Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.K.Sloboda - Fukare 1987 TUZLA  (Pročitano 104685 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
A taj kraj je nikad Smile

Haha svi su mislili ali eto poooooooooooooolako se radi Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Vojvodić: Pobjedom protiv Sarajeva najaviti bolje proljeće!"

Mi na proljeće nemamo prava na grešku. I sami znate kakav je bio prvi dio sezone, ne znam da li može biti gore od toga. Mislim da smo sastavili dobru ekipu od koje možemo očekivati dobre rezultate u nastavku sezone.

Fudbaleri Slobode tokom dosadašnjih priprema za nastavak sezone u Premijer ligi BiH odigrali su pet utakmica. Zabilježili tri poraza (Osijek 2-0, Sloga Doboj 2-1, Budućnost 1-0), dok su jednoj utakmici savladali Slogu sa 3-1, te remizirali sa Proleterom iz Teslića odigravši 1-1.

Trener tuzlanskog tima, Darko Vojvodić  nije još uvijek najzadovoljniji onime što prikazuje ekipa, a kako ističe u razgovoru za bportal.ba, prije svega se to odnosi na činjenicu da su igrači malo radili sa loptom.

- Zadesio nas je veliki snijeg, zbog čega smo praktično bili onemogućeni da treniramo na našem stadionu. Ponajviše smo radili na podizanju fizičke spreme kod igrača, ali nismo imali mnogo rada sa loptom. Igrali smo utakmice u Tesliću na stadionu "Banja Vrućica" te jednu u Osijeku. Ova ekipa još nije najbolje ugrana. Sutra (subota) u Ugljeviku protiv Rudara igramo generalku pred nastavak sezone i nadam se da će mi ta utakmica pomoći kako bih dodatno posložio kockice pred nastavak sezone, govori Vojvodić za bportal.ba.

U posljednjoj utakmici protiv banovićke Budućnosti Sloboda je stvorila nekoliko dobrih prilika za postizanje gola, ali je na kraju poražena. Još jedan od problema je i realizacija.

- Protiv Budućnosti smo igrali dobro, stvorili nekoliko velikih prilika, ali nažalost nismo uspjeli zatresti mrežu, primili smo gol našom greškom, ali nisam nezadovoljan. Ipak je to bila kontrolna utakmica u kojoj su svi igrači dobili šansu, a nedostajalo je i nekoliko standardnih, tako da vjerujem da ćemo kompletni izgledati mnogo bolje.

Prvi dio sezone, za ekipu Slobode bio je razočaravajući, ali s obzirom na pristigla pojačanja, "crveno-crni" u nastavak sezone ući će sa mnogo kvalitetnijim igračkim kadrom. Vojvodić vjeruje u bolje rezultate.

- Mi na proljeće nemamo prava na grešku. I sami znate kakav je bio prvi dio sezone, ne znam da li može biti gore od toga. Mislim da smo sastavili dobru ekipu od koje možemo očekivati dobre rezultate u nastavku sezone. Nećemo se sada zanositi nekim velikim stvarima, cilj je, prije svega, odmah na startu dodatno napredovati ka gornjem dijelu tabele, a onda rasterećeni da pokušamo ostvariti što bolje rezultate.

U prvom kolu ekipa Slobode na Tušnju dočekuje starog rivala, ekipu Sarajeva. Strateg Slobode je optimista i vjeruje u tri boda.

- Nema razloga da se plašimo Sarajeva. Istina je da oni imaju dobru ekipu, u gornjem su dijelu tabele, ali mi igramo pred domaćim navijačima i želimo tri boda. Sarajevo je tokom zimske pauze ostalo bez nekih igrača, došli su novi pa ćemo vidjeti kakvi su. Mi želimo tri boda već na startu i vjerujem da ćemo uspjeti u tome, te na taj način nagovijestiti bolji drugi dio sezone, kazao je Darko Vojvodić.

bportal.ba
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
Zvanično : Riad Demić se vratio u Velež. I ako mu je Sloboda pružila ruku spasa on je izradio trenera Vojvodića,a i Vojvodić planira da ide.

