Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:32:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Фашизму у Србији (нај)више нагињу

Glasanje završeno: 08. Avg 2007, 08:50:42

ЛДП, ЛСДВ, део ДС, "невладини"...
47.6%  (39)
ДСС, СРС, "домаћини", "патриоте"...
36.6%  (30)
Практично сви политичари
1.2%  (1)
Само неки екстремисти
14.6%  (12)
Ukupno glasova: 82
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашисти, нацисти...  (Pročitano 17041 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Хоћеш да кажеш да су сви гласачи СРС-а простаци,а они који гласају за ДС,ЛДП су учен свет...које етикетирање и омаловажавање!

Нису сви гласачи СРС простаци, али 90% њихових гласача су животни губитници којима је највећи ужитак у животу 'ладно пиво испред продавнице и ламентирање над белосветском завером која нас је снашла. То су углавном ликови који су навикли да им држава обезбеди радно место, да му држава поклони стан, а он треба само да се пробуди у 6 и да необријан, неокупан и поспан ухвати градски бус да се некако
довуче до фирме и да тамо проблеји до 3 сата поподне.
Па да значи то је то...омаловажавање!
ne, to je realnost.

Citat
ja sam patriota.
postujem i volim svoju zemlju.

Da li samo svoje dvorište ili malo šire ?
svaki kamen moje zemlje.

Е краљевићу марко сваки твој пост ме све више брине.Па очито је да си комплексаш,све би остало под нож или на гиљотину јер су фашисти,важно је да ти и слични теби нису...

Citat
vecina radikala je neobavesten priprost svet, a ostali obavesteni su fasisti.
Smile Smile
Нови Сад???пропрост свет???
Хоћеш да кажеш да су сви гласачи СРС-а простаци,а они који гласају за ДС,ЛДП су учен свет...које етикетирање и омаловажавање!

jesi li ti bio u NS-u?
ima vise prostaka nego u pancevu.
ima i kulture, ne kazem,to su oni starosedeoci kao...
ili mi se mozda cini...naravno da ima dosta kulturnih, verovatno zato oni izrazito nekulturni lako isplivaju i pokazu se...
nije ot poenta.
poenta je da ne umes da citas celu recenicu.
rekao sam vecina radikala.
aj probaj da skontas. dakle vecina radikala, ne svi.

imam ja ortake koji su za SRS pa nisu ni prosti ni fasisti.
slusaju normalnu muziku, uce skolu, trude se u zivotu, nisu paraziti(komunjare) i ne zele da pobiju sve hrvate niti albance.
ali svako ko zeli da pobije sve hrvate ili albanec je fasista.

svet nije lepo mesto.
verovatni i vecina labanaca i hrvata zeli da pobije sve srbe...naravno, i oni su fasisiti. ali ja licno znam izuzetke, i kod nas i kod njih. i ne zna se gde je stanje tuznije.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung U900
Јао човече како ти лупаш!Јесам ли ја био у НС?Да,иначе НС је најпознатији град у Србији по простацима,увек био и остао... Smile
А ти видим знаш ситуацију где год да се окренеш,свезнајући марко...гледаш ли у пасуљ или у куглу?

А видиш ја оно називам омаловажавањем,значи ти би већину гласача СРС-а прогласио дивљацима и били би да недај Боже ти владаш дискриминисами као задња рупа на свирали,носили би жуту траку око руке као у време хитлера...видиш колики си ти фашиста,а то и не примећујеш!
Да ја то исто кажем на пример за гласаче ДС,нашао би се увређеним и почео пљувачину по мени!
Човече примењујеш двоструке стандарде према гласачима СРС-а и према осталим.

Па шта ако појединци мрзе хрвате,да немају разлога да их мрзе неби их ни мрзели!Они нас као па воле...а видим да су ти они узори...

Citat
.naravno da ima dosta kulturnih, verovatno zato oni izrazito nekulturni lako isplivaju i pokazu se...
У сваком житу има кукољ,хоћеш да кажеш да у осталим нема некултурних?
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 03:42:13 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610

svako ko zeli da pobije sve hrvate ili albanec je fasista.

Јел ти је зет или неко из фамилије шиптар, па ти је толико стало до њих???  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
На Б92 иде врло занимљива емисија о свим америчким покушајима да се убије Фидел Кастро и да се што већа штета нанесе Куби. Тероризам најгоре врсте. И фашизам.

