2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fantasy Burek NBA League vol. 5  (Pročitano 77975 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Да, Томас је избацио Салмонса из петорке који је у лошој форми. Јако добро игра и рекао бих да се труди више него било ко у екипи. Најнижи, најмања примања, био задњи пик... није ни чудо што се труди. Сад Смарт експериментише са њим... дал ће бити стартер до краја године не знам, али свакако је зарадио добру минутажу, било као стартер било као резерва. Одличан избор.

Citat
fali mi jedan centar

Зајебао си се што си пустио Брука Лопеза. Ено га, играо синоћ.

Smile

Ал да га је задржо, 3 месеца би играо са играчем мање.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia krntija
Па јеби га. У крајњу руку, требо је да га врати пре него што си га ћапио. Какав сам геније.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung SGH-E590
Ali gejnija koji je capio Manua je stigla kazna! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia krntija
Обзиром да се до краја недеље игра Ол стар, контам да су овонедељни мечеви завршени.

Пораз од Грантерса 6:4. Обзиром да сам игро са деветорицом, уопште није лоше. Мало сам разочаран само процентом шута, где сам опуштено мого да добијем да Лин није синоћ шутирао 1-11. 9% јбт  Smile Или да је Казинс био на свом просеку, а не на 30%. Јбг... така тура наишла.

Честитке Кастру који упркос свему остаје веран свим играчима који му рачунар одабра. Начи брате свака час, ја би Батијеа и Тајруса Томаса шутнуо првог дана... а касније и вероватно Перкинса.  Smile

Следеће коло против КК Мафије... очекујем бар 8:2  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Citat
Или да је Казинс био на свом просеку, а не на 30%

Па био је на свом просеку Smile

Ја добио Шабац Шаркса 7:3... ал руку на срце, имо сам доста више играча.

Следеће коло братски дерби Smile штета што бар један није обезбедио плеј-оф или га издувао... да нешто наштимујемо Smile овако ће биде борба на крв и нож.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia krntija
Citat
Па био је на свом просеку

Што клевећеш најбољег центра лиге?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Пековић Smile најбољи проценат

Казинс... силује. Гледао сам га на пар утакмица оно кад сам пратио Марч Меднес у Кентакију... рече коментатор тада да ће бити висок пик... уз Вола за којег се знало да ће бити први. Реко, ајд да га посматрам. И тада је силовао. Ајде да силује неким хасл потезима, на снагу или тако нешто... али бре то су фејдавејеви, трчање контре гледајући у под ко сивоња...

Има дечко потенцијал ненормалан. Јак је, масан, скаче, има солидан шут... али он највише користи то што је солидно, уместо оно што уме најбоље.
И има проблем у глави, то је евидентно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia krntija
Па јеботе гледај неку утакмицу Сакрамента, шта причаш на основу две године старих колеџ партија. Нећу да кажем да је сазрео, није још, ал је далеко бољи него што је био. Плус оно... дечко је софмор и има 21 годину.

Не само што има добар шут, масу и екстра скок (најбољи офанзивни скакач лиге и пети скакач укупно), него је и човек са највише изнуђених фаулова у нападу. Ал оно што ме посебно одушевљава је што има игру једног бека. Човек са 2.11 дрибла и напада кош улазом. Гледо сам их против Мајамија сад, један напад Мајами промаши шут, он ухвати лопту ал ови изашли високо на пресинг, Томас и Еванс не могу да приме лопту од њега. И он сам предрибла Боша и пређе половину као плеј. Оно је благо имати у екипи.

Његова игра ће се развијати и даље напредовати, то није проблем... оно што је проблем су фаулови. Мислим да води у лиги и по највише начињених фаулова и због тога му је минутажа сведена на 29 минута. Па опет има просек 16 поена и 11 скокова. Да игра 38 минута по утакмици имо би 20/15. Мора да научи да се чува фаулова, као што је рецимо баш Пековић урадио. Ови Кингси са њим, Евансом, Тортоном, овим малим Томасом... то је будући шампионски тим.

А реко сам за главу... од доласка овог Смарта, миран је. Шта год да је причао са њим, изгледа да је упалило.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2012, 12:19:27 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
   Гледао сам онако пролазно неке утакмице Сакрамента док је било фри оно на нба.цом. Исто бре то ради - силује. Капирам ја, он и треба да узима највише шутева јер је најбољи, али то су шутеви из немогућих позиција. Далеко од тога да ја њега не волим као кошаркаша... то говори и чињеница да сам пар дана на фејсу имао његову профил слику када је изабран као 5. пик Smile
   А пази сад, нисам гледао његову статистику и проценат, ал верујем да има мање од 45 посто. То је лоше, ако тежиш да будеш најбољи центар лиге. А управо то, доста фаулова изнуди јер има тај квалитет који си навео, квалитет неких високих плејева типа Ливингстон, Еванс, Тарнер... одлична контрола лопте и лако претрчи свог чувара. То му је предност-
   Е сад, вероватно (не вероватно, сигурно) је он побољшао игру доласком Смарта и не дивља толико (скочио му је и просек поена и проценат од како му је овај тренер).

А што кажеш ово за шампионски тим... чини ми се да сам написао негде пред старт сезоне да од њих очекујем да ове године буду најпријатније изненађење. Имају добре играче и то се могло очекивати, ал курац. Не знам што не користе више Хиксона, јебо их Томпсон. Имали су пех да се повреди Хејс који је изузетно значајан када је здрав. После руки сезоне Еванса, очекивао сам искрено да он постане стални Ол-Стар играч, ал курац, и њега су повреде јебале. Овог Томаса нисам још гледао, ал капирам да је добар. Фредет је типичан стрелац, шутер, али ми се не свиђа што нема ништа више сем тога. Торнтон је одличан. Имају добру петорку али немају клупу. Ко је на клупи? Распали Салмонс, Гарсија, Фредет, Оутло који мање-више ни не игра, Хејс, Хиксон... очајно. Једини који би могао да игра у првих пет је Хиксон.

Едит - Сад најчешће играју буквално са 3 плеја у петорци /Томас, Еванс и Торнтон/. Сва тројица могу да одиграју плеја, сва тројица ниски. А Торнтон, колико видим, игра клило. Како бре то Smile
Треба им једна звезда ко што је рецимо био Вебер. Може то да буде Казинс кроз коју годину.
И мислим да нису требали да шаљу Бијомба у Бобкетсе. Још боље да су уместо њега изабрали Кембу Вокера.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2012, 17:33:05 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia krntija
Хиксон се распада као и Салмонс. Зато Томсон има предност.

Кингсима што се играчког кадра тиче, фали само још један добар резервни играч. И било би још боље ако би то био ветеран.

Citat
Капирам ја, он и треба да узима највише шутева јер је најбољи, али то су шутеви из немогућих позиција.

Ниси у праву. Уосталом погледај Кингсе једном, видећеш да рецимо Еванс више силује од њега или мали Томас сада, ако је оно уопште силовање.

Citat
нисам гледао његову статистику и проценат, ал верујем да има мање од 45 посто. То је лоше, ако тежиш да будеш најбољи центар лиге.

Да он игра као класичан центар пост игру то би било лоше. Он бре кад се позиционира на 5 метара од коша и прими лопту, у већини случајева окрене се лицем кошу и или шутира или крене на продор. То је бековска, а не центарска игра. Зато он и има проценат шута 44%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.