Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 344024 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
Ja bih dodao i Fiorentinu i Lazio... mislim da u grupu velikana (u okvirima Italije, ne Europe) svakako spadaju Genoa, Torino, Napoli, Sampdoria...

ma da slazem se. seria a po meni u novijoj istoriji je bila najjaca krajem 90.-ih kad se za titulu ravnopravno borilo takozvana grupa od "7 sestara" , gde su spadali juve, inter, milan, roma, lazio, fiorentina i parma.

za fiorentinu su igrali batistuta i rui kosta, lazio je imao mocan tim, takodje i parma koja je imala sjajne uspehe na euro sceni...
tada mi je seria a bila najzanimljivija.

a u italijanskim okvirima svakako tu se mogu smatrati i timovi koje si nabrojao: napoli, genoa, samp i torino.

inace procitao sam jednnom i podatak da je i pro vercceli tim koji se sada takmici u seriji c2 osvojio cak 5 titula!!!
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa pre bi mogao staviti medju velikane (drugog stepena) sto faca kaze Doriu, Torino, Napoli, nego Romu zaista.

Osim sadasnjih uspeha i jedne dobre generacije iz 80-ih, koja se borila sa Juveom za dominaciju u Kalcu, oni i ne mogu sa puno toga da se podice. Njih posebim cini to sto su iz glavnog grada i sto tamosnja populacija mahom navija za njih, a i sto imaju jednog od najpopularnijih i najboljih igraca Italije u zadnjih 10 godina.

Nisi me shvatio - ja definitivno svrstavam i Romu i Lazio u gornji dom talijanskog nogometa... a njima bih pridodao i ove koje sam spomenuo...

Ne smijemo zaboravit Cagliari, Bolognu i Veronu
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A tako znaci  Smile   Smile   Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A čuj... tako je kako je...

Rekao si da se Roma nema čime podičit, a ako promotriš svoj post ispada da je Roma u vrhu ili pri vrhu zadnjih 20 godina - što samo po sebi nije mala stvar...

A oni su titule osvajali i prije 80-tih... prema tome - svakako idu u vrh...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
A tako znaci  Smile   Smile   Smile   Smile   Smile

pa to ti je kao npr. u srbiji. zvezda i partizan su institucije.

ali u velike klubove u srbiji(bar ako uzmemo proslost), mozemo svrstati i vojvodinu ili ofk beograd.

isto je i u hrvatskoj kad su u pitanju dinamo i hajduk. oni su neprikosnoveni tamo, i po tradiciji i rezultatima. a rijeka ce biti uvek u vrhu, ali iza njih.

mada da se razumemo to nikad kod nas i u hrvatskoj nece moci da se meri kao u italiji. ipak je to tamo na mnogo, mnogo vecem nivou nego na ovim prostorima.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 16:54:48 od Almeyda »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Točno tako. Slažem se u potpunosti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Pa i Parmu bih stavuo "gore"

A sto se tice nas Radnicki i Obilic ce uvek biti gore (mislim na proslost)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma dobro, nisam bio skroz ozbiljan, sta vam je. Mogu reci cak i da malo naginjem ka Romi, ali ipak Torino ima 7 ili 8 skudeta, a Roma 3.

Mada opet bez namere da nerviram ikoga na ovoj stranici, moram reci da ako bi bukvalno pratio tu logiku almeyda da u italiji ne postoji fantasticna trojka, vec jedinica + dvojka. Znam da ne treba bukvalno da shvatam sve ovo, ali posto vec malo bezim od teme, naci cemo se na tome sto cemo prihavatiti sve navedene timove u tu nasu kategoriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa ovako - ako ćemo promatrat malo duže vremensko razdoblje, recimo od 50-tih pa naovamo

1. zaista postoji velika trojka Juvetus-Milan-Inter (redoslijed je sasvim proizvoljan) jer su to klubovi koji su bili prvaci Europe i to više puta

2. ispod njih idu ovi koje smo nabrojali, jer su u tom razdoblju osvajali nacionalne titule i nastupali u europskim kupovima gdje su igrali u finalima ili čak osvajali te kupove

Naravno da tih klubova ima dosta (više nego, recimo nizozemskih ili portuglaskih ili francuskih) zato što je tijekom 60-tih, malo manje u 70-tima, pa onda opet tijekom 80-tih i 90-tih talijanska liga bila najjača ili jedna od dvije najjače u Europi a time i u svijetu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
ti uvek kazes bez namere da nerviram nekoga, a opet iznerviras.

pa jel to hoces da kazes da inter ne spada u veliku trojku italijanskog fudbala ili te ja nisam dobro razumeo!!!???

odnosi se na post koji je poslao dule.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.