Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:02:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 802299 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iPhone 5
Crno na bijelo Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Више титула домаће и лиге шампиона. Довиђења.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia Asha 302
Od tih 78 trofeja, 6 su totalno nebitni... igrani pre Hrista, inter-cities fairs cup i copa eva duarte, smesno. Ipak je 32-21 i 9-4 najbitnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Odloženi pregovori oko Albe

Sastanak između predstavnika Barselone i Valensije oko Đordija Alber odložen zbog prevelikog interesovanja medija.

Predsednik Valensije Manuel Ljorente sitgao je u Barselonu gde se odmah u uputio u restoran na sastanak sa predstavnicima Barselone Zubizaretom i Marijom Bartomeu.

Ipak, zbog ogromnog broja medija, koji su očigledno saznali za ovaj sastanaka, pregovori oko Albe su odloženi, prenose španski mediji.

Đordi Alba ima ugovor sa Valensijom do 2015. godine i klauzulu o otkupu u iznosu od 40 miliona evra.

Ipak Barselona je spremna da izdvoji 11 miliona evra za levog beka koji je ponikao u katalonskom klubu.

(Sportske)
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56

Виланова потписао на две године.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Vilanova: Nisam zabrinut

Novi trener fudbalskog kluba Barselona Tito Vilanova rekao je da je neverovatan izazov da nastavi rad u ekipi posle uspeha koje je imao Pep Gvardiola.

Vilanova je govoreći na prvoj konferenciji za novinare posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora istakao da nije zabrinut zbog poređenja.

"Svestan sam da ću izgubiti. Ja nisam zbog toga ovde, već da radim", rekao je novi trener Barselone.

Vilanova je bio Gvardiolin trener za vreme najuspešnijeg perioda kluba kada je osvojeno 14 od 19 titula u četiri sezone.

On je dodao da će imati malo prostora za greške sa ekipom u kojoj igra Lionel Mesi.

"Ne pitajte navijače. Oni će želeti da klub nastavi da pobeđuje kao i prošlih godina", rekao je

(B92)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0

Mesi daleko od oproštaja

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi rekao je da će završiti karijeru onda kada se više ne bude zabavljao na terenu. Argentinac je dodao da, iako je već sada osvojio gotovo sve trofeje, ima još mnogo toga da nauči.

"Fudbal je igra, a ja se trudim da mi bude zabavno. Važno mi je samo da igram, zato se i bavim ovim sportom. Kada više ne bude tako, povući ću se. Ne želim da izgubim strast prema fudbalu", kazao je Mesi argentinskim medijima.

On je ove sezone za Barselonu odigrao 60 utakmica i postigao 73 gola, čime je oborio rekord legendarnog Nemca Gerda Milera.

"Današnjim fudbalskim timovima je najvažnija pobeda, a ne dobra igra. Potrebno nam je više igrača koji gaje strast prema fudbalu", naveo je Mesi.

Argentinac je dodao da, iako je već sada osvojio gotovo sve trofeje, ima još mnogo toga da nauči.

"Igram za jednu od najboljih ekipa u istoriji fudbala. Zahvalan sam što sam dobio priliku da ostvarim svoje ciljeve i naravno, što imam porodicu i prijatelje koji me podržavaju. Verujem da moram još da sazrim, pre svega kao osoba. Moram da učim, ne zaboravite da su mi tek 24 godine", zaključio je Mesi.

(RTS)
« Poslednja izmena: 23. Jun 2012, 17:31:59 od bojan.c »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Osvojeni trofeji do 25. rođendana

Lionel Mesi 21 - tri trofeja Lige šampiona (2006, 2009, 2011), dva klupska prvenstva sveta (2009, 2011), pet titula u Primeri (2005, 2006, 2009, 2010, 2011), dva trofeja Kupa kralja (2009, 2012), pet španskih Superkupova (2005, 2006, 2009, 2010, 2011), dva Superkupa Evrope (2009, 2011), jedno olimpijsko zlato (2008), jedna titula na U-20 prvenstvu sveta za mlade fudbalere (2005)

Pele 18 - dve titule na šampionatima sveta (1958, 1962), dva Kopa Libertadores (1962, 1963), dva Interkontinentalna kupa (1962, 1963), četiri brazilska prvenstva (1961, 1962, 1963, 1964), pet šampionata Paulista (1958, 1960, 1961, 1962, 1964), tri trofeja Turnira Rio - Sao Paulo (1959, 1963, 1964)

Johan Krojf 8 - četiri titule holandskog šampiona (1966, 1967, 1968, 1970), tri holandska Kupa (1967, 1970, 1971), jedan Kup šampiona (1971)

Dijego Maradona 5 - trofej Metropolitano, ranija verzija šampionata Argentine (1981), španski Kup kralja (1983), Liga kup Španije (1983), Superkup Španije (1983), U-20 šampionat sveta za mlade fudbalere (1979)

Alfredo di Stefano 4 - Kopa Amerika (1947), dva šampionata Argentine (1945, 1947), jedna titula u Kolumbiji (1949)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
Mesi je ipak .. Mesi Wink .. da budemo iskreni .. Pele je bio kralj svog doba i njemu niko nista nije mogao ali Mesi ima dosta veliku konkurenciju sto se tice ostalih dobrih igraca danasnjice dok Pele bas i nije imao neku konkurenciju vrednu pomena.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
Barsa kažnjava Alveša

Dani Alveš se povredio pred finale Kupa Kralja i od tada nije odigrao nijedan meč.

Ipak, Brazilac se nedavno pojavio na prijateljskom meču sa Leom Mesijem koji je odigran u Majamiju.

Dani Alveš je na ovom meču odigrao samo 25 minuta, ali uprkos tome bi mogao da bude kažnjen.

Barselona će najverovatnije kazniti Brazilca jer nije dobio odobrenje lekara da nastupi na ovom duelu.

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:02:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.