ednog jutra u 7 sati žena se pojavljuje na vratima i pošto cele noći nije bila kod kuće, muž je sačekuje vrlo nervozan i zabrinut i odmah postavlja pitanje: Gde si ti cele noći te nema Question Dragi, bila sam kod jedne dobre drugarice, nas deset drugarica je bilo i cele noći smo pričale o problemima ove jedne koje ima u braku. Nemoj sada o tome, mrtva sam umorna i idem da spavam. Muž je prećutao ali čim je žena zaspala uzeo je njen adresar i telefonom pozvao svih njenih 10 najboljih drugarica da proveri da li mu žena govori istinu. Od svake drugarice je čuo isti odgovor: Nije bila kod mene! Par dana kasnije situacija je obrnuta, u 7 ujutru muž dolazi kući i na pitanje žene gde je cele noći on kaže da je bio sa ortacima i njih 10 su gledali fudbal i zapili se pa nije hteo pijan da vozi već je prenoćio tamo. Pošto je rekao ženi da je premoren otišao je da spava, a žena ne verujući ni reč uzima njegov adresar i zove svih 10 najboljih drugova. Bilans odgovora je bio sledeći: 8 mušakaraca je odgovorilo da je bio upravo kod njih u stanu, a dvojica su tvrdili da je i dalje u njihovom stanu, samo spava i ne žele da ga bude Laughing To se zove muška solidarnost ja kažem Mr. Green
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."