Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.K.Sloboda - Fukare 1987 TUZLA  (Pročitano 104605 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Japanac Miki zadovoljio, stiže i Rizvanović"

Naime, nakon odlaska Staniše Nikolića, ostala je praznina na poziciji desnog bočnog, a na toj će poziciji u narednom dijelu sezone, u crveno-crnom dresu, nastupati Mirza Rizvanović.

Kako su nam kazali iz tuzlanskog kluba, razgovori sa Rizvanovićem su obavljeni i on bi se ekipi trebao priključiti već sutra (petak), kada Sloboda igra kontrolnu utakmicu sa Proleterom iz Teslića.

Još jedna zanimljiva vijest za navijače tuzlanskog kluba je i ta, da će Japanac, Takeshi Miki koji je prije nekoliko dana stigao u Slobodu, nositi dres ovog tima na proljeće.

Miki je, kako nam je rekao trener Vojvodić zadovoljio njegove ukuse i potpisat će ugovor.

- Nema razloga da ga ne ostavimo. Vidi se da zna igrati fudbala, pokazao je to već u prvoj kontrolnoj utakmici. Radi se o zanimljivom igraču koji igra na lijevoj strani i s njim ćemo vjerovatno potpisati ugovor, kazao je Darko Vojvodić za Sportin.ba.

Još uvijek je neriješena pozicija stopera, ali, po svemu sudeći, u nekoliko narednih dana, potpis na ugovor sa Slobodom, stavit će i Kenan Čejvanović, s kojim bi Tuzlaci zaključili listu pojačanja.

Nema sumnje da će tuzlanski tim na proljeće izgledati mnogo drugačije nego jesenas, pa je i za očekivati bolje rezultate u drugom dijelu sezone.

sportin.ba
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Proleter - Sloboda 1:1"

Fudbaleri tuzlanske Slobode u četvrtoj kontrolnoj utakmici danas su snage odmjerili sa ekipom Proletera iz Teslića na stadionu "Minerala" na umjetnoj travi u Banji Vrućici. Susret je završen neriješenim rezultatom 1:1. Strijelac gola za momčad trenera Darka Vojvodića bio je Emir Kasapović.

vidiportal.ba
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Vojvodić: Možemo bolje, ima prostora za napredak!"

Danas su u Tesliću, na stadionu Banja Vrućica, prijateljski susret odigrali  Proleter iz Teslića i Sloboda, a meč je završio neriješeno 1:1

Strijelci su bili Đukanović iz penala za domaće i Emir Kasapović za Tuzlake.

Po veoma lijepom vremenu, malobrojni gledatelji nisu imali mnogo toga za vidjeti, jer su obje ekipe pružile vrlo blijedu i nezanimljivu igru.

Nakon poraza od dobojske Sloge, Sloboda ni u ovome susretu nije uspjela slaviti, a nakon meča, trener ekipe sa Tušnja, Darko Vojvodić, nije bio zadovoljan igrom:

"Nismo bili na očekivanom nivou, na kojem sam mislio da ćemo biti. Prvo poluvrijeme je bilo veoma loše, dok smo u nastavku nekako i igrali." rekao je Vojvodić, dodavši:

"Malo sam zadovoljniji igrom u drugom poluvremenu, ali ima tu još mjesta za napredak." zaključio je strateg Tuzlaka.

Treba istaći, da je za Slobodu u ovoj utakmici igrao i povratnik u redove tima sa Tušnja, Kenan Čejvanović, vjerovatno posljednje pojačanje Slobode pred nastavak prevenstva.

-Treba imati na umu da je pola ekipe obnovljeno i treba da se uigraju još malo Smile

sportsport.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Slobodin Japanac Takeshi Miki: O Bosni sam čuo sve najbolje, ćevapi su fantastični"

Mnoge navijače Slobode iznenadila je vijest da je na probu stigao ni manje ni više nego - Japanac. Gotovo da se ne pamti situacija kada je neki Japanac uopšte igrao u Premijer ligi BiH, a također, teško će se neko sjetiti bilo kojeg stranca, osim iz Srbije, u dresu Slobode u skorije vrijeme. Bilo je uistinu raznih igrača na probama proteklih godina ali se sve završavalo samo na probi, no, čini se kako će navijači Slobode, Japanca po imenu Takeshi Miki u proljetnom dijelu sezone gledati u crveno-crnom dresu, jer je po do sada prikazanom, zadovoljio stručni štab tuzlanskog tima.

Upravo Takeshi Miki u razgovoru za bportal.ba, govorio je o svom dolasku u Slobodu, gradu Tuzli, našoj državi, kao i o svojoj dosadašnjoj karijeri.

U Slobodu je kako kaže došao preko jedne menadžerske agencije iz Njemačke. Prvi dojmovi su. kaže, odlični.

- Tokom prelaznog roka tražio sam klub, agencija koja me zastupa preporučila me je Slobodi, došao sam tu i zadovoljan sam svime. Sviđa mi se prijem na koji sam naišao ovdje. Čuo sam da se radi o poznatom klubu u Bosni i želim nositi dres Slobode. Moram reći i da je trener Vojvodić dobar trener kao i predsjednik i ostali ljudi u klubu. Svi, od igrača do predsjednika su me odlično dočekali i drago mi je zbog toga, kaže Takeshi Miki u razgovoru za bportal.ba.

Miki nikad ranije bio u BiH. Kaže kako mu se dopada i Bosna i Tuzla.

