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јебига треба пробати, направити листу потенцијалних па разговарати са људима, можда неко и прихвати. Све је боље од овога јер ће ето увек наићи неко ко ће искористити неискуство тренера.

Алтернатива је пустити Гвардиолу који је њихов да се учи на овој екипи. Е сад ово је фантастичан тим а питање је дал тај тим има времена да чека Гвардиолу. Ја мислим да нема. Или ставиш младог тренера да ствара тим испочетка или га ставиш да буде помоћник неком искусном прекаљеном стручњаку да учи па да само преузме тако већ створену екипу и настави у истом стилу. Тек тако младом тренеру дати оформљен тим мислим да је грешка, јер тај тим онда неће бити потпун. То се сада дешава са Барсом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Kako mi je drago sto su ispali  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Пуно ствари са којима се не слажем, а пуно сати...  Smile

Палим на спавање, касно је...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:24:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.