Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 314711 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S4
Glava me zaboli kada pročitam spisak potencijalnih pojačanja, samo da ne dođe Gilberto, a od ovih bilo ko da dođe bio bi dobro pojačanje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Adriano želi iz Intera, jedna od opcija je Santos 

Zbog problema privatne prirode napadač Intera Adriano je otputovao je na rehabilitaciju u Brazil gdje pred domaćim novinarima nije krio svoje nezadovoljstvo i želju da napusti Inter. 

Želim se vratiti u Brazil. Moja situacija u Italiji je užasna.

Rekao bih vam još mnogo toga ali mi je zabranjeno. Ako kažem Inter bi me mogao kazniti.- rekao je Adriano brazilskim novinarima okupljenim na aerodromu u Sao Paulu.

Iako je interes za nekad ubojitog napadača pokazao West Ham čini se da bi Adriano najviše želio ponovo zaigrati u domovini.

Dopredsjednik brazilskog Santosa smatra da bi dolazak Adriana predstavljao puni pogodak za njegov klub.

Još nisam razgovarao s predsjednikom Teixeirom i trenerom Luxemburgom ali ideja da Adriano dođe na posudbu vrlo je interesantna.

Mislim da bi to dobro bilo i za nas i za Inter. Adriano je vrhunski napadač izuzetnih tjelesnih mogućnosti i njuhom za pogodak. S njim u momčadi bolje bi se pripremili za nastup u Copa Libertadores. - rekao je Norberto Moreira da Silva. 

sportin.ba

"Rekao bih vam još mnogo toga ali mi je zabranjeno. Ako kažem Inter bi me mogao kazniti"  -  hahahahah! Ne mogu da vjerujem  Smile!
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
Kako se on upropasti, a bio je extra napadac.Cim mu je otac umro on je prso da ce se tesko vratiti onakav kakav je bio, ali mi ga je nesto zao.Sigurno mu nije lako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
E jbg. Tako ti je to! Ma hajde, valjda će se vratiti nekad!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Crna Gora-Bar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Povrjedi se i kambijaso. . . Neko bi trebalo stvarno da dodje u januaru. . Ovo su neka moguca pojacanja o cemu je kroz stampu bilo. . . . Lampard,sisoko,van der vart,kvarezma,g.  silva,rosicki,nasri,bjanki,d.  karvaljo,vagner lav,zo(iz cska onaj sto je na obije utakmice dao po go),mancini,jaskilainen. . .  Sto mislite ko bi nam stvarno bio potreban od ovih i oce li uopste ko od njih doci,.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Mislim da nam je najpotrebniji Quaresma al stvarno ne znam hoceli iko doc
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Пре свега сигурно В.Д.Варт или Росицки, ја бих се пре искеширао за В.Д.Варта јер ће им цјена сигурно бити ту негдје.

Жо и Вагнер су добри играчи ал` Интер већ има и превише нападача и само се ствара гужва безпотребна, ионако није најидеалније стање међу играчима. Карваљо није тип играча за Интер, реално.

Жилберто им по мени нетреба, једино ако баш хоће да се појачају на тој позицији задњег везног онда је боље узети Сисока. Виера је своје одиграо, Дакур је закрпа, тако да само Камбијасо остаје као прави задњи везни.

Кварезма или Мансини, ипак боље Мансини јер Кварезма није баш најбољи с` мозгом, а знамо како Интер пролази с` таквим играчима.  Smile . Што се тиче Насрија, нек` га додведу тек на љето, још је он премлад да се игра заснива на њему.

Него ја бих се више бринуо за одбрану, тј. штопере, сви они полако улазе у године а и нису више тако "чврсти" и непробојни, то се поготово видјело сад против ЦСК.

Значи у први план бих ставио довођење В.Д.Варта, Росицког и Диега.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 18:03:38 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma za sada je samo veza u problemima! Slažem se da je i odbrana malo u godinama, ali za kupovinu odbrambenih igrača ima vremena! Znači, po meni, prioritet je veza!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Crna Gora-Bar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A pa da ako dodje neko. . . Da osvojimo sve trofeje sledece godine!! :D :D :D :D :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Crna Gora-Bar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Inter pregovara s Riquelmeom, Adriano u Arsenal?

NAKON što su Vieira, Figo i Stanković izbačeni iz stroja, trener Intera Roberto Mancini intenzivno razmišlja o pojačanjima u srednjem redu, istovremeno tražeći način da se riješi brazilskog napadača Adriana koji bi po najnovijoj kombinaciji trebao otići na posudbu u Arsenal.

Posljednja u nizu kombinacija za pojačanje veznog reda je ona s Juanom Romanom Riquelmeom, argentinskim veznjakom u redovima španjolskog Villarreala. Argentinac je na izlaznim vratima El Madrigala, a čini se da je definitivno otpala opcija povratka u Boca Juniors, gdje je bio na posudbi prošle sezone.

Inter je, prema informacijama Corriere dello Sporta, u ozbiljnim pregovorima s Argentincem i sasvim je realno da Riquelme u siječnju prijeđe na Meazzu.

Ibro plaši Inter: Real Madrid je san!

Interov napadač Zlatan Ibrahimović trenutačno se sa švedskom reprezentacijom nalazi u Španjolskoj. Švedska gostuje na Santiago Bernabeuu u okviru skupine F kvalifikacija za EP 2008., a “Ibrakadabra” je pod udarom madridske sedme sile. Jedna izjava Ibrahimovića odjeknula je na Meazzi.

"Trenutačno mi je dobro u Interu, ali nitko ne zna što nosi budućnost", izjavio je Ibrahimović, a na pitanje novinara je li ikada razmišljao o Kraljevskom klubu, zagonetno je ustvrdio: "Real Madrid je fantastičan klub, vjerojatno najveći svih vremena. Svi bi željeli igrati u Realu, ali malo kome se taj san ostvari."

Španjolski novinari su protumačili ovu izjavu Ibrahimovića kao najavu senzacionalnog transfera, a u Milanu se pitaju je li to bila samo fraza ili se tu zaista nešto više kuha.

Izvor: Index

Dobro bi nam doslo da se ostvari ova prva vijest,a ova druga..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.