Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 14:39:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 850374 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Пази данас је балавац био расположен за игру и кретао се доста.

Ту је и Ето, који иначе стално мења стране, па је током утакмице било честих промена позиција у нападу, али чини ми се ипак да је углавном било овако, како рекосмо Саша и ја. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Da ne igra Deki u Interu, batalio bih sa pracenjem na odredjeno vreme...   Smile

Evidentno je da Inter i sa dobrim prelaznim rokom opet tesko da moze da bude konkurentan za titulu LS... Misljenja sam da npr. Bajernu manje pojacanja fali za tako nesto nego Interu... Ma cak mozda i Milanu...

A Inter(i ta evropska prica) je postao taoc igranja u Italiji... Italijanski fudbal koji je poceo da se vraca korenima se srozao, tj. i nije sto se srozao, ali jednostavno za titule u toj ligi ti treba specifican profil igraca(sto delom uslovljava i ogranicava, a pritom i daje alibi za manja ulaganja), pa stoga tesko da ce biti titule iz LS skorije u Italiji, eventualno ako naleti neka generacija nekih klinaca...

Naravno uz sve to ide i ona prica koliko para toliko muzike, a trenutno su najvece pare u Engleskoj i 2 Spanska kluba, pa otud i dominacija istih...

Ko god da padne Interu, bice tesko, eventualno Sevilja...

« Poslednja izmena: 10. Dec 2009, 01:18:49 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
.
A Inter(i ta evropska prica) je postao taoc igranja u Italiji... Italijanski fudbal koji je poceo da se vraca korenima se srozao, tj. i nije sto se srozao, ali jednostavno za titule u toj ligi ti treba specifican profil igraca(sto delom uslovljava i ogranicava, a pritom i daje alibi za manja ulaganja), pa stoga tesko da ce biti titule iz LS skorije u Italiji, eventualno ako naleti neka generacija nekih klinaca...

Naravno uz sve to ide i ona prica koliko para toliko muzike, a trenutno su najvece pare u Engleskoj i 2 Spanska kluba, pa otud i dominacija istih...

Jbt. citam ovo i kao da smo na Zvezdinom delu foruma  Smile

Inace slazem se,ali moze Inter da odigra ako se ekipa motivise i ako ih potera i sreca malo,parem da prdoju tu prvu fazu nok-aut sistema
« Poslednja izmena: 10. Dec 2009, 01:44:11 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ja se najvise plasim bordoa ... a voleo bi real Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Inter ce opet ponoviti ono sto ponavlja vec par godina a to je 1/8 finala i to je to. Danas sam ih gledao i razocarao se.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat

Matori mnogo lupas, ja nisam fanatik Intera, ali nisi objektivan uopste. Pre bih rekao da ce biti tesko ekipi koja padne protiv Intera.

Nece Inter ispadati iz Lige sampiona kao do sada, posebno zato sto su u napadu Eto i Milito + sto im se sistem igre promenio u odnosu na prosle godine. Eto je igrac velikih utakmica, daje kada treba, iskreno drago mi je sto je Ibrahimovic otisao a Eto dosao. Ko god da bude pao Interu u sledecem kolu, ispasce od Intera.

Citat
pa stoga tesko da ce biti titule iz LS skorije u Italiji, eventualno ako naleti neka generacija nekih klinaca...

U poslednjih sedam godina u Italiji su dosle dve titule (Milan), dve u Spaniji (Barselona), dve u Engleskoj (Mancester i Liverpul) i jedna u Portugalu (Porto).

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Да се не лажемо, с оивм што је до сад Интер показао, много муке ће имати да прођу у четврт-финале.

То причам без обзира на противника, јер колико год имали добар тим (с неким додуше очигледним недостацима), њихова игра је очајна.

Имали су неколико бљескова ове године, као рецимо и Јувентус, али све остало је деловало прилично лоше.

Наравно кад је Снајдер ту, ствари се мало поправе, али не може он сам направити неку разлику. Иначе морам поновити, ко зна који пут, да је њеогов довођење сјајан потез. И пре тога сам мислио да не би требали пропустити такву прилику, кад се Реал већ олако ослобађао неких играча.

Да се вратим на жреб.

Пожељни Интеру би били Бордо, Севиља и Арсенал.

О првима не знам пуно, али су се очигледно показали као добра екипа.

Севиља игра јако брз фудбал, са доста продора по крилима, имају сјајне дриблере. Свакако Интеру може добро доћи искуство из утакмица са Барсом, јер би ове биле донекле сличне.

Арсенал - сличан као Севиља, с тим што мало више форсирају нападе кроз средину и воле да више имају лопту у поседу.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2009, 12:34:42 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung S4
Ma nek im daju Real da se igraju!  Smile
Mourinho je sinoc opet lajao na novinare inace!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Deki naručio: "Dajte Sevilju ili Bordo u osmini finala"

Dejan Stanković priželjkuje slabijeg rivala u nokaut fazi Lige Šampiona. Izašao iz igre radi predostrožnosti, nada se da će biti spreman za meč sa Atalantom.
Stanković se nije ustručavao da imenuje poželjne protivnike u osmini finala Lige Šampiona, nakon što je njegov tim sinoć pobedio Rubin Kazan sa 2:0 i tako postao siguran učesnik ove faze.

„Poštujem sve ekipe, ali priželjkujem Bordo ili Sevilju“, rekao je.

Inter je, posle poraza od Barselone, dobio dosta kritika, ali srpski internacionalac smatra da ih je taj poraz ojačao.

„I ja sam teško podneo poraz u Barseloni. Ali sam siguran da ćemo, ako igramo ponovo, pružiti mnogo bolju partiju, pa čak iako izgubimo. Sada smo dokazali da možemo da se nosimo sa tim stilom igre, i uveren sam da smo naučili lekciju“, dodao je.

Stanković je zbog povrede lože ranije napustio teren, mada se nada da će biti spreman da u sledećem kolu pomogne svojoj ekipi u meču sa Atalantom.

„Dobio sam nezgodan udarac i želeo sam da nastavim, ali kada sam video oteklinu, zatražio sam izmenu iz preventivnih razloga. Videćemo kako će se stvari odvijati, nadam se da ću biti spreman za vikend“, završio je.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Murinjo novinarima: "Favorizujete Milan"

Portugalac odmah nakon plasmana u osminu finala LŠ, opleo po medijima, koji po njemu nemaju isti kriterijum za sve klubove.
Odmah je naravno Žoze Murinjo napad italijanske medije nakon sinoćnje pobede. „Specijalni“ je ćutao danima, i čekao svoj trenutak. Poslužio se ironijom, kada su ga pitali da li ga je Leonardov pristup inspirisao da počne sa izuzetno napadačkom postavom utakmicu protiv Rubina.

„Naravno, Milan je prvi tim u istoriji fudbala koji je igrao u toj formaciji“, ironičan je bio Portugalac.

On je dodao da ne razume jednu stvar.

„Kad sam došao u Italiju mislio sam da je ovde pobeda sve. Međutim vi me, favorizujući Milan uveravate da nije tako. Inter je prvak, i ove sezone smo lideri. Prošle godine smo ispali od aktuelnog prvaka, ove smo prošli grupu u kojoj je bila Barselona. I opet nije dovoljno. Izgleda da vi različito tretirate klubove“, bacio je rukavicu u lice novinarima Murinjo.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 14:39:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.