Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 30. Dec 2009, 07:51:41

Branko Babović - ex-Kursadžija Đuro Palica
2%  (5)
Igor Lazić Nigor - reper, ex-Monteniggers
35.2%  (89)
Nikola Hadži Nikolić - pevač "357"
9.9%  (25)
Maja Nikolić - pevaljka
5.9%  (15)
Saša Ćurčić - fudbaler
7.9%  (20)
Slavica Tripunović Dajana - ex-miss SFRJ
1.2%  (3)
Zoran Radojković Pile  - voditelj
4.3%  (11)
Marina Perazić - pevačica
0.8%  (2)
Milan Topalović Topalko - Grandovac
7.5%  (19)
Snežana Mišković Viktorija - pevačica
0.4%  (1)
Dragica Radosavljević Cakana - pevačica
2.4%  (6)
Olja Crnogorac - voditeljka(?)
2.4%  (6)
Tomislav Jovanović - pevač "Blek pantersa"
4%  (10)
Aleksandar Jovanović - urednik Pressa
4%  (10)
Ana Nikolić  - pevačica
2.4%  (6)
Boško Ničić - gradonačelnik Zaječara
1.2%  (3)
Svetlana Tanasić - Grandovka
2.4%  (6)
Sandra Obradović - manekenka
3.6%  (9)
Tanja Đurović - Novinarka i voditeljka
0%  (0)
Bebi dol - pevačica
2.8%  (7)
Ukupno glasova: 253
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 163
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Farma ~ Novi reality show na Pinku ~ Glasajte za Vaseg favorita!  (Pročitano 250327 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 7
mob
Samsung Galaxy S10
Sandra pobedila, i nakon dupliranja glasova (ne procenata) imala je 78% glasova, i ostala na farmi, na zadovoljstvo muškog dela populacije  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Zvezda Granda, Svetlana Tanasić alijas Big Mama napušta rijaliti-šou Farma.

Big Mama je izgubila duel znanja protiv misice Sandre, ali je i publika odlučila da ona napusti šou posle 55 dana.

Pevačica je 10. takmičar od početka šoua koji je napustio Farmu.

Big Mama je izrazila želju da napusti Farmu i poslednjih nedelja je imala manje krize. Ipak, borila se u duelu znanja, čime je nagovestila da bi možda i želela da produži boravak na imanju u Barajevu.

"Pa, jesam želela da izađem, ali i da ostanem", rekla je Big Mama po napuštanju Farme.

Big Mama je od početka šoua bila deo "kuhinjskog klana", a to je objasnila rečima da se najbolje slagala sa Cakanom, Viktorijom i Marinom, jer su pokazale da vole da rade i dodala da bi Farma mnogo bolje funkcionisala da su sve žene dale bar četvrtinu volje kao one.

Upitana da li je možda bilo ljubomore prema mlađim ženama i njihovim mini-suknjicama, Big Mama je odmahnula glavom. "Daleko je to od zavisti i ljubomore. Svi smo mi bile mlade i lepe, evo recimo Viktorija nema nijednu boru na licu", rekla je Big Mama.

Ona bi volela da pobedi Nigor, koji je "divan čovek". "Jednom sam ga nazvala: moj mali-veliki čovek".

Moraćemo još malo da sačekamo Sandrinu verziju događaja od pre nekoliko večeri i objašnjenje zbog čega je toliko plakala.

Iako je duel bio u centru pažnje, najveći utisak ostavila je Maja Nikolić koja je kolegama na Farmi ispričala kako je u restoranu Den Tane (bivšeg predsednika FK Crvena zvezda) upoznala holivudskog glumca Roberta de Nira.

"Den Tana me je upoznao sa svima a tamo je bio i De Niro. Ja sam mu ispričala ko sam, pevačica iz Srbije, a on mi je rekao: 'Znate, ja volim crnkinje, ceo život, ali vi ste toliko egzotični'. E, je l' možete da verujete", prepričala je Maja Nikolić susret sa jednim od najvećih glumaca svih vremena.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Od kako je počeo rijaliti šou Farma "titula" Gazde zaobilazila je "kuhinjski klan" - samo je Big Mama jednom imala tu čast da bira sluge, a Dragana Radosavljević Cakana i Viktorija su iz nedelje u nedelju ostajale "kratkih rukava". Ove nedelje to nije tako.

Svetlana Tanasić je u svom oproštajnom pismu za ovonedeljnu Gazdaricu izabrala Cakanu. Iako od početka rijalitija važi za jednu od "vrednijih" na Farmi, Cakana je pažnju javnosti dobila i prvim "fizičkim obračunom" sa Majom Nikolić. Zbog toga je "popila" direktnu nominaciju, nakon čega se, kako farmeri vole da kažu, "u lajvu" pomirila sa malenom Nišlijkom.

