Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:31:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 800672 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Novinari samo nešto s***. Oni ne vole Murinja i samo ga opanjkavaju.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Пусти ти новинаре а не брини за Муриња  Smile

Pa pustam ja novinare ... samo videvsi kakav je kao osoba .. ne cudi me nista Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47

Pa naravno da je 3-4-3 suplja kombinacija ali ako znas sta radis, nije problem Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
Barselona za Martineza nudi 26 miliona

Barselona je ozbiljna u nameri da u ovom prelaznom roku dovede odličnog fudbalera Atletik Bilbaa, Havi Martineza.

Za 23-godišenjeg fudbalera veliko interesovanje takođe su pokazali Bajern iz Minhena i Mančester Siti. Baskijski klub je spreman da proda ovog fudbalera ekipi koja je spremna da za njegove usluge izdvoji 35 miliona evra na ime obeštećenja.

Problem može da bude preveliko obeštećenje koje traže Baskijci od 35 miliona eura. To nisu spremni da plate Njemaci, ali ni prebogati "građani".

Havi Martinez je velika želja novog trenera Tita Viljanove, jer ovaj fudbaler može da igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog. Bio bi idealna zamena za Karlosa Pujola, koji je sve češće povrijeđen, a može da zameni i Serhija Busketsa.

Havi Martinez je bio u sastavu Španije na EP ali nije imao značajnu ulogu u trijumfu svoje reprezentacije. Španska javnost je jednoglasna da je on budućnost reprezentacije.

"El Mundo Deportivo" piše da će Katalonci početkom nedjelje formalno početi pregovore sa čelnicima kluba sa "San Mamesa", a njihova ponuda će biti 26 miliona evra, plus dodatni bonusi.

Ako Baskijci prihvate ponudu, transfer će biti realizovan do narednog vikenda.

Izvor: Press Online
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Barsa kupila devetogodišnjeg Irca!

Prema pisanju irskih medija, jedan od njihovih najtalentovanijih fudbalera Zak Gilsenan, potpisao je za Barselonu. Kada bilo ko potpiše za Barsu to je, svakako, vredno pomena a naročito u ovom slučaju jer Zak Gilsenan - devetogodišnjak!

Gilsenan je zadivio skaute kluba sa Nou Kampa kada je na jednom od kontrolnih mečeva najtalentovanijih pretendenata na članstvo u čuvenoj fudbalskoj akademiji "La Masija" - postigao čak sedam golova.

"Mi smo, zapravo, živeli u Australiji kada su Zaka primetili skauti Totenhema. Vratili smo se na Ostrvo kako bi se ta priča sa londonskim klubom konkretizovala, ali onda je usledio poziv Barselone", rekao je Zakov otac Stiven.

Mladi Gilsenan će se sa porodicom preseliti u Španiju a karijeru će nastaviti baš odakle je i stigao poziv - u Barsinoj "La Masiji" u kojoj su stasali Lionel Mesi, Ćavi i mnogi drugi.

Izvor: Blic Sport

Maskerano blizu dogovora sa Barselonom

BARSELONA, 17. jula 2012. (Beta) - Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je u utorak da je 28-godišnji Argentinac Havijer Maskerano blizu potpisivanja novog ugovora sa viceprvakom Španije i Evrope.

"Pregovori o novom ugovoru za Maskerana su dosta napredovali i nalaze se u završnoj fazi", rekao je Zubizareta španskim novinarima.

Maskerano je u Barselonu došao iz Liverpula u avgustu 2010. godine za 22 miliona evra i ima ugovor do leta 2014.

Zubizareta je kazao da će Barselona narednih dana pokušati da produži ugovore sa još nekoliko igrača, medju kojima su kapiten Karles Pujol i mladi napadač Adrijano.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Aleks Song se dogovorio sa Barselonom

Aleks Song se dogovorio sa Barselonom, a katalonski gigant će sledeće nedelje započeti pregovore sa Arsenalom nakon što je utanačio detalje ugovora sa kamerunskim reprezentativcem.

Stameni vezista prošle godine je upisao 11 asistencija i na taj način dospeo na radar Barselone koja će za njegov potpis morati da izdvoji oko 15 miliona evra.

On će u slučaju transfera potpisati petogodišnji ugovor sa vicešampionom Španije.

Blic
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Сјајан трансфер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ja sam onda očito lud.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Што?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:31:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.