2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fantasy Burek NBA League vol. 5  (Pročitano 77703 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72
Хоћу и ја, после сезоне паузе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
ja ne pratim NBA ali bih igrao do kraja  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia krntija
Ok, upao sam. Valjda.  Smile

Pošto sam ruki u svemu ovome, nemam pojma šta i kako, pa bih molio za malo objašnjenje nekih pojedinosti. Video sam da pominjete draft, kontam da je to isto ko pravi, s tim što komp random dodeljuje pozicije... nači prvi bira prvi u prvoj rundi, zadnji u drugoj, opet prvi u trećoj... kontam. Takođe vidim sa strane da za 90 sekundi treba da izabereš igrača u rundi. Takođe kapiram da se igra do kraja regularnog dela sezone, jer nije fora da se računa i plej-of.

Ono što me zanima jeste:

- da li postoji neki seleri kep, tj. limit para/bodova?

- kolko igrača treba da imamo u ekipi?

- u vezi parametara... jel se vrednuju samo statističke kategorije ili se gleda i procenat šuta, trojki, bacanja, faulovi, iznuđeni faulovi?

- u vezi same igre... pretpostavljam da se igra po principu svako sa svakim, pa me interesuje kako ti mečevi funkcionišu. Na primer ja sad treba da igram protiv Reptorsa i meč zakazan za prekosutra. Jel ja treba da odaberem petorku čiji će se rezultati vrednovati za taj meč ili se vrednuje učinak celog tima i šta ako meni ili njemu većina igrača tog dana ne igra?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Ne postoji seleri kep. Što se tiče brojnosti igrača u ekipi, to ide ovako:

Citat
Roster Positions:   PG, SG, G, SF, PF, F, C, Util, Util, BN, BN

Ovo Util (2x) i BN (klupa - 2x)... tu se mogu ubaciti igrači sa bilo kojih pozicija, dok se sve ostalo mora poštovati i imati bar po jednog sa svake pozicije. Igrači se ubacuju i izbacuju po potrebi, u zavisnosti kad njegova ekipa igra. Može se desiti da ne igra niko te noći a može se desiti i to da igraju svi, pa se neko jednostavno mora ostaviti na klupi (BN). Sve u svemu, 2 igrača moraju ostati na klupi. Isto važna stvar, koliko se sećam, u sastavu koji sastavio za tu noć (ne računajući one sa klupe, naravno), ne može se imati recimo 3 PG-a... tako i kod ostalih pozicija, s tim što su PF, F i C valjda iste pozicije ili tako nešto... to je sve koliko se sećam.

Od statističkih parametara računa se ovo:

Citat
Players Stat Categories:   
Field Goals Made (FGM),
Field Goal Percentage (FG%),
Free Throw Percentage (FT%),
3-point Shots Made (3PTM),
Points Scored (PTS),
Total Rebounds (REB),
Assists (AST),
Steals (ST),
Blocked Shots (BLK),
Turnovers (TO)

A što se tiče duela, igra se celu nedelju (od ponedeljka do nedelje) i pošto ima 10 parametara, rezultati mogu biti recimo 5:5, 6:4, 7:3... ali i recimo 6:3 ili 5:4... ukoliko je u nekom segmentu nerešeno. Posle se taj rezultat prenosi u tabelu u kojoj se računaju pobede, nerešeni rezultati i porazi. Ukoliko bi rezultat bio 5:4, onda bi se u tabelu unelo 5   1   4 (ukoliko se dobro sećam). I tako redom...

To je ukratko o pravilima, pa se može staviti i na početnu stranu.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
Samsung Galaxy S
Ooo drugari, 'ocemo li opet ovo, a? Prosle godine mi je muchki oteta titula od strane komesara lige, ali ove godine ti nece da moze ...

Sto se pravila tice, bez brige, lako cete provaliti sta i kako ide, iako deluje konfuzno, zapravo nije ... kad krene sve ce vam biti mnogo jasnije ...

Sto se drafta tice .... moze da bude kad god kazete, ja sigurno necu prisustvovati. Komp ce i onako da mi izabere bolje od mene samog (svaki put se ispostavilo da su oni koji nisu bili na draftu, odlicno prosli u sezoni Smiley )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Što nećeš? Ako si u mogućnosti prisustvuj... nije fora da komp bira za tebe ako ne mora Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung SGH-E590
Ja cu da idem na draft samo da bih uzeo Dirka, za ostale me zabole! Smile
Nego jel moze posle drafta da trejdujemo igrace?! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6260 Slide
Ja cu da idem na draft samo da bih uzeo Dirka, za ostale me zabole! Smile
Nego jel moze posle drafta da trejdujemo igrace?! Smile

Moze da se trejduje. Smiley

Prosle sezone je bilo maksimum 50 transfera, mislim da ce i ove biti isto. Smiley
Latifovichu, isto namesti.. Smile

I podesi playoff, nemoj da nas zeznes na kraj Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 18:21:02 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple 
Racunajte i mene!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung Galaxy
Upao sam  Smile

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.