Iako su se strasti nakon "pomirenja" prividno primirile, novi okršaj dve pevačice dogodio se pre samo nekoliko dana - razlog "Majino kloparanje štiklicama". Dok se čuda dešavaju pa tako Maja sedi u Viktorijinom krilu, tako se i neke stvari vraćaju u "normalu".

Cakana je nekoliko puta izjavila da je Maja potpuno nepotrebna na Farmi, a jednom ju je čak sačuvala od nominacija samo kako bi "zaradila pare koje dobija za boravak na imanju". Vrlo je verovatno da će joj dati šansu da "prošeta do pijace" i ove nedelje, a do tada će Maja morati da se zadovolji ulogom Blanke i druženjem sa Topalkom.

Cakana još ima "pik" i na misicu iz Požarevca Sandru. "Ona samo lepo izgleda...", tačnije ništa ne radi, ali i na Bebi Dol koja "dame pored 'smederevca'" naziva "babama".

Što se tiče ovonedeljnog zadatka, on je isti kao i prošle nedelje - snimanje novih pet epizoda serije "Između ljubavi i mržnje". Upravnica imanja Tores i Rodolfova pomajka je "napustila seriju", a Kasandra je izgubila Huan de Markovu bebu i raskinula sa njim.

Šta će se dešavati u narednim epizodama nije poznato, ali se zna da će ovonedeljna Gazdarica od Zadruge zatražiti nešto što bi samo Maji moglo da "padne na pamet" - frizera, kako bi "izgledale normalno u seriji".

Sujeta nakon gledanja prvih pet epizoda (poklon Zadruge), opasno je proradila kod farmera. Najviše kod Topalka koji se naljutio kada je pogledao najavnu špicu serije.

"Šta je ovo! Ja sam snimao scenu za špicu i oni je isekli!!!", nervirala se Zvezda Granda na "premijeri", ali su ga ostali brzo ućutkali.

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nema rijaliti emisija zbog dana žalosti

Zbog dana žalosti povodom smrti patrijarha Pavla sve rijaliti emisije na srpskim televizijama su otkazane.

Produkcijska kuća "Imoušn" "Emotion" saopštila je da je odloženo izbacivanje koje je, kao i obično tokom trajanja šoua Veliki Brat, bilo planirano za ponedeljak uveče.

O nastavku šoua javnost će biti blagovremeno obaveštena, rečeno je MONDU u "Imoušnu".

I na sajtu Survivora objavljeno je saopštenje da ove nedelje neće biti emitovane emisije tog rijaliti-šoua. Nove epizode Survivora biće emitovane od utorka, 24. novembra.

Iz istih razloga narednih dana neće biti emitovana ni Farma, kao ni emisija "Ja imam talenat" na Televiziji Pink.

Na sajtu te televizije, u kategoriji program, piše da će nova živa uključenja u Farmu i redovne emisije biti od četvrtka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC 
vidim ja nesto nema farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC One

Da mi je znati kojim se oni kriterijumom vode.  Smile

Ne pustaju farmu koja je pre svega zanimljiva i duhovita, uz svadje koje se mestimicno ali manje pojavljuju. Sa druge strane pustaju filmove prepune najgoreg nasilja, ne bi li upotpunili necim programsku semu.

Meni ne smeta sto nece biti farme par dana ali se ozbiljno pitamo da li je u ovakvom trenutku bolje pustiti nesto duhovito (sto tesko da je neko skrnavljenje, a prema religiji nema potrebe tugovati posto je Patrijarh otisao na bolje mesto) ili pustati filmove ciji sadrzaji narusavaju sve osnovne postulate hriscanstva. Stvarno cudni ljudi rade odgovorne poslove.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 7
ja volim one filmove tipa 10 Božjih zapovesti ili O Joni, kad ga pojede velika riba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC One
ja volim one filmove tipa 10 Božjih zapovesti ili O Joni, kad ga pojede velika riba Smile

Zezaj, zezaj, znas na sta sam mislio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Nokia Lumia 630

Da mi je znati kojim se oni kriterijumom vode.  Smile

Ne pustaju farmu koja je pre svega zanimljiva i duhovita, uz svadje koje se mestimicno ali manje pojavljuju. Sa druge strane pustaju filmove prepune najgoreg nasilja, ne bi li upotpunili necim programsku semu.

Meni ne smeta sto nece biti farme par dana ali se ozbiljno pitamo da li je u ovakvom trenutku bolje pustiti nesto duhovito (sto tesko da je neko skrnavljenje, a prema religiji nema potrebe tugovati posto je Patrijarh otisao na bolje mesto) ili pustati filmove ciji sadrzaji narusavaju sve osnovne postulate hriscanstva. Stvarno cudni ljudi rade odgovorne poslove.  Smile
Soooo true... na kraju, ako neko zali i ima potrebu da se oseca potistenim neka jednostavno zaobidje TV...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Niko nece crci ako tri dana ne gleda Farmu i VB... neki ce se i odmoriti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 163
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.