- Sviđa mi se ova priroda, zaista je lijepo. Već sam se nekako navikao i mislim da neće biti problema. Još da počnem igrati utakmice i sve će biti super.

O našoj državi, Miki ranije nije čuo mnogo toga, ali poznaje našeg najboljeg fudbalera, Edina Džeku, kao i legendu našeg fudbala, Ivicu Osima.

- Ranije nisam čuo mnogo o Bosni, tek nešto pomalo. Ali znam da Bosna ima dobru fudbalsku reprezentaciju i znam za Edina Džeku, on je odličan igrač, jedan od najboljih u Evropi, sa osmijehom ističe Miki, te na sam naš spomen Ivice Osima, oduševljeno nastavlja:

- Naravno da znam za Ivicu Osima! On je veliki čovjek, on je velika legenda u Japanu i tamo ga mnogi cijene. Osim je jedan od najboljih trenera koji je radio u Japanu, zaista veliki stručnjak.

Miki koji ima 25 godina i igra na poziciji lijevo bočnog igrao je u Singapuru i na Tajlandu, boravio je i u nižim njemačkim ligama, a u Slobodu je kako kaže došao da napreduje u karijeri.

Znam da Bosna ima mnogo talenata u fudbalu koji se probijaju u bolje evropske lige. To je i moj cilj. Drago mi je što sam tu, u Evropi, i želim nositi dres Slobode, želim pokazati da znam igrati fudbal i skrenuti pažnju na sebe, pa onda možda i napravim neki transfer.

Ovaj igrač čuo je da se Sloboda našla u teškoj situaciji u prvom dijelu sezone, ali vjeruje u bolje rezultate na proljeće.

- Čuo sam za to, ali mislim da je to samo prošlost. Sloboda ima dobru ekipu i vjerujem da ćemo kada počne prvenstvo, ostvarivati dobre rezultate i pobjeđivati.

Takeshi je probao bosansku hranu za koju ima samo riječi hvale, a poebno ističe, ćevape naravno.

- Hrana u Bosni je odlična, a ćevapi su fantastični, mnogo su ukusni, kroz smijeh kaže Takeshi Miki na kraju razgovora za bportal.ba.

bportal.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Mirza Rizvanović "sletio" na Tušanj!"

Mirza Rizvanović postigao je dogovor sa rukovodstvom tuzlanske Slobode i on je novo pojačanje u timu Darka Vojvodića. Taj igrač, podsjetimo, igrao je za Sarajevo, Zrinjski i Olimpic, a u Slobodi će igrati na upražnjenoj bočnoj poziciji s obzirom da je Staniša Nikolić otišao u Slovačku.

Prije Rizvanovića u Slobodu su došli Damir Hadžić, Almir Bekić, Almir Šmigalović i Riad Demić, dok će u timu ostati najvjerovatnije i Japanac Miki Takeshi.

scsport.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
1:30

A to je ovo Smile

« Poslednja izmena: 26. Feb 2012, 10:37:35 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Sloboda u Tuzli do početka prvenstva"

Fudbaleri tuzlanske Slobode početak proljetnog dijela prvenstva dočekat će u Tuzli.

Naime, iako je bilo riječi o odlasku crveno - crnih u toplije krajeve od toga neće biti ništa, tako da će Darko Vojvodić sa svojim izabranicima premijerligaško proljeće dočekati u Tuzli.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sam Vojvodić, koji kaže da je u ovom trenutku važnije da igraći dobiju platu nego da se ide na pripreme van Tuzle.

"Iskreno, više volim da igrači dobiju platu i da su im puni džepovi, nego da idemo na pripreme, pa da onda kroz mjesec dana budu nezadovoljni", istakao je Vojvodić.

Treba dodati da se pripremama priključio i Mirza Rizvanović, te da će Japanac Miki Takeshi najvjerovatnije ostati u Slobodi. Također, navijače Slobode će obradovati informacija da se Samir Jogunčić nakon operacije prepona uspješno oporavlja, no još uvijek se ne zna u kojem kolu proljetnog dijela prvenstva će zaigrati.

sportsport.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
"Kenan Čejvanović na Tušnju do kraja sezone!"

Nakon što je još od januara trenirao sa ekipom Slobode i igrao pripremne utakmice, Kenan Čejvanović, bivši prvotimac sa Tušnja, napokon je i dogovorio saradnju sa „crveno-crnim“.

Naime, jučer je je dobio sve potrebne dokumente iz bivšeg kluba NK Karlovac i HNS-a, što je bio preduslov za njegovu registraciju.

- Kenan se dogovorio sa rukovodstvom kluba i bit će naš igrač do kraja prvenstva. Ne treba posebno napominjati da se radi o kvalitetnom pojačanju za našu ekipu – potvrdio nam je Darko Vojvodić, šef struke na Tušnju.

Pored kvalitetnog stopera, u zimskom prijelaznom roku u Slobodu su došli Damir Hadžić, Almir Šmigalović (Sarajevo), Almir Bekić (Dinamo), Riad Demić (Velež), Adnan Likić (Karlovac), Mirza Rizvanović (Olimpic), te Japanac Miki Takeshi.

Do početka prvenstva 10. marta, kada Sloboda dočekuje Sarajevo, svi novopridošli igrači bi trebali biti i registrovani.

tuzlainfo.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple iPhone 5
Ovako će na kraju da izgleda Smile Zasad/Dosad ima sjever Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
A taj kraj je nikad Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.