Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 344030 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne mislio sam juve (nesto tipa "prvi medju jednakima") + inter i milan; nisam ja rekao da sema jeste zaista takva, ali to bi nekako dobio da bukvalno shvatim pravila.

Za ove ostale navedene-kategorija ispod naravno.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 17:20:25 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ti uvek kazes bez namere da nerviram nekoga, a opet iznerviras.

pa jel to hoces da kazes da inter ne spada u veliku trojku italijanskog fudbala ili te ja nisam dobro razumeo!!!???

odnosi se na post koji je poslao dule.

Znam...

he he he he... to on hoće reć... nije da se slažem s njim, jer smatram da je Inter europski i talijanski velikan, ali opet - ima nešto u tome što Duje govori.. ima nešto

P.S. ovo ja tebe malo provociram  Smile Smile

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy

pa jel to hoces da kazes da inter ne spada u veliku trojku italijanskog fudbala ili te ja nisam dobro razumeo!!!???

Znam...

he he he he... to on hoće reć... nije da se slažem s njim, jer smatram da je Inter europski i talijanski velikan, ali opet - ima nešto u tome što Duje govori.. ima nešto

P.S. ovo ja tebe malo provociram  Smile Smile

znam ja da inter ima manje titula od juventusa i milana, ali imao bi mnogo vise, aj sad da ne serem bas mnogo vise, ali bar toliko vise da prestigne milan po broju titula u italiji da vi niste namestali Smile Smile Smile veliki broj utakmica i tako obezbedili sebi "slavu".

inter sve sto je osvojio, osvojio je posteno!
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy

Znam...

P.S. ovo ja tebe malo provociram  Smile Smile

znam ja da inter ima manje titula od juventusa i milana, ali imao bi mnogo vise, aj sad da ne serem bas mnogo vise, ali bar toliko vise da prestigne milan po broju titula u italiji da vi niste namestali Smile Smile Smile veliki broj utakmica i tako obezbedili sebi "slavu".

inter sve sto je osvojio, osvojio je posteno! p.s. sad ja vas malo provociram, ali sa razlogom Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500

Ajme meni majko moja...

Evo ga opet!!! A jesi uporan, to ti priznajen...

Dobro, stari - ako će ti tako bit lakše -

Je u pravu si.

Evo. Jel' možemo sad tu raspravu arhivirat i opet počet normalno razgovarat?
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 17:26:05 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
mozemo naravno, ali ti si poceo sa provokacijama Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Aj sad da ne krecemo ponovo, uostalom stavio sam u onoj "semi" milan i inter na isto mesto.

Mada za tu postavku, trofeji nisu jedino merilo, to je vise sama slava, uticaj i popularnost klubova. Mozemo mi ovde srati koji je pravi klub do sutra, ali postoji jedna cinjenica, a to je da Italijani mnogo bolje poznaju svoju ligu od nas naravno. Ovde su stvari sa Interom krenule kada je veliki broj njihkoji gotive Ronalda, njegovim prelaskom na Meacu poceo da navija za Inter. Drugi talas simpatizera je dosao zajedno sa ovim nasim igracima.

E sad naravno na cizmi stvari stoje malo drugacije. Juventus u kakve god afere bio uplitan je popularniji od Milana i Intera i imao bi vise navijaca cak i u nekom fantazijskom slucaju da se dva giganta iz Milana udruze. Gde god oni otisli imace pun stadion svojh pristalica (izuzev Torina jedino i stadiona Dele Alpi). To pokazuje zadnji mec prosle godine kada su docekali protivnika u Bariju i takodje prosle godine kada su igrali na Siciliji protiv Palerma i imali vise navijaca nego domaci klub (uostalom negde sam procitao da Sicilijanci mahom navijaju za Juve i da se vrlo ozbiljno razmatrala opcija da se stara dama preseli u Palermo - koliko je to zaista tacno ne znam).

Ovo sam sve nasrao malo u prilog tezi koju sam malopre napisao, za koju sam pritom rekao da nije najtacnija, ali da bi se tako moglo zakljuciti i gledati na stvari. Nisam uopste pomenuo da Inter ne spada u veliku trojku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
Aj sad da ne krecemo ponovo, uostalom stavio sam u onoj "semi" milan i inter na isto mesto.

Mada za tu postavku, trofeji nisu jedino merilo, to je vise sama slava, uticaj i popularnost klubova. Mozemo mi ovde srati koji je pravi klub do sutra, ali postoji jedna cinjenica, a to je da Italijani mnogo bolje poznaju svoju ligu od nas naravno. Ovde su stvari sa Interom krenule kada je veliki broj njihkoji gotive Ronalda, njegovim prelaskom na Meacu poceo da navija za Inter. Drugi talas simpatizera je dosao zajedno sa ovim nasim igracima.

ne spadam ni u jednu ni u drugu grupu.

inter volim od kako sam postao svestan da fudbal volim najvise u zivotu, i da mi je on strast. a to je bogami mnogo pre nego sto je presao ronaldo u inter. a kamoli da sam ga zavoleo zbog nasih igraca.

pod 1. stankovica i ne cenim bas previse kao igraca, i za mene je on daleko od igraca koji bi trebao da bude prva violina u klubu kakav je inter.

on je po meni idealan igrac za lazio ili fiorentinu. ali daleko je iza jednog igraca poput riquelmea koji bi po meni bio pravi izbor za inter.

znam da cu mozda izazvati gnev kod nekih ovde koji vole dekija, ali prosto to je moje misljenje.

