Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:56:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 853789 puta)
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
al sere ovaj Sle  Smile   stvarno bi bilo dobro da uzmu dobar kesh za balotelija , ali nebi voleo da predje u milan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Sto brate?

Stvarno bi vise koristi bilo od konjica. Pazi od 5 hiljada naci ce se jedan koji moze da igra spica, svi su brzi od balotelija i ja imam bolju tehniku od balotelija, samo da se nadje neki jaci, ono kao prgav, divlji konjic. . .

Oni koji ne budu valjali(4999) zakoljes i posaljes u kavez kod Samuela i Lucia, imali bi dovoljno hrane za 2 nedelje. . .  Materaciju u ludnicu nista ne bi slao on i ovako slabo jede, mozda neke koske da oglodje. . .

Naravno Cordoba kao najiskusniji u tom poslu on bi krijumcario ostatak konjskog mesa. . . Tako se zarade pare za jos jednog spica. . .Pih koji sam manager pa ovo nema nigde. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Коњи су племените животиње. Не можеш тако поступати с коњима. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Sle,ok duhovit si,ali preterujes...Ovo je u nizu 3-4 post u kojem pises o konjima,pricas budalastine o Interovim igracima,karikiras i pravis od sebe klovna na temi...Nista licno,ali ako se ukljuci jos par ljudi kao sto hoce jer smo prestali da pisemo normalno o Interu,tema ce da odleti u neozbiljno laprdanje i smejanje...

Novo pojacanje kluba Mariga intervju...
www.fc.inter.it

Mariga: "Inter, a team of great champions"

APPIANO GENTILE - He came on for his debut in stoppage time of the Tim Cup victory over Fiorentina, and today he was presented to the media in a press conference at the training ground. MacDonald Mariga Wanyama was flanked by José Mourinho and Gabriele Oriali in the press room as he spoke about his arrival at Inter.

"I'm very happy to be here," said the Kenyan midfielder, who joins Inter after spells in Sweden and with Parma in Italy. "I am here to learn and I know I can do it with a great coach like Mourinho and with a very strong team like Inter. This is a very important experience for me and I'm happy. I'm also happy with my debut, even though I was very excited. I am here to learn from my team-mates, who are all champions. They can teach me a lot. As for my position, I will play wherever the coach wants me to."

Added Mourinho: "I'm satisfied that he's with us. I like him as a player, he can't play in every midfield position like Stankovic, but he can play in three. He can't play behind the strikers but he can play everywhere else in midfield. He's young, intelligent, humble and it will be a pleasure for me to help him grow. I like the way he works. Receiving a player from a good coach like Francesco Guidolin and having the chance to finish off such a promising product is a pleasure for me."

Mariga has been compared to John Obi Mikel, a former pupil of Mourinho. "He's faster than Mikel but less cerebral," explained the Inter coach. "We can't compare him to Patrick Vieira because Vieira was very experienced. He's a bit like Sissoko but has an even greater margin of improvement. In any case, he's a player I like athletically and psychologically. Me and his new team-mates will help him grow."

Mariga joined Inter on a co-ownership deal before transfer deadline day on Monday. Oriali explained: "There was the possibility to open negotiations on the last day of the transfer market, because there were some problems with another team that was interested in the player. We heard about it and we moved quickly to close this deal. We all rate Mariga highly. It's a pleasure to have him here."

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Овај Марига је супер фудбалер... Прави касапин Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Sle,ok duhovit si
Smile

Citat
Ovo je u nizu 3-4 post u kojem pises o konjima,pricas budalastine o Interovim igracima,karikiras i pravis od sebe klovna na temi
Ja se izvinjavam milorde.

Od sada cu iskljucivo pisati o Interu, kako u formalnom tako i materijalnom smislu.

Citat
Nista licno,ali ako se ukljuci jos par ljudi kao sto hoce jer smo prestali da pisemo normalno o Interu,tema ce da odleti u neozbiljno laprdanje i smejanje...
Ah samo to ne. Ne smemo dozvoliti da se to desi.

Коњи су племените животиње. Не можеш тако поступати с коњима. Smile
Ne bih ja, ima ko hoce  Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ps O ovom Marigi nikad nista nisam cuo. . . Plasim se da ne zavrsi kao Muntari.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla YFF35
mob
Samsung Galaxy
Citat
.Nista licno,ali ako se ukljuci jos par ljudi kao sto hoce jer smo prestali da pisemo normalno o Interu,tema ce da odleti u neozbiljno laprdanje i smejanje...

inace ovde sve prsti od nadprirodnih fudbalskih strucnjaka  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4
30 miliona evrica...  Smile
Dodati za Aguera ili utrapti sa tim param i Quaresmu Atleticu i eto Interu boljeg spica, a tu su negde po godinama plus bi se otarasili nepotrebnog igraca...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Сад кад је Пандев дошао нема потребе за Агуером. Упариш Пандева са Милитом или Етоом и то ти је то, можда још евентуално неког клинца ставити да буде четврти шпиц.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Сад кад је Пандев дошао нема потребе за Агуером. Упариш Пандева са Милитом или Етоом и то ти је то, можда још евентуално неког клинца ставити да буде четврти шпиц.

Bas tako......po meni njihov napad ne treba dirati i popunjavati sa nekim posebno jakim(skupim) napadacem.
Pandev, Milito, Eto......njima mozes dodati koga god.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:56:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.