Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Farcray patch v1.3  (Pročitano 9188 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
Onda uzmi neke deblje rukavice, tecni azot je negde oko -100 stepeni C
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Neo nemo da izlazis napolje

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 234
Stavicu na ringlu da ga podgrejem pre nego pocnem da radim sas njega .da mu spustim temperaturu na -20 Smile
IP sačuvana
social share
Autogram 100 jevreja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
Neces mi verovati ali bio sam ozbiljan. Tecni azot je jedna od najhladnijih supstanci.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
Zastava
Evo meni se javio isti problem. Instaliram igru, pokrenem patch, dodje do dela u kome treba da se nadje direktorium od FarCry-a, pronadjem ga, kliknem na next i nece samo stoji... kada je na default igra izgleda blago receno usrano, neke teksture su presvetle dok su druge pretamne, neke teksture se ni ne vide, voda se ne vidi (znam da sam u vodi tek kada pocne da pliva)... Ako neko ima resenje bio bih zahvalan. Inam P4 630, 6600GT, 512 DDR2...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
Zastava
Upravo saznajem da je verzija na 3 CD-a piratski rip i da se ne moze patch-ovati. Originalna igra dolazi na 5 CD-ova ili 1 DVD. Instalacija je sledeca: instalira se farcry (verzija sa 3 CD-a), zatim se baci shortcut od patch-a 1.3 na desktop, zatim drugi klik na ikonicu, propertis, sada u deo u kime pise tarket ukucati -a (trebalo bi da pise C:\far_cry_v1.3.exe -a), i instalirati u neki proizvoljan folder, kada se instalacija zavrsi otici u taj folder i kopirati sve fajlove u folder od farcry-a. Ako nije jasno pitajte. Veselo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 234
Probacu pa cu da javim dali mi radi ....

Ako ne radi sledi 220v direktno u plocu natopljenu tecnim AZOTOM ! Smile
IP sačuvana
social share
Autogram 100 jevreja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
@Vladamenko jel sam ja to dobro procitao: P4 na 630 MHz? Nisam znao da postoji i down-clock...

A za tecni azot sam proverio, toliko je hladan da stvara modrice i opekotine na kozi. Brrr
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 234
Jesili ti bokac gledao Terminator 2 Kada se zli terminator okupa u tecnom azotu . Verujem da kada bi gunuo ruku unutra nebi osetio nista a kada bi je izvadio posle sekund bila bi zaledjena i koska . To nisi morao da proveravas . Trebao si da pitas ja sam mislio da znas o cemu pricas.
IP sačuvana
social share
Autogram 100 jevreja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 234
Ja sam imao Celerona na 600mhz neka E klasa klokovaosam ga na 900mhz i nije se promenio temperaturu ni jedan c neznam kojim proracunom magistrale se dobija 630mhz jeli to klokovano uopste
IP sačuvana
social share
Autogram 100 jevreja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
Nisam ja licno proveravao vec sam to procitao.
Celeron je imao proc na 633Mhz tacnije, imao sam ga u starom kompu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.