2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fantasy Burek NBA league vol. 2  (Pročitano 102029 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
E to neznam, listaj temu od pocetka i izbroji, mene mi muka Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia -.-
valjda se pika ko je medju prvim se prijavio a jos sam ja starosjedioc  ovdje + stela kod latifa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Ajmo dalje...

Liga pocinje prvog dana regularne NBA sezone a zavrsava poslednjeg, dakle nista NBA plejof. Igra po sistemu H2H iliti svako sa svakim, a na kraju regularne sezone (u nasoj ligi, ne u NBA) 6 najboljih ide u plejof (opet nas plejof, ne pravi), s tim sto prva dvojica idu direktno u polufinale a ostala cetvorica igraju nesto kao cetvrtfinale. Ako bude 16 ekipa, kao sto je planirano, igra se 8 meceva po kolu, tj. 8 "matchup-ova". Npr. ja u prvom kolu otkinem trstu pa onda u drugom kokotu, u trecem zokija i tako otkidam sve koji mi nalete na penal... Jedan mec ilit matchup traje od ponedeljka do nedelje i tu se sabiraju licni ucinci igraca koje izaberemo, bez ikakvog uticaja timskih rezultata.

Ajmo sad malo o bodovanju - postoje za sada 10 kategorija, mada ce mozda biti ubacena jos neka:

FGM (field goals made - broj ubacenih "koseva")
FG% (field goal percentage - procenat suta iz igre)
FT% (procenat ubacenih slobodnih bacanja)
3PTM ( 3-points made - broj ubacenih trojki)
PTS (points - broj poena)
REB (rebounds - broj skokova)
AST (assists - broj asistencija)
ST (steals - ukradene lopte)
BLK (blocked shots - blokade)
TO (turnovers - izgubljene lopte)

Jedan duel/matchup se boduje tako sto se sabiraju ucinci svih igraca iz svih meceva koje odigraju u tom kolu (obicno od 2 do 4 meca) i pobednik je onaj koji osvoji vise kategorija. Kad su u pitanju kategorije: kosevi iz igre, poeni, ubacene trojke, skokovi, asistencije, ukradene lopte i blokade, dobija onaj koji ima vise nabrojanih od protivnika. Kod procenta suta (i za slobodnjake i za trojke) takodje, bitno je imati veci od protivnika, dok je kod izgubljenih lopti, logicno, pobednik onaj koji ima manje Smiley Na kraju svakog kola rezultati izgledaju otprilike ovako: 6-4, 5-5, 8-2, 7-3... mada se cesto desava i da je nereseno u nekoj kategoriji pa je moguce i 6-1-3, 5-1-4 itd, itd...

Nastavak u sledecem postu, da mi se ovo ne bi sjebalo...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Pre nego sto nastavim, moram da napomenem zasto se insistira na tome da primamo samo koliko-toliko ozbiljne igrace. Naime, ovde je situacija totalno drugacija od Premier League, Champions League i slicnih fantasy-ja... kad se tamo igrac iz nekog razloga "raspadne", raspada se samo njegov tim a ostali nastavljaju da igraju sasvim normalno, dok je ovde potpuno drugacije.

Npr. neki od vas udje u ligu, odigra prvih par kola i smori se ili ne znam sta, i batali... Neka je u tih prvih par kola ostvario prosecan ucinak, od 40 do 60% dobijenih kategorija. Posle bataljuje namestanje tima (a to je potrebno raditi bar svakog ponedeljka mada je pozeljno svaki dan - treba cela 3 minuta) i sta se onda desava - oni koji sa tim protivnikom igraju u kasnijim kolima imaju mnogo olaksan zadatak jer ce taj imati manje igraca koji donose poene, a to vec nije u duhu fer-pleja. Osim toga, njegovi igraci postaju neupotrebljivi za bilo kakve transakcije, a ni to nije bas dobro. Verovatno ima jos nekih razloga ali ovo je i vise nego dovoljno. Zato apelujem da se prijavljuju samo oni koji su prilicno sigurni da ce igrati cele sezone i koji imaju neko iskustvo u pracenju NBA. Zapamtite, sezona traje prilicno dugo i ne bi bilo lepo da neko ispali, osim ako nije neki zajeban razlog.

U slucaju otkazivanja ili prekida ucesca u ligi, radi utvrdjivanja vam na kucnu adresu saljemo troclanu strucnu komisiju (u sastavu: ja, moja malenkost & myself) koja se poslednjih godina specijalizovala na polju kostolomljenja, provetravanja mozga i drugih krvolocnih aktivnosti. Zato pamet u glavu Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia -.-
znaci nema zajebancije  Smile
ovo se mora ozbiljno shvatit  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k300i
Ljudi jel moze draft da bude u nedelju oko 1 popodne?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Cekaj da vidimo ko ce jos upasti pa cemo onda da trazimo termin koji ce (skoro) svima odgovarati Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
ja sam ga stavio onako mahinalno u nedelju u 5 popodne  Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 02:35:10 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S
sta se desava, kad je draft, gde je link, ko ucestvuje .... ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Dobices kasnije privatnu poruku... Za sada nas sa tobom 12. Kolega Djole je otprilike siguran, sto mu ga dodje 13.

Ajmo jos jednom da vidimo prijave, ali ponavljam stoti put - samo ozbiljne. Sezona je duga i ne bi bilo lepo da neko ispali, da mu dosadi ili nesto slicno... Znaci, 5 minuta dnevno je dovoljno ali u kontinuitetu.

Kasnije cu objasniti i situaciju sa pozicijama, to sam zaboravio.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.