Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:08:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facing Death  (Pročitano 1285 puta)
16. Avg 2012, 16:09:15
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7

Da li ste se nekada u nekom trenutku svog zivota bojali za zivot?Ili ste imali neku situaciju u kojoj ste na trenutak pomislili:"To je to, ovo je kraj?" Ako niste onda napisite neku situaciju koja je bila najgora koja vam se desila, koja je mogla da dovede vas zivot u pitanje....

Evo da pocnem.

Tada sam imao 12 god i isao sam vozom u selo(sam, bez caleta ili keve).Posto sam bio mali, nisam se setio na koju stanicu treba da izadjem i slucajno sam izasao stanicu ranije.Ta stanica na kojoj je voz stao je prava zabit, tu nema nigde nikog, suma brdo i nista.Prvo sam pokusao da pozovem nekoga preko mobilnog, al nije bilo signala.Onda sam seo na prugu i zamislio se.Imao sam dve opcije, da cekam sledeci voz(vozovi idu na svakih 3 sata, i to samo putnicki staje na tu stanicu, brzi voz ne staje), a druga opcija je da idem peske do sledece stanice gde sam trebao da sidjem.Do sledece stanice imalo je oko 5km. I tako ja krenuh malo trcim(jel sam se usro) a malo hodam.Prvi put sam se usro kad sam prelazio preko nekog mosta koji se raspada.Kasnije sam hodao jos 500m i dosao do 3km dugackog tunela(kad izadjem iz tog tunela, tu je odma ta stanica gde sam trebao da sidjem).U tunelu nema svetla, uzak je, prakticno sam pomislio ako naidje voz gotov sam.Voda kaplje, cuju se slepi misevi, bas sam se usro.Trcao sam jedno kilometar kad sam cuo da se šine tresu.Tad sam se bas uspanicio i trazio sam onaj stek sa strane koji koriste kontroleri pruge da se sakriju kad ide voz.Oni su inace postavljeni na svakih 100 metara.Voz je vec usao u tunel a ja sam jedva nasao taj stek.(taj stek je inace 1m sirok i visok) i tu sam se sakrio.Voz je prolazio bukvalno na 50 cm od moje glave.Ja sam zatvorio oci i samo se nadao da prodje.Kad je proso voz krenuo sam da trcim i vise se nisam okretao.Posle jos kilometar trcanja ugledo sam kraj tunela, tad sam opalio opasan sprint dok nisam izasao.Cim sam izasao, sav znojav samo sam seo na klupicu koja je bila na stanici i pomislio koji kurac se meni desava.Posle sam nazvao caleta da mi javim da sam okej i rekao sam mu da je voz kasnio a da nisam mogao da ga nazovem i da mu se javim.Oni i dalje misli da je sve bilo u redu.Nikada im nisam ispricao ovaj dogadjaj.

Eto, to je bilo nesto najstrasnije sto mi se desilo, mozda nije najgora moguca situacija ali s obzirom da sam bio klinac i bas sam se usro, mislim da je to bilo nesto najgore sto mi se desilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Da li ste se nekada u nekom trenutku svog zivota bojali za zivot?Ili ste imali neku situaciju u kojoj ste na trenutak pomislili:"To je to, ovo je kraj?"
jesam
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79

Da li ste se nekada u nekom trenutku svog zivota bojali za zivot?Ili ste imali neku situaciju u kojoj ste na trenutak pomislili:"To je to, ovo je kraj?"

Jesam,ali zbog svoje gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
pa napisite ako hocete taj dogadjaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Nisam. Ali desavale su mi se cudne stvari....

Smrti se ne treba bojati uopste  Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2012, 20:14:36 od pante.rei197 »
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
jesam ...nekoliko puta..ali nisam nikad pomislio da je kraj..jer da jesam..vjerovatno bi i bio kraj....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:08:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Facing Death

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.