Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:16:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.E.A.R. 2 - Project Origin  (Pročitano 16885 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
meni ostalo jos nekih 4-5 sati skidanja... brzo ce  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Sensation
Ja skinuo odavno i vetj cepam. Lelelelele - igra je superishka prava. Nema da cepa uopshte. A sve je na Maximum nameshteno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'm a complex guy, sweetheart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 506
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 5228
Ajde napisite vise utisaka i okacite neke screen-ove?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Upravo sam nasao nacin da crackujem ovu steam verziju koju imam. Javljam se sa utiscima kad se otpakuje...
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Izvinite za double posting, ali mi ne bese pravo da samo editujem gornji post... Igru sam instalirao preko steam unpackera i crackovao sa steam crackom i igra radi i u single i u multiplayeru... Preporuka je da sto pre nabavite dok nas ne preyebu neki patchom. Multiplayer (koji sam prvo igrao) je prilicno ozbiljno uradjen sa prilicno standardnim modovima za jedan fps. Cini mi se da se ova igra nece previse izdvajati multilayer modom, ali ostaje da vreme pokaze, jeli. Sto se tice singleplayera, ko je igrao 1. deo zna o cemu se radi... Losta vest je da nusta nisu menjali, a dobra vest je da nista nisu menjali Smile . Zasto menjato uberuspesan recept? Grafika je odlicna, a igra ne preterano zahtevna. Sto se tice akcionih sekvenci, odradjene su do bola! Isti osecaj, malo pojacan prelepom grafikom, kao u prvom delu! Zamerio bih sto su nivoi klaustrofobicni i jako slicni jedan drugom, ali na to potpuno zaboravim kad uletim u prostoriju punu naoruzanih specijalaca sa slow motionom i poskidam im glave preciznim hicima iz pumparice... Nekako sve mane ove igre nestaju i covek se prepusta uzitku ciste akcione ekstaze. Kad naidjete u mracan hol u kom nema nikog zivog i slucajno se okrenete, ocekujuci neprijatelja izadje ono spooky devojce i natera vas da napunite gace na trenutak... Sve je strasnije nego u prvom delu, pre svega zbog daleko bolje grafike... Devojcica ce se uvek pojavljivati kad se covek najmanje nada, posle neke akcione scene ili u sred nje... Izaziva momntalno presecanje svaki momenat sa njom... Sve u svemu, ne bih da trazim dlaku u jajetu i recicu da je igra odlicna za moj ukus! Da nisam igrao 1. deo rekao bih da je ovo revolucionarna igra za zanr i dao joj bez razmisljanja 10/10, ovako i dalje odlicno, samo za pola ocene manje... Vidim da su na gamespotu dali velikodunu 7.0, pretpostavljam zbog ponavljanja starog dobrog mehanizma... Meni je to i vise nego dovoljno. Napravio sam i par screenova, ali morao sam malo da ih smanjim...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(51.7 KB, 1019x638)
2.jpg
(73.99 KB, 1019x638)
3.jpg
(87.7 KB, 1019x638)
4.jpg
(59.02 KB, 1019x638)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'm a complex guy, sweetheart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 506
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 5228
Ekstra.Svaka cast za opis i utiske Smile
Moracu da pocnem da je skidam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
LG KU990
nista za mene dok se ne pojavi onaj lik sta kompresuje igru,skinuo sam igru ono prvo pre nego sro je izasla igra i sad naravno ne mogu da je otpakujem.
a brzina mi je smesna da bi skinuo 11gb.(inace internet mi je 512/128kbps al kad je skidanje u pitanju onda mi skida 60kbps)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
Pa to ti i jeste max download za tvoju brzinu! A da je igra velika, jeste! I ja sam je skinio pa cu da vidim sta je! Iako nisam veliki ljubitelj horror igara ovu moram probati kada ste svi vi toliko uzbudjeni!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
LG KU990
pa znam da je to max za moju brzinu tako da mi ne vredi skidati-trajalo bi sto godina Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
nista za mene dok se ne pojavi onaj lik sta kompresuje igru,skinuo sam igru ono prvo pre nego sro je izasla igra i sad naravno ne mogu da je otpakujem.
Sta si tacno skinuo  Smile ?
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 16:02:59 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:16:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.22 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.