Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.K.Sloboda - Fukare 1987 TUZLA  (Pročitano 104660 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone 5
Dobijena bitka ali ne i rat!

Incijativa Slobode, nekoliko prilika među kojima i stativa Bekića najavili su žestoku borbu za prijeko potrebna tri boda. Prvo poluvrijeme igrači Sloboda su imali veći posjed lopte, diktirali su tempo ali se prvih 45 minuta završilo bez konkretne završnice.

U nastavku utakmice izabranici Abdulaha Ibrakovića su nastavili diktirati tempo što se isplatilo u 58. minuti kada je Čejvanović presjekao loptu, uposlio Zoletića koji proslijeđuje loptu do Almira Bekića koji iskosa s desne strane prizemnim šutom pogađa za radost oko 4000 gledatelja.

Zaslužena pobjeda Slobode koja je imala mnogo više prilika u odnosu na goste iz Zenice, te nakon četiri kola "post"a konačno uspjela zatresti mrežu protivnika.

Iskreno se nadamo da će Željezničar noćas pobjedom proslaviti titulu na Grbavici iako im ona nije potrebna obzirom da je Široki remizirao u Prijedoru.

U narednom kolu Sloboda gostuje kod GOŠK-a.

U svakom slučaju: Nada umire posljednja!

Izvor/Foto
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
nedaju sarajlije boda  Smile Smile
I netreba vam dati... radi predhodnih sezona...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone 5

Rudar dao slaviji,možda i Borac  Smile a vi Slobodi ? ovo govorim zbog politike u PL BiH odn. u cijeloj državi Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168

Rudar dao slaviji,možda i Borac  Smile a vi Slobodi ? ovo govorim zbog politike u PL BiH odn. u cijeloj državi Smile
Ma mani se ti te politike... Mislim slažem se sa tobom u vezi toga,al... Kad vi više volite njih nego nas Sarajlije, i kad se sjetim prijašnjih gostovanja i dočeka Sarajlija, pa gostovanja u RS, teška srca čovjek prizna da smo tamo bolje dočekivani nego kod Vas i u ostalim gradovima F BiH  Smile Pa slučaj Gavarić (mislim da je taj igrač  Smile) i sl... Tako dok se ne opametite, neka vas u drugoj ligi što se tiće mene Sarajlije, da ne pišem u množini  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone 5

Ma mani se ti te politike... Mislim slažem se sa tobom u vezi toga,al... Kad vi više volite njih nego nas Sarajlije, i kad se sjetim prijašnjih gostovanja i dočeka Sarajlija, pa gostovanja u RS, teška srca čovjek prizna da smo tamo bolje dočekivani nego kod Vas i u ostalim gradovima F BiH  Smile Pa slučaj Gavarić (mislim da je taj igrač  Smile) i sl... Tako dok se ne opametite, neka vas u drugoj ligi što se tiće mene Sarajlije, da ne pišem u množini  Smile  Smile

Šta sa Gavarićem,primili ste tri komada dobili batine u Tuzli i hoćete preko zelenog stola tri boda  Smile Pa da se borite za opstanak a mi da smo u sigurnoj zoni,dali bi vam,nismo mi šupci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Šta sa Gavarićem,primili ste tri komada dobili batine u Tuzli i hoćete preko zelenog stola tri boda  Smile Pa da se borite za opstanak a mi da smo u sigurnoj zoni,dali bi vam,nismo mi šupci  Smile
Ehehe samo si Gavarića spomenuo... E onda neka Vam je sretna prva liga F BiH...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone 5
Gošk - SLOBODA 1-4 (1-1)

P.S.

-Dino od vas sarajlija nikad nismo ništa očekivali,znamo svi koliko volite TUZLU (ne vezano samo za sport) Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Ehehehehe što me nasmija  Smile Smile Et nama Tuzla interesatna...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone 5
Ehehehehe što me nasmija  Smile Smile Et nama Tuzla interesatna...  Smile

Volimo i mi vas CMOK CMOK Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iPhone 5
Fukare: Imamoviću dođi na utakmicu!

Pred posljednje dvije utakmice Premijer lige BiH, prema riječima trenera Abdulaha Ibrakovića, u Slobodi se ne bave kalkulacijama. Ekipa i taktika se spremaju od utakmice do utakmice, a prva naredna je sa Veležom na Tušnju.

"Velež je veliki klub, koji ima dobru ekipu. Rasterećeni su, jer su prebrodili sve brige. No, mi nismo. Nama ultimativno treba pobjeda i te činjenice smo itekako svjesni. Imam sve igrače na raspolaganju, a počet će ekipa kao u Gabeli", kaže Ibraković.

Sloboda će već danas u karantin. Do nedjelje će ekipa imati lakše treninge, a u nedjelju se, kako kažu, mora poginuti na terenu.

"Ne sjećam se da se ijedna utakmica ovako željno iščekivala kao ova sa Veležom. Imamo veliku podršku navijača, a ja ne bih ponavljao stereoptipe o tome kako se trebamo boriti. Nama treba pobjeda i mi ćemo je i ostvariti", kaže najiskusniji igrač u taboru Slobode Alen Mešanović.

Fukare najavljuju spektakl u nedjelju.Također, na kraju današnje press - konferencije predstavnici navijačke skupine Fukare, pozvali su načelnika Jasmina Imamovića da napokon dođe na utakmicu i da na taj način podrži "crveno - crne" u borbi za goli premijerligaški život.

Izvor/Foto
« Poslednja izmena: 18. Maj 2012, 23:25:03 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.