Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:55:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fallout: New Vegas  (Pročitano 38727 puta)
Svakodnevni prolaznik

Vault Dweller

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.1.249.1045
mob
SonyEricsson K800i
Joj cuo sam ljudi govore da da u svakom slucaju izbjegnes quest Come Fly With Me, zato sto je bagovit, i skenja igru.

Ljudi, molim vas. nemojte da pisete sta se desava i sta radite, radite spoilere! Nema smisla ljudi stvarno   Smile

Ja bi skrenuo od srece da sam sreo Brotherhood of Steel, ali si mi pokvario iznenadjenje Smile

Inace primjetio sam da je igrica spora pri ulasku u save, radi load-anja otvorenog svijeta. Takodje vidim da ovaj engine ima mnogo memory leaka. Npr. ja prilazim steni i ona tek kad sam pola metra od nje spawnuje jos teksture sto nije pre load-ala. Do sad nisam imao mnogo bagova, samo jedan crash na kraju krajeva, ali cekam patch Smiley

P.S: 1GB Rama je sasvim dovoljno da se igra new vegas, iako ja zelim 2gb
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

[eX3DR]

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 478
Zastava NS
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung s5230
ja uopste nisam imao niti primetio bagove na qwestu Come Fly With Me jedino sto sam primetio kad sam radio taj qwest je kad sam uso u kanalazaciju i doso do onog hangara sa raketam da mi je pocelo da secka,ali samo tu.ostalo je sve ok

isto sam primetio da takstura jako lose uradjena i pocinje da me iritira!!valjda ce to popraviti sa sledecim updateom.ja se nadam.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2010, 23:46:35 od gire1985 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
LG KU990
ja imam problem taj sto mi čiča vargas (ili vergas,zaboravih) trazi od mene da odem tamo gde je ona raketa da izrokam valjda sva cudovista i onda ce on meni za uzvrat da kaze gde je vidio čikicu u sakou sa kockicama.ja dodjem i poubijam mutante (zelene i crvene) i nista se ne desi,ja opet kod njega a on kaze da i dalje ceka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

[eX3DR]

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 478
Zastava NS
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung s5230
jesi li ubio glavnog mutanta?celivi gari sa ogromnim macem.
imas 5 mutanata sa toljagama, 1 mutant sa bacacem plamena i naravno celavi gari sa macetom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy S4
Vjerovatno ih nisi sve skenjao...moras pokrenuti quest kod glavnog mutanta, Jason Light ili nesto tako.On te zamoli da im pomognes das e lansiraju u p.m. a da bi to uradio moras sici u podrum i potamanuti sve Nightskin-e
imas 5 mutanata sa toljagama, 1 mutant sa bacacem plamena i naravno celavi gari sa macetom.
to je gire govorio. KAd to zavrsis vrati se do Jasona i oni ce se ukrcati u rakete,a ti ces morati da nadjes 2 komponente potrebne za lansiranje,Doneses ih nazad i to je to.

Ja sam zavrsio tu misiju i kasnije mi je Vargas rekao da idem u Boulder City, ali ja sam ostao da zavrsim quest gdje trazim Boone-ovu zenu. I to sam zavrsio, pa cu danas kad nastavim ici u Boulder.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 07:46:37 od Vitto »
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 603
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6131
Ljudi moja preporuka, ako vas put nanese na Vault 11, obavezno svratite u overseer office,
ispod stola se klsicno krije tajni prolaz.
Odradite save pre nego sto udjete, jes malo zeznuto, ali je prica extra.  Smile
IP sačuvana
social share
I ajmo opet za iste pare !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony 
Jao ljudi evo bagovi su krenuli da me more. Prvo sam izgubio pratioce (ne idu zamnom, ne mogu da ih lociram, a niko nece da mi se prikljuci u družinu jer je "puna"), sada imam nebuloznu situaciju (otišao sam i pobio celu Cesar legiju, što je rezlutovano picanjem nekih aspekata igre (ne mogu da trgujem sa Gun Runerima, imam problema sa glavnim questovima ili ti Wild Card) i da poslednja lokacija odakle mogu da loadujem je bila Vault 11 gde sam obavio sacrifice sobu koja je rezultovala da ne mogu da radim quest za mr. Housea, tačnije da mu dam čip iako davanje čipa nema veze sa samom sobom, a njega sam mogao da dobijem samo ubijanjem ili pljačkanjem Cezara.

Sa druge strane naleteo sam na Markusa Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vault Dweller

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.1.249.1045
mob
SonyEricsson K800i

Nema smisla  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
LG KU990
Vjerovatno ih nisi sve skenjao...moras pokrenuti quest kod glavnog mutanta, Jason Light ili nesto tako.On te zamoli da im pomognes das e lansiraju u p.m. a da bi to uradio moras sici u podrum i potamanuti sve Nightskin-e
to je gire govorio. KAd to zavrsis vrati se do Jasona i oni ce se ukrcati u rakete,a ti ces morati da nadjes 2 komponente potrebne za lansiranje,Doneses ih nazad i to je to.

Ja sam zavrsio tu misiju i kasnije mi je Vargas rekao da idem u Boulder City, ali ja sam ostao da zavrsim quest gdje trazim Boone-ovu zenu. I to sam zavrsio, pa cu danas kad nastavim ici u Boulder.

gle ovako,ja sam pomogao onim likovima da se otarase mutanata,dakle ubio sam ih sve,i sa toljagama i onog glavnog sa nekim mačem ili sta vec,vratio sam se gore da im kazem da sam zavrsio i oni srecni svi odose tamo dje je raketa,i sada traze da nadjem dve komponente,u svakom slucaju-roknuo sam sve mutante a onaj mentol od Vargasa me i dalje pita,e jesi sredio mutante?racunam na tebe. svasta...
ili treeba da se zavrsi to i sa komponentama za raketu i tek ti onda ovaj kaze gde da idem?
p.s. gde se otprilike nalaze ti delovi?da ne lutam mnogo Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 14:47:37 od Nenad222 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy S4
Kad se oni retardi skupe oko raketa, ti pricaj sa onim sto je gore sa tobom, sto treba da ih lansira(Chris Haversam). On ce ti traziti dvije komponente: Fuel i neki metalni dio ili nesto tako, zaboravio sam. Pitaj ga za Fuel.Pojavice ti se lokacija na radaru.Izadji iz te zgrade, idi u Novac i odatle ces lako doci od Fuel-a. Naci ces nekog lika kako lezi mrtav.Pretrazi njega i naci ces fuel. Zatim otidji sjeverno od Novac-a, prema Helios One i tu imas Gibson Store(skuplja smece). Razgovaraj sa gospodjom Gibson i od nje kupi taj drugi metalni dio. Vrati se do Chrisa, daj mu komponente i onda trebas izaci gore gdje si poceo taj quest(gdje si pricao sa onim zelenim Jasonom) da gledas lansiranje raketa.
Kad to sve zavrsis, tek onda ides kod Vargasa, i on ce ti reci za sljedeci grad.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:55:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.