Eh sad,šta reći koju posluku porat? Smile Uhvatiti gamad za vrat Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Vojvodić odustao od ostavke!"

Nakon što je u ponedjeljak izignorisao novinare iz nekoliko tuzlanskih redakcija, Darko Vojvodić je napokon progovorio. Oglasio se preko vidiportala.ba i rekao kako neće podnijeti ostavku, jer bi to bilo kukavički čin samo pet dana prije prvenstva.

Navodno na razmišljanje o ostavci nagnala ga je iznenadna odluka o odlasku Riada Demića u Velež, te neki drugi momenti koje Vojvodić ne bi iznosio u javnost. U Tuzli se posljednjih dana svašta priča, ali tako je to u Slobodi koja je nesumnjivo najneroganizovaniji klub u BiH.

Sloboda se bori za opstanak i ukoliko se sve struje ne ujedine teško da će Tuzlaci i dogodine igrati u Premijer ligi BiH. Ključna utakmica je sa Sarajevom, koje je tgradicionalno nezgodan gost. Poslije subote mnoge stvari će biti jasnije.

scsport.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Zbog TV prijenosa: Utakmica Sloboda - Sarajevo umjesto u subotu igra se dan kasnije?"

Utakmica prvog kola nastavka Premijer lige BiH između Slobode i Sarajeva, umjesto u subotu, vjerovatno će se igrati u nedjelju, potvrđeno nam je u FK Sloboda.

Naime, ranije zakazani termin ove utakmice je 10. mart (subota) u 14. 30 sati.

Međutim početkom sedmice na adresu Slobode je stigao zahtjev sistema „Moja TV“, koji derbi 16. kola želi u direknom TV prijenosu ponuditi svojim gledateljima.

Predstavnici tuzlanskog kluba su načelno pristali na ponudu koja im garantuje materijalnu nadoknadu i marketinški prostor, a za konačni dogovor i pomjerenje utakmice za nedjelju u 14.30 h, kao termin interesantan realizatoru prijenosa, potrebna je još saglasnost FK Sarajevo.

Do kraja dana bi se trebalo znati da li gosti pristaju na pomjeranje termina utakmice.

tuzlainfo.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
Jeste li se više ugasili ?  Smile Da bezze ne putujemo preko karaule Smile za vikend...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
Jeste li se više ugasili ?  Smile Da bezze ne putujemo preko karaule Smile za vikend...
Prijatelju SD Sloboda (FK Sloboda) se neće nikada ugasiti Smile

Vidimo se 11.marta,ako budete mogli ući Smile Smile

Edit: Dug vraćen danas.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2012, 13:56:19 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
Utakmica FK Sloboda - FK Sarajevo se igra na stadionu Tušanj u Tuzli u nedjelju, 11.03.2012. godine sa početkom u 14:30 sati uz direktan prenos na MojaTV.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
Prijatelju SD Sloboda (FK Sloboda) se neće nikada ugasiti Smile
Vidimo se 11.marta,ako budete mogli ući Smile Smile
Edit: Dug vraćen danas.
E šteta...  Smile

A i šteta što se igra u nedjelju bar za mene, jer sam u subotu poslovno u Gradačcu, pa sam mislio svratit, i sam u miru pogledati, kako ce biti gusto, kako ce biti 0:2  Smile  Smile...

A ovako ostaje ova Moja TV....  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5

E šteta...  Smile

A i šteta što se igra u nedjelju bar za mene, jer sam u subotu poslovno u Gradačcu, pa sam mislio svratit, i sam u miru pogledati, kako ce biti gusto, kako ce biti 0:2  Smile  Smile...

A ovako ostaje ova Moja TV....  Smile Smile

Gostujućim navijačima ZABRANA dolaska još uvijek Smile
Ajde uživat ćeš preko TV kako vas plodimo Smile pogotovu ove seljake Kalesija,Lukavac,Živinice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.