2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fantasy Burek NBA League vol. 8  (Pročitano 64985 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Prva sezona i plejof, ja zadovoljan  Smile

Ako Dejvis ne bude gazio kao sinoc, mozda imam nekih sansi, valjda ce da se povredi  Smile

Kari ima 4 meča kod kuće, ne bojim se ja za tebe...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.93
Задовољан сам досадашњим успехом, али сад креће борба.

Мада искрено мислим да немам неке шансе, јер рома има пет играча више током целе недеље, и има расела код себе тако да оно, неки маневар морам да направим
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 14:27:07 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Плејоф суштински не добија онај са најбољом екипом него са највише играча, мада шта и ја причам кад нисам видо плејоф 4 године Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Nikad nisi igrao plejof?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Јесам у почетку. То за 4 године сам лупио одока, можда 3, немам појма. Ал дуго нисам играо Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Pa dobro meni je ovo cetvrta sezona. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Da podvucem i ja jednu crtu
i jos jednu

Ovo je 8-ma sezona i prva u kojoj ne igram plejof, sa obzirom da imam tri finala i jednu titulu, blago receno katastrofa   Smile

Jos od prvog dana regularnog dela je krenulo sve po zlu, prvo fakt da sam birao 17 ili 18 na draftu, nisam uzeo superstar igraca.

Dejvid Li (poserem mu se u usta) nije igrao do januara, a cuvao sam ga, odma u startu mnogo izgubljenih kategoraja veoma tesno.

Dzulius Randl, u koga sam polaga mnogo nade, se povredio na debiju, a visoko sam ga draftovao.

Lensa Stivensona sam oterao iz ekipe jer se posvadio sa svima, cak je izlolirano i trenirao, izgubio mesto u starterima, izgubio minutazu...

Gerald Green je imao fin pocetak sezone, kasnije se raspadao, ostalo je misterija sta se desilo sa njim.

Kajl Lauri, ol star igrac igra u principu vruce-hladno, ponekad razvali, nekada se desi da ne ubaci nista od 15-20 na kos suteva

Veliki udeo u mojoj losoj sezoni su imali i trejdovi, Dzef Grin i Dzos Smit sao po 20+ poena i 10-tak skokova su pali barem za duplo u proseku u novim timovima.

Jedina svetla tacka u timu je bio Lamarkus Oldridz  Smile

Imalo je tu i par njih koje sam uzimao sa FA liste koju su odradili  dobar posao  Smile

Ali jos na samom draftu, nisam uzeo ni jednog igraca kojeg sam zeleo, sve rezervne opcije  Smile

A nuduli su mi fine trejdove za Lensa Stivensona i Kajla Laurija i ja nisam prifatio  Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 17:29:35 od Latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
mob
Samsung 
Stiže me prokletstvo 1 mesta  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Мени сезона ко и обично последњих година, добро гурам добар део сезоне и онда крену или повреде или лудачке идеје тренера. Сад су ме зајебали и трејдови па ми Најт и Картер-Вилијамс имали слабије бројке у том неком периоду прилагођавања.
Био сам скроз задовољан драфтом иначе. Ал доста играча ми било сјебано. У почетку сам играо без Била и МКВа добрих месец дана, кад су се они опоравили опет требало је доћи до неког нивоа, па онда се сјеба Џабари до краја сезоне кад је ухватио ритам. Бил је доста повреда имао, проблеми са Росом. Ипак сам добро гурао и поред тога, био четврти.
Повреде у последњем месецу регуларног дела су ме сатрале дословце, и за то време спадох на девето место. Сад ме мрзи да уђем видим који сам, могуће да ме је и мафијаш прешо. Мејо, Бил, МКВ, Барнс, Амину, Бејлес, Најт... сви они су ми били повређивани у последњих 30 дана, углавном по двојица или тројица за целу дедељу. У једном моменту и целих петорица. Тако да имајући то у виду једноставно није могло боље од овога на крају.

Све јасно кад сам моро очајничи Бизлија да доведем Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 22:21:43 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
SonyEricsson k 850i
Sinoc pola igraca (rest)  Smile Pa mogao sam da napravim ogromnu prednost I da je razvlacim celu nedelju  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.