Да Smile
Најјаче ми било оно кад Буш каже да ко крије терористе, ко их пусти у свој дом, и сам је терориста. С обзиром да Буш крије ону двојицу терориста који су рушили кубанске путничке авионе и сам је терориста Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 

А видиш ја оно називам омаловажавањем,значи ти би већину гласача СРС-а прогласио дивљацима и били би да недај Боже ти владаш дискриминисами као задња рупа на свирали,носили би жуту траку око руке као у време хитлера...видиш колики си ти фашиста,а то и не примећујеш!
Да ја то исто кажем на пример за гласаче ДС,нашао би се увређеним и почео пљувачину по мени!
Човече примењујеш двоструке стандарде према гласачима СРС-а и према осталим.

Па шта ако појединци мрзе хрвате,да немају разлога да их мрзе неби их ни мрзели!Они нас као па воле...а видим да су ти они узори...

Citat
.naravno da ima dosta kulturnih, verovatno zato oni izrazito nekulturni lako isplivaju i pokazu se...
У сваком житу има кукољ,хоћеш да кажеш да у осталим нема некултурних?
vrsio sam anketu u mom kraju medju DS-ovcma.
tu ima takvih prostaka da je to neverovatno.
znaci, svaki treci je prost...
ali, takav nam je narod, a ja sam vrsio anketu u losijem delu panceva-kod buvljaka.
e, sada postoji ta situacija da se ja dosta druzim sa LDP-ovcima i SRS-ovcima.
i znam ko je sve u stranci.
ima jedno odeljenje pogon u ETS.
to je najveca grupa primitivaca koju sam ja ikada video na jednom mestu.
svi sem dvojice su u SRS-u.
samo u tom razredu ima vise debila negu DS-ovaca u pancevu.
 a naravno, znam i starje koji su na polozajima a ucili su da se potpisu kada su dolazili.
od svih clanova SRS-a, cetvorica su kulturni na neki nacin, dok ostalih 50 su najgori sljam. dakle, to je vecina.
deda sa flajkom ispred prodavnice koji od jutra do sutra loce je SRS-ovac.
ne znam ni jednog takvog, a ni ti, da je u DS-u.
gubitnici tranzcije su SRS-ovci a gubitnici su oni koji nista u zivotu ne znaju da rade, koji su u komunizmu imali posao i platu a toliko su retardi da pertlu ne umeju da vezu.
takva je situacija u rafineriji, a cale mi kaze da od tih 3k ljudi, mozda 500 ne treba da dobije otkaz( da zna bilo koji posao)
radikali su mahom paraziti koji ce sada kada dolazi kapitalizam da ispuse pa im to smeta...to je normalno...zele da ostanu i da nastave da parazitiraju.

da sam premijer, ne bih imao poseban stav prema radikalima, vec bih uveo obaveznu srednju i rigoroznije skole.
da je narod obrazovan, ne bi bilo radikala.

hrvati mi nisu uzori, vec normalni ljudi bilo da su hrvati, siptari, srbi, ameri, rusi...
mrzim neke hrvate isto koliko mrzim i rasu...sve fasiste mrzim, nebitno je kojoj naciji pripadaju.
to je jedino zdrav stav ako mrznja na bilo koji nacin moze biti zdrava.

svako ko zeli da pobije sve hrvate ili albanec je fasista.

Јел ти је зет или неко из фамилије шиптар, па ти је толико стало до њих??? Smile
ne, nije mi stalo do siptara, vec do mojih sunarodnika-gradjana srbije koji su fasisti i ima ih mnogo. ovo drustvo je trulo i to mi smeta a do njega mi je stalo.

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
a ja sam vrsio anketu u losijem delu panceva-kod buvljaka.

Да ниси међу Кинезима тражио радикале???  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ovo nije tema o Marku Kraljevicu tako da su tri strane gluposti obrisane.. Ako nemate nista pametno da kazete, nemojte da lupate i spamujete temu bespotrebno..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
Јел теби неко рекао да лупаш?! Имај мало обзира у изражавању!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ово ће постати досадно место ако се бришу овакви бисери духа! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Јел теби неко рекао да лупаш?! Имај мало обзира у изражавању!  Smile

Imao sam obzira, trebao sam da upotrebim neku jacu rec za ono sto sam obrisao. Ali nisam hteo da na ovoj temi koristim psovke.

Ово ће постати досадно место ако се бришу овакви бисери духа! Smile

Ma ono je humor u svom izvornom obliku Smile

a sada, Back to topic!
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:32:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.