Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 344815 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
postavili smo novi rekord od 17 usaztupnih pobeda,

U onakvoj konkurenciji i moja tetka bi postavila neki rekord.

Ne kapiram ovaj argument,koji dosta ljudi stalno iznosi... U kakvoj konkurenciji? Verovatno sad u Seriji A igraju Salernitana,Albinolefe,Cesena... Daj,molim vas...

Koliko ja mogu da primetim... Cini mi se da u italijanskom prvenstvu trenutno fali samo Juventus? Mada,mozda neko misli i drugacije? Kakva je onda konkurencija ako fali samo jedan tim? Pa gotovo ista kao i sve godine unazad...

Jel je neko branio Romi,Milanu,Laciju,Palermu... da pobedi Inter,makar na domacem terenu? Mislim da nije...

Stvarno je glupo da se umanjuje uspeh Intera na taj nacin... Stalno neko pominje "u ovakvoj ligi"... A voleo bi da mi neko kaze u kakvoj to ligi? Jel je Juventus ovih godina kad je osvajao Seriju A igrao u prvenstvu sa nekim vanzemaljcima? Nije,igrao je sa istim timovima sa kojima igra i Inter ove sezone... Svaka cast Juventusu na osvojenim titulama,na ovaj ili onaj nacin...nebitno... Ali oni nikad nisu imali niz od 17 pobeda... Inter jeste... Zasto sad neko zeli to da umanji?

Gledam na to potpuno realno,nisam zaludjen Interom,za razliku od mnogih mislim da je strasno sto su ispali iz LS,morali su da prodju Valensiju... Ali je glupo vise umanjivati pobede Intera u Seriji A...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

U onakvoj konkurenciji i moja tetka bi postavila neki rekord.

Ne kapiram ovaj argument,koji dosta ljudi stalno iznosi... U kakvoj konkurenciji? Verovatno sad u Seriji A igraju Salernitana,Albinolefe,Cesena... Daj,molim vas...
Stvarno je glupo da se umanjuje uspeh Intera na taj nacin... Stalno neko pominje "u ovakvoj ligi"... A voleo bi da mi neko kaze u kakvoj to ligi?   

Citat

Realno ti timovi koji si nabrojao ništa nisu bolji od Askolija,Ređine,Mesina,Sijene,Katanije i Empolija npr. (koji je sad dobar, ali za koju godinu će se i on vratiti gde mu je mesto a to je serija B ili C)...sve su to timovi koji nemaju nikakvu tradiciju i mahom su bili trećeligaši do pre 3,4 godine...
Italijani su sami krivi što su dozvolili da takvi timovi igraju u Seriji A... umesto da su smanjili ligu pre 2 godine na recimo 16 klubova, oni su je povećali na 20 klubovima kakvi su ovde navedeni...Ovo nema veze sa Interom i nije on kriv što je trenutno prejak za sve klubove u Italiji, samo sam hteo da kažem da je Italijanski fudbal u totalnom qrcu što pokazuje i interesovanje za njihovu ligu ove godine...
E sad ovo drugo, liga jeste neregularna a evo i zašto:
Da ne pominjem izbacivanje Juventusa, da li je namešato ili ne, lično mislim da jeste, ali isto tako mislim da nije jedini uz Milana i ostale kažnjene...uostalom niko još javno nije rekao ko je su to utakmice bile nameštene i zato ne može niko da me ubedi da je Juve namešato a Inter nije...
Automatski je liga neregularna ako svi ne počinju sa istim brojem bodova...neko kaže Milan i da nije imao -8 bio bi sad daleko iza Intera...e pa ne može to tako da se gleda...drugačije gledaš i drugačiji imaš pristup utakmicama kada nisi hendikepiran oduzetim bodovima...isto važi i za Fiorentinu, Lacio, Ređinu i Sijenu kojima su takođe uzeti bodove...Još jedna stvar vezana za regularnost je ta a tiče se stadiona...Kako može neko da igra bez publike a neko ne?...Nekima je dozvoljen pun kapacitet, a nekima nije i što je najgore takve odluke se donose u sred prvenstva...pa valjda se pre početka sezone utvrđuje ko ima uslove a ko nema, a ne da se čeka da pogine policajac pa onda da se odluči da se igra pred praznim tribinama i to samo polovini klubova...
Inter je zasluženo prvak, nema konkurenciju u ovakvoj ligi ali daleko od toga da Inter spada u vrh evropskog fudbala...po meni su oni druga evropska liga, jer sigurno nisu među prvih 10 u evropi jer rezultati u poslednjih 10 godina (da ne idem sad dublje) to dokazuju...

