Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашистички корени Европске уније  (Pročitano 6648 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja mislim da je fasizam u glavi gambina,rasmc-a i slicnih bolida.
Ima jedna dobra srpska izreka :"rdjavom k...u i dlake smetaju" Smile

bolid ti tata Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Мени је иначе много смешно кад ови педерасти либерали и нео-комуњарски радикали крену да пене и називају једни друге фашистима. Smile

Заиста једини који ту могу да се увреде су сами фашисти. Smile
A gde si ti procitao da se radikali zalazu za komunizam(Lenjinizam) ? Jbt koliko ima izgubljenih ljudi, porucujem ti da ides da citas knjige jer si previse pametan!
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa dobro, radikali se ne zalazu otvoreno za komunizam, ali imaju njihove ideje, besplatne skole, lecenje, fabrike radnicima i sl. A i potekli su od komunista.

Mada, nisam ni primetio da se demokrate zalazu za fasizam ili kojekakve vrste izdaja pa opet vi zatucani nacionalisti stalno tako etiketirate celu tu ekipu, kacite im kukaste krsteve i slicno, zato bolje ticu!

A i da citate knjige, znali bi za glasovne promene, jednacenja po zvucnosti, palatalizaciju... pa bi naucili da se ne kaze "srbski" nego "srpski"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Pa dobro, radikali se ne zalazu otvoreno za komunizam, ali imaju njihove ideje, besplatne skole, lecenje, fabrike radnicima i sl. A i potekli su od komunista.

Radikali se zalazu za socijalni program koji se tice gorepomenutog, sto nije bas nuzno komunizam, vec socijalizam. Elem, za slicno se zalazu i neke socijal-demokrate i demokrate i komunisti i sta ti ja vec znam. To nema veze sa nazivom stranke, i sa radikalnim opredeljenje. Problem je u tome sto je to jeftina propaganda koja je neostvariva u zapadnom drustvu (pod tim podrazumevam i Rusiju). Naravno da postoji socijalna odgovornost prema gradjanima, ali se uvek balansira u kojoj meri, jer sve besplatno - kako to radikali pricaju - je nemoguce, a da pritom zemlja ima budzet koji joj omogucava da se razvija. E sad jeftina propaganda socijalistickih vrednosti kombinovana sa nacionalizmom koji takodje propagiraju radikali daje nacional-socijalizam.

Ako nije jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
hellraiser sharpshooter koji je tvoj problem?  Besplatno zdrastvo skoro svi imaju osim jadnih amera gde i vazduh placaju, u engleskoj cak dobijes pare za taxi ako nemas kod sebe ako si stariji covek da se ne mucis u autobusu.
A sto se tice SRS i komunizma pitam te gde se oni zalazu navedi mi barem jedan primer ? A neces ga naci i ispaces glup ko sto si sada.
"fabrike radnicima " i odvori mi sta si ovde hteo reci?

Radikali se zalazu za socijalni program koji se tice gorepomenutog, sto nije bas nuzno komunizam, vec socijalizam. Elem, za slicno se zalazu i neke socijal-demokrate i demokrate i komunisti i sta ti ja vec znam. To nema veze sa nazivom stranke, i sa radikalnim opredeljenje. Problem je u tome sto je to jeftina propaganda koja je neostvariva u zapadnom drustvu (pod tim podrazumevam i Rusiju). Naravno da postoji socijalna odgovornost prema gradjanima, ali se uvek balansira u kojoj meri, jer sve besplatno - kako to radikali pricaju - je nemoguce, a da pritom zemlja ima budzet koji joj omogucava da se razvija. E sad jeftina propaganda socijalistickih vrednosti kombinovana sa nacionalizmom koji takodje propagiraju radikali daje nacional-socijalizam.

Ako nije jasno...
Oni se zalazu za nacionalizam i moze se reci socijalizam ali ne 100 % jer su i oni za slobodnu trgovinu ili kako se vec zove.
Tomshhh odgvori mi koja drzava u EU se ne zalaze za nacionalnlizam? Pogledaj samo u koliko drzava EU je na vlasti desnica, pogledaj samu ameriku ko je na vlasti republikanci.
A sto se tice socijalizma ona vise spada u ekonomiju nego na ideologiju ako si citao marksa shvatices.
hellraiser sharpshoote socijalizam nije izmislio hitler pa da kacis i nazivas svakog fasistom i opet si ispao glup.
I odgovori na moje pitanje gde se oni zalazu za komunizam navedi 1 primer?

« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 04:06:21 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Covek je insinuirao na fasiste, glupane!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
S tim recnikom mogli bi da nastavite diskusiju na pijaci, ali ne i na ovom forumu...
I vi hocete u svet... bilo koji... Istok-Zapad... vec po izboru...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Oni se zalazu za nacionalizam i moze se reci socijalizam ali ne 100 % jer su i oni za slobodnu trgovinu ili kako se vec zove.

Odgovori na moje pitanje gde se oni zalazu za komunizam navedi 1 primer?

Procitaj ponovo post, rekoh ne zalazu se za komunizam, ili preciznije komunisticke vrednosti. A slobodna trgovina je ono protiv cega se bore, jer je tu u pitanju libaralno trziste koje je produkt liberalnog kapitalizma, sto oni shvataju kao globalizaciju a oni su antiglobalisti (oni nece jedno veliko slobodno trziste). Njihov program je socijalno nacionalisticki usmeren a to bi trebalo da svi znaju sta znaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ne bore se protiv slobodne trgovine covece sami su rekli da se fabrike trebaju prodati.
To pitanje tebi nije bilo namenjeno nego onom iznad tebe koji govori da su oni komunisti, a tebi kazem da hitler nije izmislio socijalizam nego KARL MARKS. A da te pitam kad kazes da je neko nacionalnista na sta tacno mislis ne razumem bas to najbolje a i ko je prvi reako ja sam nacionalista Adolf Hitler?
Primetio sam jos nesto kad kazes slobodna trgovina pa nije trgovina pustiti stranca da pokupuje celu zemlju i da cist kapial nosi van zemlje i odgovri mi na jos jedno pitanje jel danas ima u nasoj zemlji slobodne trgovine ili nema?
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 04:24:46 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ok, idemo ovako. Slobodna trgovina jeste pustiti strance da pokupuju ako nude vise para... zato sto je slobodno pa mogu da dodju i da kupe ako nude vise para  Smile. A ako se radikali zalazu za slobodno trziste, to znaci da se fabrike prodaju strancima pa makar sve, ako oni nude bolje uslove.
Licno ne mislim da je u Srbiji trgovina slobodna, jer kojekakvi ministri (citaj Miskovic, Beko i slicni) iz SPSove vlade sa kojima su bili i radikali u periodu kad su ovi krali sad kupuju te fabrike pod imenima raznih firmi, a novac su zaradili kad se to moglo sa radikalima i spsom koji su sada za slobodnu trgovinu (pazi boga ti). Pritom, slobodno trziste nije samo prodaja fabika, nego podrazumeva celokupno trziste (dakle sve cime se trguje), i to trziste nije slobodno jer imas malo proizvodjaca koji mogu da se dogovore oko cena (slucaj sa mlekarama).
Drugo, taj kapital se ne nosi izvan zemlje cak i ako ga stranci kupe zato sto, ako, recimo, fabrika ne posluje onda nema da placa porez drzavi i drzava nema korist od te fabrike, a ako posluje porez ide drzavi. Vrlo prosto. Samo da kod nas lepo to zazivi.
Trece, jesi li siguran da je Marks "izmislio" socijalizam??? Eto neceg novog! Jos ga malo proucis (ne samo procitas) i skapiras svasta. A socijalizam se pri tom uopste ne tice ekonomije, vec je bas naprotiv ideoligija, s obzirom da Marx sve vreme komentarise covekov otudjeni polozaj u zapadnom drustvu posle industrijske revolucije, pa je ekonomski aspekt samo njegov predlog kako resiti problem otudjenja kroz drzavni aparat.
A to sto se tice Hitlera i sta ti ja znam cega, poenta je da se njegova nacional-socijalisticka partija zalagala za socijalna prava po principu "sve ce to narod pozlatiti (kao i radikali), a mi smo jos uz to i najbolji narod, pa cemo brzo da pozlatimo, osim ako nam neka druga drzava (ili narod) ne dodje da nam mrsi konce, kupuje fabrike, kupuje kapital za jeftine pare i slicno."

Ne znam koja zemlja je otvoreno nacionalisticka u evropi, posto da je tako vecina zemalja sada ne bi bila u EU zato sto narod to ne bi hteo. Vecim delom su patriote, a ne nacionalisti, sto meni nikad nije smetalo posto sam i ja patriota. Desnica ne znaci nuzno nacionalizam, to je vise ekstremna desnica, a cini mi se da prava desnica kod nas vise ne postoji. I opet ako patriotizam znaci fasizam, sta li je onda nacionalizam... Ako govorimo o Americi, to je vec druga prica. Njima se moze da budu sta hoce, ali ako sada na izborima pobedi Obama (znam, izandjalo je pricati o tome) to ce poprilicno govoriti o tome kakvi su oni nacioanlisti... a to ce se pokazati uskoro.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 05:17:11 od tomshhh »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.