Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:34:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 803397 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy
О Интеру. Не знају фудбала.

mislim da ovakvu izjavu ne treba ni citati a kamoli komentarisati.
Citat
Супротно од тога, у Интеру се на ликове као што је Матераци, гледа са поштовањем. Они тог љигавца обожавају.

obozavan je od strane navijaca zbog nekih drugih stvari koje mi kao srbi ne mozemo razumeti. usko su vezane za italiju ali ne bitno.

Citat
Милито такође

sta je sa militom  Smile sto on da im ne bude omiljen? covek je kralj u sesnestercu.

razumem ja tebe sta ti hoces da kazes, ali onda brate ajde da argentincima i brazilcima zabranimo da igraju fudbal jer su jednostavno cigani na kvadrat vazda bili.

otkad znam za sebe vecno su se previjali i jeli govna kad vode... takvi su i spanci.

jebiga, to je fudbal, tako su ih naucili tamo.

a sto se tice defanzive... nekome se to svidja nekome ne... meni je ono recimo sinoc bila umetnost. ni jednom ne dozvoliti da ispadnes iz igre protiv tako mocnog tima ... do besvesti odgovorno, prozreli su ih ne 100% vec 1000%... nacin na koj su zatvarali prostor je za primer.

jebiga u sportu je tako... trener je taj koji odredjuje igru.

znam da nema veze sa temom, ali ako i malo pratis nba... sta ima cuveni don nelson koji igra najatraktivniju kosarku u nba, igra bez centra, kad u sezoni njegov golden stejt ostvari 25 pobeda i 60 poraza.

pa sad jel pametniji on ili trener bostona ili klivlenda ciji timovi igraju cvrstu odbranu i svake sezone se bore za prsten. mozda je primer glup ali je tako. golden stejt da bostonu 120 koseva al zato primi 130...

isto bi se i sinoc desilo na nou kampu.

« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 18:52:32 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јебига ја гледам са чисто фудбалске стране, пратим ко како игра. Или играш фудбал или се трудиш да играш фудбал или се сналазиш на све могуће начине да убијеш фудбал да би извукао резултат. Прва 2 поштујем, треће што је Интер усавршио не подносим. Мада надам се да ће Мурињо ипак унети мало фудбалске игре у тај тим.

А јес брате компликовано је то за схватити. Имаш све у ситна цревца на Интеровој тем ако те ово овако штуро речено збуњује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 

Citat
Супротно од тога, у Интеру се на ликове као што је Матераци, гледа са поштовањем. Они тог љигавца обожавају.

obozavan je od strane navijaca zbog nekih drugih stvari koje mi kao srbi ne mozemo razumeti. usko su vezane za italiju ali ne bitno.

Citat
Милито такође

sta je sa militom  Smile sto on da im ne bude omiljen? covek je kralj u sesnestercu.

razumem ja tebe sta ti hoces da kazes, ali onda brate ajde da argentincima i brazilcima zabranimo da igraju fudbal jer su jednostavno cigani na kvadrat vazda bili.

otkad znam za sebe vecno su se previjali i jeli govna kad vode... takvi su i spanci.

jebiga, to je fudbal, tako su ih naucili tamo.

a sto se tice defanzive... nekome se to svidja nekome ne... meni je ono recimo sinoc bila umetnost. ni jednom ne dozvoliti da ispadnes iz igre protiv tako mocnog tima ... do besvesti odgovorno, prozreli su ih ne 100% vec 1000%... nacin na koj su zatvarali prostor je za primer.

jebiga u sportu je tako... trener je taj koji odredjuje igru.

znam da nema veze sa temom, ali ako i malo pratis nba... sta ima cuveni don nelson koji igra najatraktivniju kosarku u nba, igra bez centra, kad u sezoni njegov golden stejt ostvari 25 pobeda i 60 poraza.

pa sad jel pametniji on ili trener bostona ili klivlenda ciji timovi igraju cvrstu odbranu i svake sezone se bore za prsten. mozda je primer glup ali je tako. golden stejt da bostonu 120 koseva al zato primi 130...

isto bi se i sinoc desilo na nou kampu.

Знам ја и какви су Аргентинци и Бразилци. Будале по природи. Проблем са Интером је, што су од доласка Муриња, одређене ствари, које требају да имају што мање везе са правим фудбалом, постале саставни део фудбалске игре, као што су то додавање или ударац.

Ако је до тад то било спорадично, онако као што је у свакој екипи, код њега је то постао систем.

Е то је оно што ме иритира, а не дефанзиван фудбал. Па да се вратим на Симонија, пошто ти нисам на то одговорио. Симонијев Интер је играо још ружније од овог данас, али бар нису неговали све ово што сам помињао у задњим постовима.

Зато споменух и Ливерпул. Играј бре и са два голмана. Играј са свим играчима у казненом, али молим не немој већ у двадесетом минуту да одуговлачиш са испуцавањем.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 19:01:51 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy
@empty

neverovatno je kako si dosao do zakljucka da inter igra tako na osnovu sinocnjeg meca u onakvoj situaciji.

pa samo ako zelis da mi kazes da li je inter igrao tako u 1.mecu? kako je dao 3 gola? jel na osnovu igre ili se branio bunkerom pa interovi igraci 3 puta nabili loptu na palac a ona slucajno zavrsavala u golu valdeza.

da li je inter 180 minuta igrao bunker u dvomecu sa celzijem? ako ti kazes da jeste ja vise nikad ni jedno slovo necu napisati ovde.

to sto ti pricas nema veze sa bilo kakvim objasnjenjem vec iskljucivo sa nepodnosenjem te ekipe. ali dobro, tvoja stvar.

sta je to trebalo sinoc da urade? kad je mota dobio crveni po tebi i nekima ovde trebali su da skinu gace i da se naguze i da jos mole da ih mesi i ostali katalonski gejevi karaju u bulju a ne da se bore na sve moguce nacine. ma daj molim te...

a posto stalno potenciras tu recenicu "ko kako igra fudbal" , "ili ga igras ili ne"

sta je to po tebi fudbal? igra u kojoj nema odbrane? igra gde se samo napada? pa koji racku postoje 4 defanzivca u ekipi. ali ok ti tako razumes igru...tvoje misljenje sa kojim se ja ne slazem. ali zato i postoje forumi.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 19:07:24 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC najskuplji
јел може неко да преприча задње две стране Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ne vidim zasto se raspravljate, Inter je u finalu.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2010, 19:33:58 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Znaci pao sam sa stolice!Ovo je ko onaj fazon pricas sa ortakom o necemu pa kao ajde posle casa cemo ili punis ribu pa joj kazes ajde ti na mene a lik kaze ajmo na drugu temu DA SE DRUZIMO HAHAHAHAHAH placem xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
sto se Intera tice jedino im je jos falilo da postave daske preko cijelog gola da bi se odbranili ali eto to je njihovo shvatanje fudbala i mogucnost njihovih igraca i trenera pa zato tako i igraju u svakom slucaju cestitam im na prolaz i zelim im rezultat iz njihovog poslednjeg finala.
Ni na PES-u vise nema umiranja u ljepoti...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:34:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.