Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:56:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Фашизму у Србији (нај)више нагињу

Glasanje završeno: 08. Avg 2007, 08:50:42

ЛДП, ЛСДВ, део ДС, "невладини"...
47.6%  (39)
ДСС, СРС, "домаћини", "патриоте"...
36.6%  (30)
Практично сви политичари
1.2%  (1)
Само неки екстремисти
14.6%  (12)
Ukupno glasova: 82
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашисти, нацисти...  (Pročitano 17229 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ЛСДВ - koliko ja znam, ova stranka ne postoji.
A ko nisam obavesten da se nesto novo organizovalo sorry.
Verovatno ste mislili na LSV.

Ако имају у пуном називу социјалдемократе, онда је логично да у скраћеници буде СД. Дакле ЛСД Smile
Наравно, било је намерно Smile

[size=15pt]Ljudski šljam i ološ u zatvoru, a čestiti i pošteni ljudi na slobodi.

Тако је и Хитлер говорио.

Citat
Bilo mi je zadovoljstvo da šetam zemunskim Kejom i da popijem piće na nekom od dunavskih splavova, bez straha da ću skončati kao kolateralna šteta u mafijaškim sačekušama.

Типичне претеривања.
Прво, није било никада толико колатералне штете. У мафијашким обрачунима ретко кад неко поштен страда.
Друго, на тим извиканим сплавовима тешко да можеш тако у миру уживати. Они су и прављени за такве људе које ти називаш "шљамом", а неки су их називали "жестоким момцима"... Ако си ти од поштеног света, идеш на неки други сплав, или ноћу спаваш... Има и других занимација, планинарење, рецимо.

Citat
Ne lupetaj.

Што си нервозан лажни земунче...
Врућина, а? А да ниси ти неки Хрват?!?

Citat
Hrvati sa ovom temom nemaju veze.

Имају везе, јер могу да се кладим да их је бар 5 гласало на анкети, а знам и како Smile
Њихово право, само што они немају право гласа у Србији Smile

А сада коефицијент корисног дејства "Сабље".
Да мало демистификујемо.

У Сабљи је лишено слободе око 12000 људи, а против већине није подигнута никаква оптужница. Било је ту и познатих личности па се може мислити да је неко имао разлога да им напакости. Ухапшени су и пуштени без икакве оптужнице Цеца, Аца Томић, Раде Булатовић...
Било како било када поделимо резултате са бројем ухапшених добијемо коефицијент корисног дејства Сабље -> 29 / 12000 = 0.0024167 убиства по ухапшеном, даље том методологијом 0.0024167 убиства у покушају по ухапшеном, 0.001167 силовања по ухапшеном, 0.00067 отмица по ухапшеном, 0.005833кг дроге по ухапшеном.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Kraljevicu slazem se sa tobom da ima ljudi koji glasaju za LDP, ali ima stavki gde se ne slazu sa Cedom,a da ga mrze tesko da bi mogli da glasaju za njega...Nije to mrznja,to je nesto drugo...Ima mnogo clanova koji se ne slazu sa Cedom, pa guramo dalje...LDP je liberalna partija i uvazava se svacije misljenje...A problem ljudi na forumu je sto misle da kod nas sta Ceda kaze tako je, a grdno se varaju...

Po meni fasisti su SRS i DSS...
ja sam na granici da glasam za LDP...
ali mi ne bi bilo zao da su ga ubili vec...

iskreno, mislim da nisi u pravu.
poznajem licno ljude (iz DS-a ranije, sad za LDP) koji potvrdjuju da je ceda apsolutista i da je sve sto je lecic rekao istina.
oni su na vrlo visokim polozajima u BG-u i ucestvovali su u samoj organizaciji glasanja kada je ceda vrsio nevidjeni pritisak i pretio.

i po cemu je DSS fasisticka?
ja sam anveo gomilu dokaza da nisu.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ Duh

Vidim da pišeš gluposti, Poslednji "odgovori" su na nivou deteta u drugom razredu OŠ. Bojim se da polako otkrivaš svoj pravi nivo, tj. nivo Raše i Gambina. Do skoro si se nešto i trudio, ali sad već klasične gluposti dominiraju u tvojim postovima.
Kako je bolno kad se prezentiraju činjenice, jel' da. Istina boli, ali se mora reći.

Samo neobrazovan čovek može da Čedu (LDP) svrstava u fašiste. Čeda ima mnogo mana, ali sa fašizmom (nacizmom) nema nikakve sličnosti. Za razliku od radikala, koji su najbliži tim ideologijama.

U sablji su privođeni policiji poznati prestupnici, tj. oni koji imaju "sitne grehe iz mladosti",
ni jedan častan i čestit građanin nije priveden, to je činjenica.

A, da. Do sad su me prozivali da sam šiptar, velikobugarin i evo sad da sam Hrvat.
Ja jesam svetski čovek, ali nisam baš toliko multinacionalan. Najiskrenije, ponekad se stidim
što sam Srbin, kad vidim kakva sve bezrepa stoka takođe pripada srpskom narodu.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Bojim se da polako otkrivaš svoj pravi nivo, tj. nivo Raše i Gambina.

Smile Smile Smile Smile

Citat
Kako je bolno kad se prezentiraju činjenice, jel' da. Istina boli, ali se mora reći.

Smile Smile Smile Smile Smile
Ипак завређује коментар:
Је ли то "истина коју је говорио Христос", како рече Смараџић на вашој конвенцији?!? Smile

Citat
Samo neobrazovan čovek može da Čedu (LDP) svrstava u fašiste.

Није смајли џабе у фолдеру пандисти (тако смо звали чедисте кад су кукали да су угрожени) Smile

Citat
Čeda ima mnogo mana, ali sa fašizmom (nacizmom) nema nikakve sličnosti.

Citat

А ти одређујеш ко је частан?!?
Да приведу данас тебе, Руфутабиса и Камару Глупости, ја бих сутра рекао да ниједан частан човек није приведен Smile

Него, да ти одговорим на оне квазиемотивне слике, тад си био занимљивији Smile

Видиш, на основу твог поређења са нацистима, ја да сам негациониста холокауста могао бих закључити да су Јевреји имали неку покрајину у Немачкој, па су широку аутономију те покрајине злоупотребили и почели прогон Немаца са циљем етнички чисте територије.
Да сам негациониста холокауста могао бих закључити да су Јевреји почели са терористичким делатностима који су резултовали акцијом Wermachta и правојних група као што је SS. Све бих ја могао закључити, е само да сам злобан, на основу твог поређења страдања Јевреја са "сиротим малим" шиптарима.

Изрекао си гнусну лаж да су људи у Србији убијани "само зато што нису Срби". Ако је то истина реци ми да ли је убијен неки Бугарин, Румун, Словак или Мађар због своје етничке припадности!?
Били су изложени малтретирању припадници искључиво оних група које су већ дигле оружје на Србе. Није то у реду, малтретирати држављане ове земље који нису криви, али је далеко од фашизма. Онда је фашизам свака освета или ратно профитерство.
Занимало би ме како онда називаш режим Тачија и Чекуа!?

А твој однос према Србима је фашистички. Зашто мрзиш Србе? Шта смо ти лоше урадили!?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
LDP je liberalna partija i uvazava se svacije misljenje...
Misljenje koje poziva na krsenje Ustava Republike Srbije.
Ti prvo moras da znas sta je Fasizam,
da bi nekoga tako okarakterisao.
Nije dovoljno da Ceda nesto kaze,pa da to postane istina.
Mozda SRS ima neke ekstremne stavove,ali nemogu da shvatim
kako tvoj mozak vidi DSS.....?
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung U900
@ Duh

Vidim da pišeš gluposti, Poslednji "odgovori" su na nivou deteta u drugom razredu OŠ. Bojim se da polako otkrivaš svoj pravi nivo, tj. nivo Raše i Gambina. Do skoro si se nešto i trudio, ali sad već klasične gluposti dominiraju u tvojim postovima.

Samo neobrazovan čovek može da Čedu (LDP) svrstava u fašiste. Čeda ima mnogo mana, ali sa fašizmom (nacizmom) nema nikakve sličnosti. Za razliku od radikala, koji su najbliži tim ideologijama.

U sablji su privođeni policiji poznati prestupnici, tj. oni koji imaju "sitne grehe iz mladosti",

A, da. Do sad su me prozivali da sam šiptar, velikobugarin i evo sad da sam Hrvat.
Ja jesam svetski čovek, ali nisam baš toliko multinacionalan. Najiskrenije, ponekad se stidim
što sam Srbin, kad vidim kakva sve bezrepa stoka takođe pripada srpskom narodu.

