Trenutno vreme je: 28. Jan 2021, 11:36:59
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Fazlija (Pročitano 49217 puta)
12. Apr 2008, 01:28:39
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Boginja Ja ti nikad nisam bio Bog zna sta nisi me voljela kao tebe ja a meni da skinu zvijezde sa neba ja bih s tobom sretan bio kraj soli i hljeba Ref. 2x Boginja, boginja sad si pored njega i svile i zlata al' ti samo ljubav treba Tudje ti je sladje nego moje sve zalud su ti prosle sa mnom godine ne znamo se vise sad smo stranca dva prodjes s njim kraj mene od zlata sijas sva Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Budi opet moja Na ognjistu nasem osta samo dim ko da oci nemam kad te ne vidim 2x Ref. Sad me neki djavo tjera da kucam na vrata tvoja otvori mi i ne pitaj sto na kisi sada stojim budi opet moja Okreni se sreci pogledaj me ti iz pepela ljubav nek se raspali 2x Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Burma nosila si burmu moje majke rodila mi cedo plave uvojke bila ljubav kao nebo cista samo ti nisi vise ista sta je neka je eh sto nije ranije da me manje zaboli da te srce preboli s zlatnim koncem srca da se spoje nema vise srece za nas dvoje jos mi soba na tebe mirise ali ti nisi moja vise
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Cajorije Ref. Cajorije, sukarije napirunde, palamande napirunde, palamande caje Moje usne cokolada al' te drugi ljubi napijem se da poludim pa me ritam ubi Da se smirim ne mogu sebi kazem necu ja zbog tebe zivim ja zbog tebe umrecu Ref. 2x Kosa mi je garava al' te drugi osvaja usne su mi vatra ziva eh, kad bi moja bila Nadji drugu, kazu svi ja im kazem, necu ja zbog tebe zivim ja za tebe umrecu Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ciganska svadba Danas zenim svoga sina 15 mu je godina al ciganska krv je vrela djeca su se zavoljela. 2x Dajte vina za sto dana da zapamtim po balkana nek se cuje nek se zna kad je svadba ciganska. 2x Tesko vrjeme i godine al ne zalim mili sine dek samo ovo docekao nista ocu nije zao.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Cigansko srce Pjesma tuge i bola meni je u krvi i znam da nisam tebi posljednji ni prvi izazov u zivotu, ja ne padam na ljepotu golih ramena i plavog pramena Ref. Sta ce ti srce cigansko ti bi ga brzo zgazila kada bi me poljubila i moju kosu mazila Sta ce ti srce cigansko ono se brzo zaljubi pa onda pati i boluje kada te izgubi Ubila bi mene mala avantura kao sto si lijepa budi dobra cura okreni se i idi, niko da ne vidi nase poglede, bijeli labude Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Cuvaj se malena tebi je vazno moje ime da kazes drustvu s kim sam bila da znas zivot sta je nebi tako mladost trosila cuvaj se malena cuvaj se ne daj da ti lome krila ovo je mojih pet minuta i ti si srecu zasluzila drhtis ko struna pored mene suze klize ti niz lice ti neznas zivot sta je samo je korak do ulice
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Duga Kao duga poslje kise na nebu kad se javi sanjam kosu tvoju rasutu po travi Kao more, kao zore jutro kad najave kao oci tvoje zaljubljene, plave Aj, kud me vodi zivot ovaj hej, hej sudbino drugoj me nedaj Ref. 2x A ti, a ti, ti se kockas sa zivotom mojim Kao ljubav, kao tijelo kad od srece gori kao usne tvoje na usnama mojim Znam da vise moja nisi srce mi je slomljeno nama bas ni malo srece nije sudjeno Aj, kud me vodi zivot ovaj hej, hej sudbino drugoj me nedaj Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Duso prodana Stojis hladna ko kip dok lazni osmijeh te odaje nekad si bila moj tip sad dusa sto se prodaje Ne zalis vise za tim sto ljubav nekad se zvalo sutra ces bilo s kim jasno je, to se znalo Ref. 2x Hej duso prodana rano moja ziva kome li si odana ko mi te sakriva Varas se, ja nisam lud zivotu lako se predajes ulica sad ti je drug nista mi vise ne dajes
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Elvira Mnogo te volim ti si mi sve ako si sama dodji sto pre (2x) Ref. 2x Eli, Eli, Elvira cekanje me nervira ako me volis srce mi daj ne cekaj druge, ja sam taj Cekanje boli ti si mi spas dodji da ljubav zagrije nas (2x) Ref. 2x Mnogo te volim ti si mi sve ako si sama dodji sto pre (2x) Ref. 2x
Trenutno vreme je: 28. Jan 2021, 11:36:59
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .