Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 370663 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n95
forza inter

valencija je redovna musterija bila do sada nadam se da ce tako i nastaviti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
zlatan jeste mozda udaren u glavu, ali koga bi ti druze doveo od spiceva. mislim znam da ima boljih, ali do njih je bilo nemoguce doci, jer danas klubovi tesko prodaju dobre napadace, osim u slucaju basnoslovne ponude.kao sto je bio slucaj sa shevchenkom. a sto se tice riquelmea za njega navijam vec par godina da ga dovedu, ali njemu je izgleda lepo u villarealu.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zlatan jeste mozda udaren u glavu, ali koga bi ti druze doveo od spiceva. mislim znam da ima boljih, ali do njih je bilo nemoguce doci, jer danas klubovi tesko prodaju dobre napadace, osim u slucaju basnoslovne ponude.kao sto je bio slucaj sa shevchenkom. a sto se tice riquelmea za njega navijam vec par godina da ga dovedu, ali njemu je izgleda lepo u villarealu.
basnoslovne ponude a jadni inter nema para pa hoce da da 75 milion za 18.godisnjaka... Smile
da se ja pitam a ne pitam se,ne bih doveo ibrahima pogotovo ne za 24.5 miliona,jer on iako je  jedan od talentovanijih igraca u evropi ima problema sa egoom..on po meni samo narusava atmosferu u timu(mada da kucnem u drvo za sada je dobro)..gledao sam sve interove tekme koje sam mogao i neverovatno upada u oci kako zlatan stalno nesto dobacuje prigovara,sere naravno svojim igracima.......tako da sto se mene tice bez njega bi bilo bolje,cruz je meni odlican napadac,krespo jedan od najboljih,adriano bi napokon dobio malo vecu sansu i pokazao bi da je najbolji :icon_pistoles: :pelvic_thrust2:...a i onda bi i mrtins ostao(inace jedini brzanjac u interu)+ rekoba malo vise sanse ...pa kud ces vise?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
kruz jeste dobar igrac, ali je idealan kao rezerva. ipak je njemo 31-32 godine, ne mozes se toliko osloniti na njega.

adriano je totalno u autu, ne znam sta se sa njim desava, pitanje je kad ce se vratiti u formu, ali inter ne moze da ceka. previse je vaznih utakmica u sezoni. znaci ni na njega se ne mozes 100% osloniti.

recoba, stalno povredjen, odavno nije spojio 15-20 utakmica u kontinuitetu.

crespo nije carobnjak koji sve moze sam. fantastican igrac, ali mora da ima podrsku.

martins... posebna prica. covek je toliko brz, i ne mozes reci da nije imao sansi da se pokaze, ali daleko druze od pravog vodje u napadu. on je po meni nezreo.

vise sam voleo da su doveli trezeguea nego zlatana, ali kao sto si rekao, za sada da kucnem u drvo dobro mu ide.

realno, barsa nikad ne bi pustila etoa, valencia za villu trazi 150 miliona!!!!!! ne znam da li bi fernando tores bio dobro resenje? mozda bi bilo dobro da su uspeli dovesti ruda v. nisterloya, ali on je ocigledno hteo samo u real. ne znam, sve je to sta bi bilo kad bi bilo... videcemo sta ce doneti ova sezona, nadam se najboljem. 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O Daaaaaaa. . .Trezegool je zmija..pa sta ja znam...verujem da bi adrijano proigrao...mada u pravu si da je klupa slaba i ako neko zakaze bilo bi problema...ja sam fan atletika pa i toresa,aliiiiiiii ne u inter...ja sam pre svega za Tonija,ili mozda za nekog nedokazanog tipa vucinic,pazini.. koji su zeljni krvi.....ipak inter ima 3 cista spica,mogli bi da rizikuju malo, a ne samo proverena sila..moje prvo pojacanje bi bio onaj ludak iz samdorije....ove godine titula  Smile/ ili icon_userfriendly  :ambulance:
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
kad spominjes mladog nedokazanog igraca zeljnog krvi jednog upamti: matias fernandez igrac colo coloa, koji je nazalost potpisao za villareal, i od januara 2007 bice zvanicno njihov igrac. kupili su ga za 9 miliona eura!!!

momak je 1986.godiste. nisam mogao da verujem kako decko igra fudbal. prvi put sam ga video na sportclubu u pregledima copa sudamericana, posle sam ga redovno pratio. to je nesto neverovatno. ne zna se koji mu je lepsi gol. kad sam ga prvi put gledao, dao je gol tako sto je predriblao (malo je reci) 6 protivnickih igraca, obisao i golmana i dao gol(svoj 3. na toj utakmici)

villareal je ubo pravu premiju!!!

videces i ti a i ostali kakav je igrac. inace je vezni igrac, poluspic, ali moze da igra i u samom spicu, i prvi je strelac zajedno sa svojim saigracem celog copa sudamericana!!!

« Poslednja izmena: 16. Dec 2006, 01:58:38 od Almeyda »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zapamtio...ako nista kupujem ga u fm07 naravno sa interom,da vidim kako se uklapa sa adrijanom Smile..e da a ja sam za Fabio Quagliarella-u...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
Zapamtio...ako nista kupujem ga u fm07 naravno sa interom,da vidim kako se uklapa sa adrijanom Smile..e da a ja sam za Fabio Quagliarella-u...

kad spomenu fm07, ja se sa interom sprdam po seriji a, a doveo sam samo fernanda gaga iz boce, a zbog njega prodao cambiassa . ne ide mi ni u evropi lose, videcemo...

sto se tice mladih italijanskih igraca, izdvojio bih najpre pazzinija, pa montoliva (pomalo zaboravljen). njih dvojica su mnogo obecavali, ali nesto se ne isticu previse u poslednje vreme. ne znam sta je u pitanju, pogresan klub ili nesto drugo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja isto kidam i u ligi i u ls,ali ja 1.sezonu igram sa igracima koji igraju i u stvarnosti,naravno u mojoj postavci 5-3-2 ataking..kidanje..u napadu naravno adriano -krespo(menja ih kruz)...naravno glavni igrac jedan i najveci j zanneti :pelvic_thrust2:...................  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
kad smo kod javiera "el capitana" zanettija, covek je bog!!!

ni boljeg igraca ni manje trofeja. znam sad ce opet neko reci pa kad igra u interu!!!

ipak kako god ja bi mu digao spomenik za sve sto je uradio za inter. covek je za 12 sezona u interu propustio samo 10-ak utakmica!!!!

e to moze samo javier zanetti!!! promenio bih ime stadiona iz giuseppe meazza u javier zanetti!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.