Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 12:20:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li vam se dopada Fajront Republika?
Da,veoma
Onako
Moze da prodje
Ne,nikako
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fajront Republika na "Fox-u"  (Pročitano 69603 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.29
mob
Tel.Me Your.Number
Trandzo stfu.  Smile
verovatno je i ganci Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Штета што је прекинуто  Smile Ретко освежење од ток-шоу емисија на овим просторима  Smile

Осуђени смо на Леу Киш и Сању Маринковић нееееееее
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
i Ognjena Amidžića
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Videcemo... mozda Kesica prodje ta prica sa Francuskom...
Mozda je kraj Fajront Republike, ali ne mora biti kraj njegovog rada Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Fajront republika

nedeljom u 23.00h

Stara zabava u novom ruhu! Novi voditelj emisije ,duhoviti Žarko Stepanov ugostiće popularno tv lice Mariju Kilibardu. Da li Marija više voli sport ili sportiste,otkrijte u novoj Fajront Republici!

Koncept "Fajront Republike" opstaje i nakon odlaska dosadašnjih autora i voditelja.
I ubuduće uživajte u doživljajima stalnih likova u skečevima,Matorog,Mamlaza i ostalih,ali u novim izdanjima.

Voditelj:Žarko Stepanov
Scenaristi: Milica Radenković, Vojkan Lukić i Radovan Škrba
Autor: Nikola Ivanović

Izvor: FoxTV

--------------------------------------------------------------------------------

Kesić je na fejsbuku pisao da Foks bez njegove dozvole radi novu emisiju. Njemu se, normalno, takva krađa nimalo ne dopada. E sad ne znam ko tu ima autorsko pravo, tj. kako su oni zakonski regulisali njihov odnos. Svi znaju da su koncept i likovi Kesićevi, videćemo šta će biti. Inače, ovaj novi voditelj je jako iritantna pojava, vodio je onu stupidnu emisiju "Naj od naj".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC 
nisam gledao mnogo ovo ali nece biti isto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Nije vezno ciljati u metu, vazno je metati u cilj

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sigurno nece biti isto bez kesica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

hodac sivih cesta

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1064
slusao sam danas onog ognjena ili kako se vec zove... malo je cacnuo da ne kazem prozvao sve dosadasnje talk show emisije kao neuspele i prema njegovim recima stize nam ultimativno smesna pizdarija. ako on bude zanimljiviji i originalniji od kesica  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
One life
One love
One club

Pride of London

Chelsea F.C.
Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Kesić: Bruka šta mi je Foks uradio!

Autor i voditelj „Fajront republike" Zoran Kesić šokiran je saznanjem da će nakon njegovog odlaska sa Foksa ova televizija nastaviti sa emitovanjem njegove emisije!

Sramota je što je Foks posle mog odlaska moju „Fajront republiku" dao drugom voditelju! Sam sam kriv što nisam zaštitio naziv i koncept emisije

Foks je na svom sajtu objavio da će popularnu emisiju ubuduće voditi Žarko Stepanov, i to sa potpuno istom koncepcijom koju je Kesić osmislio!

- Ovo je velika sramota! Još ne mogu da verujem šta mi se dešava. Niko sa mnom nije kontaktirao niti objasnio šta sve ovo znači, za sve sam saznao preko sajta Foksa. Bruka za jednu svetsku televiziju da mi na takav način uzme ono što sam stvorio! Nemam pojma ko je taj novi voditelj, nikada nisam čuo za njega! - besan je Zoran.

On tvrdi da će zbog novonastale situacije napustiti Srbiju.

- Jedva čekam da pobegnem iz ove zemlje u kojoj ne mogu ni svoju ideju da sačuvam. Idem u Pariz, gde sve moram ispočetka jer sam tamo niko i ništa. Priznajem, moja je krivica što nisam zaštitio autorska prava, ali ko se nadao ovome?! Sa Foksa sam otišao zbog drugih stvari, a oni mi ovako vraćaju. Ali, neće ovo da im prođe, nije narod lud. Joj, majko Srbijo, ima li ko ovo da čuje i odreaguje - u neverici priča Kesić i dodaje da će se na sudu boriti za svoju emisiju.

Kesić kaže da je zatrpan pismima obožavalaca, u kojima traže da se vrati na Foks.

- Zovu me ljudi i pitaju me šta se desilo, a ja ne znam šta da im kažem. Ne znam zašto se čude kada živimo u zemlji u kojoj je sve moguće. Ipak, neću izdati poštovaoce svog dela i na neki način ću im se odužiti - kaže voditelj i ističe da će odgledati narednu emisiju sa novim voditeljem da bi „video na šta će to da liči".

Na televiziji Foks su kratko poručili da će emisija sa novim voditeljem zadržati svoj kvalitet i nastaviti da se emituje u istom terminu. 

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Slusao sam Zarka kada je vodio onaj "Naj od naj" i nije bio los voditelj za taj tip emisije mada ne verujem da ce uspeti i da pridje jednoj legendi kao sto je Kesic

Ovo od strane Fox-a me malo podseca na Zivicevo sklanjanje i postavljanje Laneta Gutovica sa razlicitim nazivom emisije ali sa istom tematikom. To im nije proslo a nadam se ni ovo jer nece biti isto bez Kesica
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 12:20:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.