Што каже онај на оснивачкој скупштини ЛДП-а:има да направимо модерну Србију,са или без Срба!
Тако и ти,значи ако се стидиш зато што си Србин имаш слободну вољу и светску савест и немој да будеш Србин,буди...ма буди шта хоћеш,а немој овде да долазиш са том патетиком ,понекад се стидим што сам Србин.Прави Србин се никада не стиди свога прекла и свог народа!А ти то ниси...

Што се тиче сабље дух је то лепо рекао,од 12000 ухапшених данас ни 50 у затвору... Smile толико о полицији која нас ''штити''.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 15:10:48 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Што каже онај на оснивачкој скупштини ЛДП-а:има да направимо модерну Србију,са или без Срба!

Баш ме занима како ће да објасни да то није фашизам Smile Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Bojim se da polako otkrivaš svoj pravi nivo, tj. nivo Raše i Gambina.

Smile Smile Smile Smile

Citat

Smile Smile Smile Smile Smile
Ипак завређује коментар:
Је ли то "истина коју је говорио Христос", како рече Смараџић на вашој конвенцији?!? Smile

Citat
Samo neobrazovan čovek može da Čedu (LDP) svrstava u fašiste.

Није смајли џабе у фолдеру пандисти (тако смо звали чедисте кад су кукали да су угрожени) Smile

Citat
Čeda ima mnogo mana, ali sa fašizmom (nacizmom) nema nikakve sličnosti.

Citat

А ти одређујеш ко је частан?!?
Да приведу данас тебе, Руфутабиса и Камару Глупости, ја бих сутра рекао да ниједан частан човек није приведен Smile

Него, да ти одговорим на оне квазиемотивне слике, тад си био занимљивији Smile

Видиш, на основу твог поређења са нацистима, ја да сам негациониста холокауста могао бих закључити да су Јевреји имали неку покрајину у Немачкој, па су широку аутономију те покрајине злоупотребили и почели прогон Немаца са циљем етнички чисте територије.
Да сам негациониста холокауста могао бих закључити да су Јевреји почели са терористичким делатностима који су резултовали акцијом Wermachta и правојних група као што је SS. Све бих ја могао закључити, е само да сам злобан, на основу твог поређења страдања Јевреја са "сиротим малим" шиптарима.

Изрекао си гнусну лаж да су људи у Србији убијани "само зато што нису Срби". Ако је то истина реци ми да ли је убијен неки Бугарин, Румун, Словак или Мађар због своје етничке припадности!?
Били су изложени малтретирању припадници искључиво оних група које су већ дигле оружје на Србе. Није то у реду, малтретирати држављане ове земље који нису криви, али је далеко од фашизма. Онда је фашизам свака освета или ратно профитерство.
Занимало би ме како онда називаш режим Тачија и Чекуа!?

А твој однос према Србима је фашистички. Зашто мрзиш Србе? Шта смо ти лоше урадили!?

Na budalaštine koje ti piskaraš mogu da se rajcaju samo Raša i Gambino i njima slični nesretnici.

Pitaću te samo jedno pitanje.

Koliko je članova i simpatizera LDP-a optuženo za najbestijalnije ratne zločine pred Haškim sudom?

Ovo pitanje ti je zapravo moj odgovor na sve gluposti koje piskaraš, ti sad slobodno nastavi da ložiš likove poput Raše i Gambina.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Koliko je članova i simpatizera LDP-a optuženo za najbestijalnije ratne zločine pred Haškim sudom?

Добро бре шта се дереш, видим то и мањим словима.

Колико је конквистадора одговарало пред Шпанском инквизицијом?!?
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
LDP je liberalna partija i uvazava se svacije misljenje...
Misljenje koje poziva na krsenje Ustava Republike Srbije.
Ti prvo moras da znas sta je Fasizam,
da bi nekoga tako okarakterisao.
Nije dovoljno da Ceda nesto kaze,pa da to postane istina.
Mozda SRS ima neke ekstremne stavove,ali nemogu da shvatim
kako tvoj mozak vidi DSS.....?
 Smile
cekaj, zar ti mislis da ja nemam pravo na misljenje koje se kosi sa ustavom?
ti si stvrno....neobavesten Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:56:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.