Evo učinka Intera u evropi od kada se igra Liga Šampiona:

Inter u Ligi Šampiona:

2006/2007  Inter – Valensija  2:2, 0:0  (1/8 Finale)
2005/2006  Inter – Viljareal  2:1, 0:1  (1/4 Finale)
2004/2005  Milan – Inter      2:0, 3:0   (1/4 Finale)
2003/2004  Treće mesto u grupi H  (1.Arsenal 2.Lokomotiva M. 3.Inter. 4. Dinamo K.)
2002/2003  Milan – Inter      0:0, 1:1   (1/2 Finale)
2001/2002  Nisu učestvovali
2000/2001  Helsinborg – Inter 1:0, 0:0 (Kvalifikacije za LŠ – treće kolo)
1999/2000  Nisu učestvovali
1998/1999  Mančester J. – Inter  2:0, 1:1 (1/4 Finale)

Najveći uspeh ispada 1/2 finale pre 4 godine, a za veliki tim kakvim smatraju Inter je više nego malo
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 18:07:23 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
znas kako aj sad postavi i ucinak barselona u ligi sampiona,i arsenala,reala,i liona itd

vi ocigledno ne kapirate da je liga sampiona sasvim drugacije takmicenje,tu nema favorita

plus interu su falili neki vazni futbaleri,tako da nije bas isto,sasvim sam siguran da bi to bilo drugacije da su igrali,viera,kambiaso i adriano
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
I da su igrali mozda bi bilo isto.Shvatite da jednom jakom klubu je dovoljno da osvoji jedan trovej u sezoni,i zasto sad svi pucate na ligu sampiona kad to nije ni bio cilj.Dovoljna je sigurna titula i mozda kup...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne, ne, ne ljudi, niko ne govori o osvajanju LS, vec o ostavljanju pristojnog utiska. Te je sam krem evropskog fudbala u koji Inter tradicijom spada, a pokazanim na terenu zadnjih 10 (i mnogo vise) godina daje povoda svima za sprdnju na njihov racun.

Jedina pristojnija sezona u LS je ona kada ih je Kuper vodio i kada su dosli do polufinala i to ne zbog plasmana, vec zbog tima kojim je argentinski trener raspolagao (Gresko, Vivas, Koe i ostali biseri Intera iz tog vremena), koji je mnogo slabiji od ovog kojim raspolaze slobodno mogu reci i dalje "tezak" amater u trenerskom poslu Mancini. Mada nije ni Mancini jedini, koji se tu nije proslavio. I Lipija su oni dovodili, pa opet nista. Jednostavno losa selekcija igraca iz godine u godinu (susta suprotnost njihovim najvecim rivalima Milanu i Juveu, pa cak i Romi s vremena na vreme), uzrokovala je 90% njihovih problema. To, a ne ono famozno namestanje, za koje po stoti put tvrdim da ga je bilo, ali da to nije krivo za Interov post sto se ozbiljnijih trofeja tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
znaci po tvome mislenju bi jedna ekipa morala sve da osvaja da bi ti bio zadovoljan  Smile Smile

ma bjez na onaj gubitnicki milanski forum i cuti,za 1000 put si dokazao da si  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Rodjace, da li si ti procitao moju PRVU recenicu ili te je i to mrzelo, kad si video moje ime pa onako odmah odgovorio???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
prve dvije utakmice su igrali sa igracem manje,sa spartakom su zasluzeno dobili,protiv sportinga iso,protiv bajerna su igrali sa drugom postavom,protiv valencije u milanu su dominirali ali su primili dva jeftina gola,a to moze svakome da se dogodi,i drugi mec protiv valencije su igrali dobro i to u osdsutvu nekih vaznih igraca tako da  Smile Smile,tvoj milan je prosao zbog lakog zrijeba,videcemo sad kako ce proci protiv bajerna

iskreno meni je vazno samo to da smo vas pobjedili dva puta i da smo dobili cestitke od vaseg presidenta  Smile Smile

forzaaaaaaaaaa interrrrrrrrrrrrrrrrr per smepre curva nord
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung Galaxy
mozete vi da pricate sta hocete koji ne volite inter, ali rodjaci moji razlika je 36 bodova!!! zar tu treba neko nesto da kaze. pa da milanu smrdljivom vrate onih 8 bodova, opet bi bilo 28 bodova. milan je ove sezone jedna velika truba od ekipe, i sve sam blizi mojoj konstataciji da sledece sezone nece videti ligu sampiona.a neki su mi se ovde smejali kad sam to rekao jos u oktobru! nece zato sto lazio igra fenomenalno i ja im od sveg srca zelim da ostvare to 4. mesto, mozda cak budu i 3. jer je lacio jedini klub koji gotivim posle intera. steta samo sto prekjuce na utakmici nije usla ona cruzova peta, onda bi bilo pisanje. i ovako su se usrali u raspali milan!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

cruz.jpg
(54.57 KB, 350x262)
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
33 bodova amayda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.