Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 13:26:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fallout: New Vegas  (Pročitano 38652 puta)
Svakodnevni prolaznik

Vault Dweller

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson K800i
eeee to se ne racuna ako stavimo rezoluciju 320x240 ko za mobilni tel Smile

I kakve to sad veze ima? Mogu ja sad staviti na nativnu rezoluciju (16:10 / 1440*900) i sve low da stavim i dodje na isto!
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung C3050
evo završio sam igru...igrao sam je kako piše 32 sata, završio sam negdje 50% side questova  Smile (dan i po života sam izgubio, mada i ne žalim)....osim zbog glupog završetka jer sam se poubijao i sa NCR i sa Legijom....i zbog buga zbog kojeg se nisam mogao pridružiti Brotherhoodu, bug je bio u poslednjoj ili predposlednjoj misiji za bratstvo kada sam trebao instalirati emiter u Black Mountain...... Smile
ništa....sad ću se vrnuti nazad par save-ova i neću ubiti Housa, pa ću da vidim šta će onda biti.  Smile
ne znam, ali nekako sam drugačije zamišljao kraj, da ta bitka kod Hoover Dam-a bude masovnija, kao na kraju trice kad jurišate sa momcima  iz Brootherhooda i lodim Liberty Prime-om koji dok baca mini nuke na Enclavu i govori:
Death is a preferable alternative to Communism!     ili      Tactical assessment: Red Chinese victory: impossible!     Smile Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC m9
poz
kod mene se nesto zvuk kasni tacnije kad puknem iz puske ne cuje se pucanj sve dok ne stisnem esc pa se tad cuje pucanj,il dok razgovaram sa nekim
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation
Скинуо сам ово чудо,искрено само због ваших коментара сам је и скидао,јер видим да је сви хвале. Никад нисам играо пре ни један део Fallout-a pa se надам да ћу се снаћи и наравно да ће ми се свидети игрица...јављам се са утисцима
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
LG KU990
Скинуо сам ово чудо,искрено само због ваших коментара сам је и скидао,јер видим да је сви хвале. Никад нисам играо пре ни један део Fallout-a pa se надам да ћу се снаћи и наравно да ће ми се свидети игрица...јављам се са утисцима

to sam upravo i ja uradio,kad je izasao fallout 3 skinuo sam ga ali nisam bas najbolje pohvatao kako se igra tako da nisam najbolje dogurao,to jest nisam ni provalio kako se radi levelovanje sta je dobro a sta nije jer jednostavno nisam ni igrao takvu igru prije,a niti sistem pucanja nisam kapirao mnogo -cas mogu u slow motion cas ne itd hahah.i sad kako je kriza igara gledam kako svi hvale nev vegas ja rekoh ajd da se opet oprobam.
skinuo sam,igrao 20min i batalio.pa kasnije aj rekoh probacu jos malo i onda sam ukapirao kako sve funkcionise,
na koji nacin se rade questovi,kupuju oriuzja itd i u svakom slucaju ono sto me je ostavilo da dalje isprobam igru je sto se igra desava na otvorenom jer mi je totalno smoreno bilo u fallout 3 milion hodnika,kanalizacija,glupih pacova itd....e sad sam se zarazio,provalio sam da je extra prica i sve,sve u svemu-bas je dobro Smile najvise mi se svidja jer je atmosfera pre dobra i takodje dolazi do posledica dobrih ili losih kako pricas sa ljudima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
kako se dodaju ovi dodaci za oruzje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ako imaš dodatak za neko oružje, pređeš mišem preko tog oružja i klikneš x na tastaturi, on ti otvori ponuđene modove, i ti isklikćeš šta hoćeš da instaliraš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
hvala lijepa Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation

to sam upravo i ja uradio,kad je izasao fallout 3 skinuo sam ga ali nisam bas najbolje pohvatao kako se igra tako da nisam najbolje dogurao,to jest nisam ni provalio kako se radi levelovanje sta je dobro a sta nije jer jednostavno nisam ni igrao takvu igru prije,a niti sistem pucanja nisam kapirao mnogo -cas mogu u slow motion cas ne itd hahah.i sad kako je kriza igara gledam kako svi hvale nev vegas ja rekoh ajd da se opet oprobam.
skinuo sam,igrao 20min i batalio.pa kasnije aj rekoh probacu jos malo i onda sam ukapirao kako sve funkcionise,
na koji nacin se rade questovi,kupuju oriuzja itd i u svakom slucaju ono sto me je ostavilo da dalje isprobam igru je sto se igra desava na otvorenom jer mi je totalno smoreno bilo u fallout 3 milion hodnika,kanalizacija,glupih pacova itd....e sad sam se zarazio,provalio sam da je extra prica i sve,sve u svemu-bas je dobro Smile najvise mi se svidja jer je atmosfera pre dobra i takodje dolazi do posledica dobrih ili losih kako pricas sa ljudima....

Хвала на информацијама и саветима  Smile

Иначе,оно што сам приметио за првих пар сати играња су неки багови глупави....не сметају ми пуно ал јебига не могу да не приметим,а друга ствар је да сам ухватио себе да више обитавам тамо у оном делу где су ми оружја,одела итд него што стварно играм и решавам неке квестове,јер сам или претежак па не могу да трчим,или немам меткова,или морам да ставим неко одело...дај бре пусти ме да играм  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
najbolje oruzje je ubedljivo power fist
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 13:26:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.