inter kao klub u samom gradu milanu vole starije generacije, dok milan ima mnogo veci broj mladjih narastaja medju svojim navijacima. tu izjavu sam jednom cuo kad je dejan savicevic govorio o rivalitetu ta dva kluba.

sta god i kako god ja iako sam iz srbije nas fudbal me i neinteresuje previse, zbog dobro poznate situacije, a sa tobom se ne bi slozio da su mnogi poceli da navijaju za inter zbog ronalda i nekih nasih igraca.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Dobro, onda vidim da si koju godinu stariji, dok sam ja mislio na ljude koje poznajem, a koji su uglavnom mojih godina. Znam bas par njih koji navijaju za Barsu i Inter. E sad zasto li je tako? Neki su kao sto sam reako krenuli zbog nasih, ali ne Dekija i Mihe, vec zbog Jugovica. Da se ne lazemo, ti mozda jesi uzuzetak, ali najveci deo ljudi je privucen nekom klubu zbog domacih igraca u njemu. Milan je recimo bio moja prva ljubav, sto bi se reklo. Daleko ocigledniji primer ti je Lacio, kome se podrska totalno osula. Dakako, razlog tome je i sto Lazio vise nije konkurentan najjacim klubovima u Italiji, ali vecina se "skinula" sa rimskog kluba posle odlaska ovih nasih.

Za Stankovica smo se vec slozili (da li sa tobom? nisam siguran, ali sad nije ni bitno). Ko sto si rekao on je za to da bude vodja u sadasnjem Laciu ili nekoj ekipi tog ranga. Njegova trenutna forma ga trenutno izbacuje u prvi plan medju interovim igracima, ali je pitanje koliko ce to potrajati. Drugi razlog tome je opet ne bas toliko jaka konkurencija u Inetrovom veznom redu. On moze da bude vodja u Interu kakav je bio ranije, koji je iz borbe za skudeto ispadao posle deset kola. U nekom novom Interu kome je cilj da vise ne bude treceplasirana ekipa vec, prvi i najozbiljniji favorit za titulu narednih godina, on ne moze biti nista vise nego pouzdan i neumorljiv veznjak. Vodja, nikako. On je jednostavno covek malo jaceg proseka. To je njegov kvalitet, sto ima dosta stvari na solidnom nivou, ali sto nema nijedan do kraja koji bi ga "promovisao" u igraca vrhunske klase.

Negde sam cuo da za Milan mahom navija prva generacija iseljenika sa juga koja je rodjena u Milanu (kako li sam ovo srocio), nesto poput vecine Beogradjana (zna se da u Beogradu ima jedva 20% onih kojima su oba roditelja tu rodjena).
To se i otprilike podudara sa onim sto si ti rekao - mladja generacija. Oni su verovatno kao doseljenici izabrali klub koji je u tom trenutku bio mnogo uspesniji. Mada se to takodje moze odnositi i na "stare" Milaneze - najlakse je navijati za onog koji dobija.

Za ovo zadnje sam ti odgovorio gore. Govorim iz licnog iskustva, kroz poznanstvo sa osobama koje navijaju za Inter dosao sam do tog "genijalnog i teskog"  zakljucka. Naravno da se to ne odnosi na sve.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 18:49:37 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
 STANKOVIC: "CONTRACT? PRIVATE MATTERS"
Wednesday, 13 December 2006 16:08:03 

[Wednesday, 13 December 2006 16:08:03] APPIANO GENTILE - Part two of Dejan Stankovic's news conference:

Stankovic: many are trying diminish Inter's first place in the table, saying that it is an anomalous championship. What do you think about this?
"I don't worry about what other people say. For me, the Italian championship is still the most difficult in Europe, and Inter are doing great this year. It's true that there's no Juventus or the real Milan, but these things don't concern me or my team-mates. I just want to concentrate on Inter and the matches we face every Wednesday and Sunday."

Is this the strongest Inter team you have played for since joining the club?
"It's an Inter that's winning and collecting many points, so it's right to say it's the strongest Inter. But we shouldn't underestimate the teams of previous years who were still great teams."

It looks like you have reached an agreement to extend your Inter stay until 2010, but you haven't signed the contract. Is this because you want assurances over the future of Mancini?
"Those who say my future depends on Mancini are telling lies, but in general false things are written about these matters. Right now it's more important to look at Inter rather than my or Mancini's contract. These are all things we discuss among ourselves, with our managers and those who take care of these things. We just focus on playing football, and besides, all those who discuss contracts are here, they're not going anywhere. I have never been a 'transfer market man', I hope to finish my career at Inter and sign a contract for life, and I can tell you I'm staying here one hundred percent. Only two words are needed. Inter have spoken with my agent and we're at the start, but there's no problem. Like I said, I'm staying here one hundred percent. If Inter want, I'll sign in front of all of you now for the next ten years."

A lot is always said about Roberto Mancini. Now there are those who say he has matured a lot this season. You have known him for many years. What can you tell us about him? Is it the results that change people's opinions?
"A coach is always judged by his results. If we go back two months, there were those who had already found a replacement for Mancini after two Champions League defeats and a couple of draws in the championship. Now they are comparing him to legends like Trapattoni and old Inter coaches who won everything. I'm pleased for him, but he's the same Mancini with the same desire to win and the same enthusiasm. He's just more serious (smiles), and a bit older, but he's the same Mancini."

What problems could Inter encounter from now until the end of the season?
"If we continue to play like we're doing, there won't be any problems. Our only problem could be ourselves if we stop running, playing and fighting for every ball. But with all the possible respect for our opponents, I don't see any other problems."

izvor: www.inter.it

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

stankovic.jpg
(11.21 KB, 150x200)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.