Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 11:37:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 804444 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Мени је ближа ова Слеова логика Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mislim da prica da Gerrard bude zamena bilo kome u startu ne pije vode. Prvo sto je covek tim lider, i da ne bi otisao iz svog voljenog livpoola u neki tamo inter da bude zamena nekom tamo snajderu koji nikad nista nije uradio ozbiljnije, a drugo to ne pije vode jer kad das 30 miliona onda se ocekuje da se investicija isplacuje, niko nece da da 30 miliona za rezervu.

Na kraju krajeva Gerrard po meni uopste nije pandan i pretnja Sneijderu, vec Dekiju, isti su tip - radnici, trkaci sa puno odgovornosti u odbrani, sa odlicnim sutom i centarsutom, jedina razlika je sto je Stevie G vodja, a Deki svesno bezi od te uloge- ne voli odgovornost i srecan je sa opcijom da bude sraf u ekipi. . .

Zaboravih da bih recimo voleo Hamsika u ekipi, dokazan u Italiji, odlican igrac. Ah da da ne zaboravimo Gurkufa  Smile. Za koga mislim da ima sanse da dodje ukoliko sledeci interov trener bude Blanc, sto nije nemoguce, i to vrlo vrlo brzo.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 20:45:57 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
По мени солидан бек, ништа непто спрецијално и фантастично. ОК играч.

Ма индијанац класични. Да не игра у Арсеналу нико не би чуо за њега.

А и чему продаја Мајкона?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Cemu prodaja Maicona?

Zato sto Inter mora pametnije da posluje. Zato sto je za njega dato 6 miliona a nenormalni City moze da ponudi 36, a za te pare kakav god da je bek pa i najbolji na svetu, on je i dalje bek, i ako cemo da izgubimo na igri zbog prodaje beka, onda i nismo tim za najvise domete. Da ti ponude 36 miliona za osovinu tima, ok ne prodaj, medjutim ubedjen sam da bek ne sme da bude osovina, i mislim da dolazi vreme Santona i nadam se Kolarova, koji ce biti sasvim dovoljni. . .

Dalje Maicon ove sezone nije konstantan sa formom-cini mi se da mu se ide, a i previse muda pusta, sto mozda nije lose,jer se ocigledno zna u Interu ko je gazda, pa i Baloteli svima kenja al Maiconu ne sme da zucne, medjutim opet losa strana sto Maicon mnogo sebi dopusta, mislim da ima vise suteva nego pasova i centarsuteva. . .

Videcemo kako se zavrsi sezona, formulu koja dobija ne treba menjati, medjutim ako mu se ide, i ako ce vec Mourinho da ode, onda bi mogli da se naprave neki rezovi - dobri poslovni potezi. . . Smiley
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 20:54:26 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ja sam za to da Majkon ne sme da se proda. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Трле мислим да претерујеш, није Сања баш боранија. Није ни нека екстра класа, ал сасвим солидан бек.

А око Маикона... он је бек. За њега ће неки лудаци понудити силну лову и треба га продати у том случају. Ионако имају Сантона који је десни бек, а лево могу да доведу Коларова и покривени су по бековима + финансијски богатији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Да, да да потпуно сам заборавио на Сантона да може да игра десно.

А ако мене питате мало је 36 милки на ову кризу   Smile Од оног арапа можеш узети и више  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
А ако мене питате мало је 36 милки на ову кризу   Smile Од оног арапа можеш узети и више  Smile
Amen to that  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 21:13:45 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Па може, ал брате и 36 за једног бека је лудило.

А Сантон је природно десни бек, дешњак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
A ko je rekao da Dzerard treba nekome da bude zamena...  Smile Smile Smile Smile Smiley 1
Ja napisah to za Balaka...

Dzerard bi kada bi dosao u Inter bio najbolji igrac Intera(realno, bolji je od svih koje inter ima u sastavu)... A covek moze da igra sve, bukvalno sve, najlogicnije je da igra u sredini, centralnog veznog i sl., ali je skoro(ne znam dal jos uvek igra) igrao poluspica u Liverpoolu, a u pocetku karijere je igrao i po strani(cisto da ilustrujem da moze sve da igra)...

A Sanja se verovatno i pominje zbog toga sto je prosecan igrac, koga bi malo platili, a bili bi pokriveni(pristojno) na desnom beku i imali prostora da Santon igra redovno i razvije se u odlicnog igraca... Mislim da je ovo logika, sve osim toga je suludo, tj. ocekivati od Sanje epohalne igre...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 11:37:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.