Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2026, 20:55:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 890690 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E72
Ma da svakako.

A Benitez je inače poznat širom galaksije po svojim motivacijskim sposobnostima.

Cekaj, a cuveno finale Lige Sampiona. Ne moze svako od 3:0 da preokrene na 3:3  Smile

Da se ne lazemo, sa Benitezom nisu senka onoga sto su bili sa Murinjom  Smiley

Очекуј одговор 'то финале није освојио Бенитез него га је Анћелоти изгубио' Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Toliko je propao ovaj tim da je jedan Lacio ispred njih Smile
Joj zivote  Smile
Jebem ti nacin na koji ti razmisljas,posle 6 kola ako je ispred njih ovi su odma propali?Plus sto je inter za 6 kola imao 2 derbija...Cinjenica je da Inter nije ono sto je bio prosle sezone kod Murinja,i da ce ove sezone biti losiji i sve,ali divim ti se kako razmisljas,majke mi.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Aloo.. mene mi kazes nesto, procitaj sta si ti napisao. Kad bides razumeo onda ponovo procitaj moj post i napisi nesto.
2 derbija od kojih nijedno nisu dobili, igra katastrofa i plus mrtvi Lacio ispred njih.
Ajde da je bio Milan ili Juventus, ali Lacio eeejjj Smile Smile
Pogledaj kako je igrao Inter sa Murinjom i ovaj Inter. I nije te rodio Inter pa da se toliko lozis na njega.
Enise ne brini ako je taj Lacio toliko mrtva ekipa kao sto mislis pasce oni uskoro ako se odrze tu makar jos 3-4 kola...bice da gresis... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6260 Slide
Pa hoce, ja ne kazem da nece..
Inter ce osvojiti i ove godine, jer realno nisu ni ovi drugi zlatni.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
pa realno nema niko ko moze da im parira niti su oni nesto, tako da je ove godine mislim Ruska liga jaca od Italijana. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6260 Slide
Mene mi odgovara, manje konkurencije za Reala Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Mene mi odgovara, manje konkurencije za Reala Smile
ove godine tu ne racunaj na neku preteranu konkurenciju bolje kreni  Celsi da proklinjes oni su najzesce krenuli... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ulazi Rafa Benitez u svlacionicu Intera, baca paket trave na sto i kaze: Danas Tiago Mota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Hehehhe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6233

Snajder: Potpisaću novi ugovor sa Interom

Jedan od najboljih holandskih fudbalera i član Intera Vesli Snajder izjavio je da očekuje nove razgovore sa čelnicima kluba oko produžetka saradnje.

Uprkos interesovanju Mančester junajteda, Snajder je naglasio da mu je lepo u Interu i da bi voleo da još nekoliko godina igra u tom klubu.

"Inter je moj klub. U narednih petnaestak dana očekujem da se završe pregovori i da potpišem novi ugovor do 2015. godine"", istakao je Holanđanin.

Izvor:Blic

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benitez dobija 100 mil.€ za pojačanja u Januaru

Inter je odlučio nadoknaditi propušteno u ljetnjem prijelaznom roku tako što će u zimskom “odriješiti kesu” za pojačanje igračkog kadra.

Prvaci Italije i Europe napravili su spisak potencijalnih pojačanja, a trener Rafael Benitez dobit će točno 100 milijuna eura za dovođenje Kake, Bastiana Schweinsteigera, Rodriga Palacija, Marcela Schmelzera i Kwadwoa Asamoahe .

Kako tvrdi Corriere dello Sport, začetnik ideje kupovina tokom zime je Massimo Moratti koji se najviše zagrijao, očekivano, za Kaku.

I španjolski mediji su već pisali o transferu Brazilca na Meazzu, a njemački mediji za to vrijeme istražuju koliko je moguće dovesti Schweinsteigera iz Bayerna i Schmelzera iz Borussije Dortmund.

Realno je dovođenje Palacija iz Genoe, kao i Asamoahe iz Udinesea, tako da Inter sigurno neće ostati “kratkih rukava” na nogometnoj tržnicii u prvim danima 2011. godine.

Izvor:Interusrcu.com
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 13:42:26 od MeXoRiuS_92 »
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6233
Muntari konacno ide Smile Smile

Muntari u zamjenu za beka Tottenhama

Trener Intera iz Milana Rafa Benitez ima veliku želju u klub dovesti Gerehta Balea. Španjolac će pokušati nagovoriti Tottenham da proda lijevog beka, koji bi u zamjenu dobio Sulleya Muntarija.

Reprezentativac Gane nije u dobrim odnosima sa trenerom Intera i već je bio nuđen Liverpoolu u zamjenu za Javijera Mascherana. S druge strane Harry Redknapp je upoznat sa kvalitetima veziste momčadi iz Milana, pošto su već surađivali u Portsmouthu. Muntarijev menadžer Fabian Pivetu istakao je kako njegov klijent želi igrati i da će u siječnju promjeniti sredinu ukoliko ne dobije odgovarajuću minutažu.

Sulley Muntari, želi otići jer ne želi gledati utakmice s tribine već biti na terenu: “Ispričao sam se za svoj potez u nedjelju, žao mi je. Sretan sam u Interu, ali želim igrati više, to ne krijem. Ako to znači da moram otići onda ću to i učiniti. Tottenham? Da, to je opcija, ali ne jedina.” Vrlo izvjesno je kako će Muntari na Otok već u siječnju, jer u momčadi Intera po Benitezovim idejama nema mu mjesta. I to kada još nema Thiaga Motte, Javiera Zanettija…

Da li će iskusni trener Tottenhama pristati na ovu trampu, ne zna se, ali je poznato da neće tako lako pustiti mladog Velšanina koji je zapao za oko mnogim europskim klubovima.

Izvor:Interusrcu.com

IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2026, 20:55:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.