Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:14:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fasizam i Nacizam kod nas  (Pročitano 17842 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
a što se buniš onda kod srbi ispaštaju?

Можда зато што сам Србин.  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
nećeš mi verovati al me pogodi bilo čija tragedija
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
verovatno blesav sa tvoje tačke gledišta, odgovori mi na pitanje

@panini
to što si reko jeste nacistička izjava.

Ti kažeš da su ljudi (neznaš ko) sigurno podržavali ameriku, pa nek su poginuli, odnosno pravdaš teroristički akt u kome je poginuolo par hiljada ljudi. Obeležio si jednu grupu ljudi, ne pojednice i tvrdiš da su krivi. Hitler je obeležio jevreje i tvrdio da su krivi za nešto. Naravno ti nisi u poziciji da budeš šef nemačke, pa nisi opasnost, ali... Smile

Pritom mi je neverovatno da prebacujete "vidi demokrator brani pravo jačeg", a vi branite pravo terorista, istih onih koji su ubijali po bosni, istih onih koji dižu u vazduh metro u londonu, španiji... ljudi ginu i vi to podržavate kako se vama sviđa. Jer je jeli usmereno protiv vašeg arhineprijatelja -- SAD.

Ne razmišljate o malom čoveku koji ni kriv ni dužan gine na svim stranama.

Изјава је у систему вредности у којем се правда и неправда релативизују до претапања једне у другу. Даље, рекао сам вероватно. У СТЦ вероватно раде политички подобни. Опет, твој систем вредности каже да је јачи у праву. У овом случају терористи су били јачи. Дакле, у праву су. Пошто је јачи (у овом контексту Америка) у праву и његова дејства су оправдана, а није га брига за "малог човека" - у праву је јачи у конкретном случају (у овом случају арапски терористи), па ни њих није брига за "малог човека". У оба координатна система јачи је у праву, тако да је, самим тим и страдање "малог човека" прихватљиво, јер је страдао од руке јачег - који је, је ли, у праву.

Али, аршини које ти примењујеш кажу да је само Америка у праву.

Иначе, обрадовао сам се туђој патњи. То ме не чини добрим хришћанином, али је људски. Поготово када се та патња догодила некоме ко већ годинама мом народу и мени ствара патњу. Нека су ти људи били и недужни, али је то својеврсна опомена насилнику.

И још нешто. Ако је напад на СТЦ терористички чин, шта је агресија на суверену земљу без дозволе Савета безбедности?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Е, сад долазимо до кључне ствари.
Ако погађа било чија трагедија, погађа те и трагедија Ирачана, рецимо...
Претпостављам да то не кажеш само декларативно, него стварно и мислиш Smile
Онда вероватно не би желео да се слично догађа Иранцима или Сиријцима... као што се и Србима догађало.
А ако не би волео да им се догађа, онда вероватно желиш да Америка буде заустављена.

Нажалост, то се не може постићи лепим речима... Бар не само лепим речима Smile
Дакле, треба да добију по носу, а то укључује и смрт невиних људи (то уосталом и нису апсолутни појмови, свако је помало крив).
Дакле, лепо ти је речено

Па ко ће плаћати грехе америчке политике, ако не тај мали човек. Мислиш да ће се Бушу, Клинтону, Мадлен Олбрајт или не знам већ коме вратити истом мером зло, за зло које су они починили? Мали човек увек испашта. Нисам ја сад садиста да се радујем толико том 11. септембру, али сматрам да је то заслужена казна за њихову политику, а требало би да се деси још више таквих напада, да њима неке ствари допру до главе.

Осим тога, Sillypuppie је помињао нешто Хитлера и шта га знам...
Па Дрезден, Хамбург и Берлин су били сравњени са земљом. Да ли то значи да је Черчил исто што и Хитлер?
Ја бар не знам да се много двоумио док је наређивао смрт цивила.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
A Hirošima i Nagasaki ?

