Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.K.Sloboda - Fukare 1987 TUZLA  (Pročitano 104097 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5

Šampioni BiH : 1994, 1996, 1997, 2000, 2001.
Finalisti prvenstva : 1995, 1998, 1999, 2002.
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995, 1996, 1997, 1999, 2001.
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2001.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5
Darko Vojvodić novi sportski direktor Slobode?

Nakon jučerašnje sjednice Upravnog odbora FK Sloboda na čelu sa novim predsjednikom Davudom Zahirovićem, klub bi u narednih nekoliko dana mogao dobiti i novog sportskog direktora. Riječ je o bivšem igraču i kapitenu premijerligaša sa Tušnja, Darku Vojvodiću koji je kao trener sa velikim uspjehom vodio Sutjesku iz Foče, Proleter iz Teslića, te zvorničku Drinu.

- Imao sam kontakt sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem i direktorom Zdenkom Jurićem. Sloboda je moj klub za koji me vežu posebne uspomene, ako ću biti od koristi spreman sam svojim radom pomoći Upravnom odboru i Stručnom štabu. Kada sam ja u pitanju sve opcije su otvorene, ali konkretni razgovori tek slijede-rekao je ekskluzivno za vidiportal Darko Vojvodić.

Na Upravnom odboru dogovoreno je da će po svemu sudeći novi predsjednik Davud Zahirović i njegov UO konkretnije poteze vući nakon što ih Skupština kluba i zvanično imenuje.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5
Emir Omerović iz Slobode prelazi u Hoffenheim

Nakon što su juniori Slobode postali prvaci BiH, krenula je potražnja za igračima ove talentovane generacije, a prvi koji će promjeniti klub je Emir Omerović.

Mladi junior Slobode, Emir Omerović rođen 25. februara 1993. od naredne sezone nosit će dres U-19 tima njemačkog Hoffenheima.

Omerovića su brojni skauti primjetili još prošle sezone kada je sa kadetima Slobode postao prvak BiH, a nakon što je isti uspjeh ponovio i ove sezone sa juniorima, promjenit će klub a od naredne će sezone kako stvari stoje imati priliku dokazivati u Hoffenheimu.

Naime, Omerović je u januaru boravio na probi u Hoffenheimu, a nakon utakmice sa Zrinjskim, dobio je poziv da 1. jula dođe u Hoffenheim kada bi trebao potpisati ugovor sa njemačkim klubom.

Sam Omerović nije krio oduševljenje zbog poziva iz Hoffenheima.

Drago mi je što dolazim u veliki klub koji se takmiči u Bundesligi. To je za mene velika stvar, tamo ću imati sve potrebne preduslove za moj dalji razvoj i dat ću sve do sebe da budem još bolji, govori Omerović te dodaje:

U januaru sam bio u Hoffenheimu, odigrao sam tamo nekoliko utakmica i odradio nekoliko treninga, a oni su me nastavili pratiti u nastavku sezone, pogotovo u utakmici sa Zrinjskim, nakon čega mi je ponuđen ugovor koji sam odlučio prihvatiti. U Hoffenheim bi se trebao javiti 1. jula kada bih trebao potpisati ugovor, kazao je Omerović za Sportin.ba.

U protekloj sezoni za juniore, Omerović je postigao sedam golova i dodao 10 asistencija. Prvi dio sezone igrao je na poziciji lijevog beka, nakon čega je šansu sve više dobijao u veznom redu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5
DOLAZE BOLJI DANI ZA SLOBODU

Nakon šestog mjesta u prošlom šampionatu, prozivka pred novu sezonu u tuzlanskoj Slobodi biće obavljena 27. juna.

Po informacijama bliskim klubu sa Tušnja među crveno-crnima počinju da duvaju novi vetrovi. Već je 99% sigurno da će novi predsednik biti Davud Zahirović. U narednih nekoliko dana sastaće se i Upravni odbor gdje će sve biti ozvaničeno, a u njemu će se naći i neki novi ljudi spremni da se uhvate u koštac sa izazovima da Sloboda bude još bolja. U Upravnom odmoru će biti i Salih Šabović, dugo vremena alfa i omega Tuzlaka, a novi sportski direktor trebao bi biti Darko Vojvodić.
Za sad je jedino otišao Miljenko Bošnjak koji pokušava da nađe novi klub, a vode se razgovori i sa standardnim prvotimcima iz prošle sezone oko produžetka saradnje.

