Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 746 747 749 750 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 362407 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S4
Došao bi on samo tako! Puni smo Argentinaca i veliki smo klub, nagovorili bi ga nekako već! bar se nadam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ovo da ste puni Argentinaca i nije neki argument. Ovo da ste veliki klub i nije neka istina. Ovo da se nadaš - pa nadati se uvijek možeš....

P.S. Ovo se ja malo zajebavam, nemoj se ljutit...  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S4
Cool je sve, ne brini!  Smile
Jebi ga, veći smo od Atletica u kojem je trenutno tako da mislim da bi glat došao kod nas.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Pa sad, recimo da je Atletico u Španjolskoj ono što je Inter u Italiji, dakle br. 3  (znam da nije baš neka usporedba, ali poslužit će)

Pa sad, da li mu je pametno u ovom trenutku iz španjolske lige prelazit u talijansku? Ne znam baš... rekao bih da je bolje ostat u Španjiolskoj, ali preć u neki klub koji će igrat Ligu Prvaka

Naravno, glavni detalj u cijeloj priči je lova - ako Inter istrese dovoljno para, mali će doć. Tako to obično i bude, jel' tako?
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 18:41:39 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
cordoba jeste da je trenutno van forme, ali njega nijedan trener nikad nece oterati niti mu se zahvaliti.

pod broj 1, jer je veliki igrac... uvek je ostavljao srce na terenu, i dan danas je brz, i odlicno se uklapa sa svakim stoperom sa kojim igra.

pod broj 2, ogroman autoritet u interu! ne bi imao niko muda to da uradi, pogotovu sto je jedan od igraca koje moratti cuva kao svoju decu.

sto se tice kruza... covek jeste da je zagazio preko 30, ali kakve to veze ima.

covek igra fudbal sa uzivanjem, uvek je spreman i cist profesionalac koji za razliku od ostalih spiceva nikad nije kukao kad ga ostavis na klupi.

adriano je zavrsena prica, njega necu ni da komentarisem...a to sto neko misli da je crespo istrosen grdno se vara iz prostog razloga sto covek ne igra puno jer mancini forsira zlatana 100% i uz njega je obicno tu cruz.

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ali eto, vi (i ja skupa s vama) pričate i nagađate kojeg igrača da se dovede...

A idealno rješenje skoro svih Interovih problema leži vam pred nosom - otjerati Mancinija. Mislim da bi se Interova igra drastično poboljšala.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 18:47:43 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
Ali eto, vi (i ja skupa s vama) pričate i nagađate kojeg igrača da se dovede...

A idealno rješenje skoro svih Interovih problema leži vam pred nosom - otjerati Mancinija. Mislim da bi se Interova igra drastično poboljšala.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S4
Pa, Inter je u Italiji trenutno broj jedan, igraju LŠ godinama tako da ne vidim zašto ne bi došao. Ove godine ćemo verovatno ponovo uzeti skudeto, a u Aguera i jednog kvalitetnog ofanzivnog veznjaka bili bismo i jedan od glavnih kandidata za LŠ.

Znam Ameyda, slažem se za sve što si napisao, ali će isti taj Manćini ostati trener još dugo vremena, po svemu sudeći, tako da Crespo Adriano, a i Cruz verovatno neće dobijati šanse kao pre. Ove sezone još i hoće, ali od sledeće teško.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
videcemo sta ce biti... i ja bi voleo aguera da dovedu...mali je paklen igrac, i zajedno sa messiem cini buducnost argentinskog fudbala.

p.s. malo offa

st faco, za ovu izjavu sto se tice mancinia si me odusevio, pa posto nismo blizu da te castim pivom Smile, casticu te jednim smajlicem za koga si kukao neki dan da ga nemas, a tice se povracanja Smile Smile

evo ga:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
13/11/2007 21:38

Stop Calling Us Gypsies - Chivu  Smile Smile Smile

Inter defender Christian Chivu talked about the struggles of Romanians living in Italy like himself.

Romanian defender Christian Chivu has been living in Italy since 2003, when he joined Roma from Ajax. He's lived in Italy's two most important cities, having recently joined Inter in Milan, and knows very well what it's like for his compatriots to live with the racist insults and chants hurled agains them.

"It's been four years that people have been calling me a gypsy, inside and outside the stadium," he said today from his national team's training camp, "I've gotten used to it, but there are many people that find it hard to integrate themselves in Italy because of this.

"I'm very irritated by the way Romanians who come to work in Italy are described," he continued. "It's true that every tree has its rotten apples, but there are many people who leave their families with the intention of coming to work and put in practice what they have learned in their lives.

"There are many people who want to achieve things and earn money they would not be able to do in Romania. But sometimes they are forced to choose between crime and jobs that aren't worthy of a man. They choose the wrong road and in the end we all pay."

www.goal.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 746 747 749 750 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.