Amerikanci se ubiše od plakanja nad tolikim mrtvim civilima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Па ко ће плаћати грехе америчке политике, ако не тај мали човек. Мислиш да ће се Бушу, Клинтону, Мадлен Олбрајт или не знам већ коме вратити истом мером зло, за зло које су они починили? Мали човек увек испашта. Нисам ја сад садиста да се радујем толико том 11. септембру, али сматрам да је то заслужена казна за њихову политику, а требало би да се деси још више таквих напада, да њима неке ствари допру до главе.
  Smile  Smile  Smile
   Mali čovek žeeeli preko crte... cccc....
    izvini što sam baš tebe citirao... ima vas dosta, poenta je ista...  Smile
   mora da je to zato što si pička izdajnička?  Smile
    naravno da sam sarkastičan.

Nego, njih ima ovde dosta koji imaju dosta godina i pokazuju neke znake nezrelosti u stilu, ma sve bi ja to pobio, bacio bi atomsku (kao gogio, al on ima 18... ja ni tad nisam tako razmišljao ali ...ajde) ... Znači, svoj bes i nezadovoljstvo sobom sublimiraju u "ratničko-patriotske" ideale , koristeći osim sublimacije još jedan odbrambeni mehanizam, prenoseći bes na likovanje nad  pobigijom nekih  nebitnih ljudi...  Smile  Mali čovek...heh  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 19:40:27 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
sad ste me uvukli u drugu priču

prebacujete se između priče o pravdi i zaustavljanju amerike

moram da brišem sad, obrazložiću kasnije

ako koristiš iste metode kao i oni (amerikanci/teroristi/nacisti/ko god) zašto stavljaš pravednost na svoju stranu, mislim da je to poenta, ameri su ispali džukele više puta, al i teroristi su ispali džukele, gde ti je tu pravda, za svaki postupak jednih možeš da odgovoriš postupkom drugih i to je kolo bez kraja ko iszrael i palestina. I jedni i drugi su krivi...

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

ako koristiš iste metode kao i oni (amerikanci/teroristi/nacisti/ko god) zašto stavljaš pravednost na svoju stranu, mislim da je to poenta, ameri su ispali džukele više puta, al i teroristi su ispali džukele, gde ti je tu pravda, za svaki postupak jednih možeš da odgovoriš postupkom drugih i to je kolo bez kraja ko iszrael i palestina. I jedni i drugi su krivi...

kao što vidiš, nema tu identiteta. moraš ili/ili....Jbm ti nacionalni identitet ako nemaš ni lični. A  takve teme (ili/ili) su omiljene na forumu..npr. muzika...
    Nego, oni i ne zalaze tamo. Jer su veliki političari. Lepše im je kad su samo ovde. kad ovde kolju tipkanjem na tastaturi, jedino su im tad mirne ruke... neurološki problemi se odagnaju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

kao što vidiš, nema tu identiteta. moraš ili/ili....Jbm ti nacionalni identitet ako nemaš ni lični. A  takve teme (ili/ili) su omiljene na forumu..npr. muzika...
    Nego, oni i ne zalaze tamo. Jer su veliki političari. Lepše im je kad su samo ovde. kad ovde kolju tipkanjem na tastaturi, jedino su im tad mirne ruke... neurološki problemi se odagnaju  Smile
aj,nemoj zezati,pa ja sam non-stop na muzici
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@ Mrgec, ti da.
         Mislio sam na naše najveće borce. A na zaklete neprijatelje zapada , koji od njega prihvataju samo crnački turbo-folk zbog zajedničke nesreće Srba i niggera, nisam mislio.  Smile
   Odlazim u kluuub, aaaaaa. jiiiiiia. Bičarke mi titraju jaja, aaaaaa, jiiiiia. zato što su mi blizu novčanika, aaaaa, jiiiiia.
   Pimp styyyyyyyyyle...pimp styyyyyyyyyyleeee
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 23:09:50 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:14:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.