Načelno su igrači poput Stefana Gavarića (29) i Staniše Nikolića (26) zainteresovani za ostanak ukoliko sa klubom nađu zajednički jezik po finansijskom pitanju. Još više informacija iz Slobode biće poznato do kraja sedmice.

Trener Ibrahim Crnkić će inače obaviti prozivku 27. juna, a 30. juna ili 1. jula ekipa odlazi na pripreme na Kupres. Po povratku u Tuzlu koji će trajati jako kratko slijedi odlazak u Crnu Goru, tačnije Bar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5
Tuzla se sprema da ugosti najbolje tenisere

Tuzla će od 8. do 10. jula biti domaćin teniskim reprezentativcima BiH i Estonije, koji će odmjeriti snage u meču drugog kola Druge divizije Euroafričke zone Dejvis kupa.

U ponedjeljak bi iz Italije trebala stići specijalna tvrda podloga, koja će biti postavljena u Mejdanu.

- To je podloga od spužve i gume, koju ćemo postaviti u velikoj dvorani. Mejdan je, inače, spreman za dotjerivanje - kaže prvi čovjek organizacionog tijela Dario Miraščić.

Prema njegovim riječima, naš tim će se okupiti 3. jula. Obje će selekcije biti smještene u hotelu "Tuzla". Žrijeb je zakazan za 7. juli u 12 sati, a prva dva singla bit će odigrana u petak, 8. jula, s početkom u 14 sati.

Od jučer su u prodaji ulaznice i to na Korzu, u CD šopu "Mido" i Turističkoj agenciji "Kompas" u hotelu "Tuzla". Paket za sva tri dana košta 16, odnosno 22 KM, u zavisnosti od mjesta u dvorani. Dnevna ulaznica kada su na programu singl mečevi (petak i nedjelja) stoji 6, odnosno 8, a za dubl (subota) 4 i 6 KM.

Ulaznice u prodaji, podloga stiže u ponedjeljak.

Podrška Tuzlaka

Imajući u vidu da su Tuzlaci do sada nebrojeno puta sjajno ugostili naše reprezentacije, nema sumnje da će isti tretman imati i najbolji bh. teniseri. Očekuje se velika podrška našim reprezentativcima koje će predvoditi Tuzlak Amer Delić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Ретко леп момак.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5

Ретко леп момак.

A nije svako lijep kao ti Smile A Sloboda je keširala u kasu 60 000 € Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5
Denis Sadiković odbio ponudu kuvajtskog Qadsia

Denis Sadiković, nakon što je prošle sezone napustio kormilo seniorske ekipe Slobode, još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti sa trenerskim radom.

U matičnom klubu je još uvijek "neraspoređen", tako da je najbliže ponovnom odlasku sa Tušnja.

Proetklih dana je bio na pragu angažmana u Kuvajtu, ali je na kraju ipak odlučio sačekati bolju ponudu.

- Posredstvom jedne menadžerske agencije, a na preporuku našeg Jasenka Sabitovića, čije se mišljenje izuzetno cijeni u cijeloj Aziji, dobio sam ponudu da treniram U-21 selekciju kluba Qadsia iz Kuvajta. U prvi mah se činilo primamljivo, ali s obzirom na daljinu, odvojenost od porodice i ukupan iznos koji mi je ponuđen, odlučio sam čekati bolju ponudu – rekao nam je Denis Sadiković.

Sadiković, trener sa profi licencom i bogatim trenerskim reprezentativnim iskustvom, se spominje i kao moguće trenersko rješenje u prvoligaškim  klubovima, koji imaju premijerligaške ambicije.

- Bilo nekoliko neformalnih razgovora i čekam odgovore. Kada je naše prvenstvo u pitanju, jedino što tražim je organizovan klub, a drugo ću nadomjestiti svojim radom – ističe Sadiković.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 5
 Smile

Istina za Vedrana!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
A nije svako lijep kao ti Smile A Sloboda je keširala u kasu 60 000 € Smile

Зајебанција мало, не скачи одма'  Smile

Штета што тако талентовани играчи одлазе за смешне паре. Прошле године клинац из Радничког, отишао у ПСВ, чини ми се да је обештећење било 30 000€  Smiley 1

« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 18:15:55 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.