Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 363038 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                               Fenerbahče želi Adriana

Nakon što nije uopće uvršten u popis putnika za Torino na dvoboj protiv Juventusa, Interov napadač Adriano je korak bliže odlasku iz tog kluba, kako javljaju talijanski mediji.

Trener Roberto Mancini nije želio otkriti razloge zbog kojih je preskočio Adrianovo ime kada je pravio popis putnika za Torino, ali je kratko izjavio: "Odlučili smo zajednički. To je sve."

To je samo posljednje poglavlje u dugotrajnoj sapunici oko sukoba ovog dvojca, a raskid suradnje je sve izgledniji. Ovog vikenda se govori kako bi Adriano karijeru mogao nastaviti u Turskoj, budući da su predstavnici Fenerbahčea najavili svoj dolazak na pregovore sljedećeg tjedna.

Vjeruje se kako su spremni ponuditi oko 5 milijuna eura odštete Interu i istu toliku godišnju zaradu Brazilcu, koliko trenutno zarađuje i na San Siru.

Adriano bi se u slučaju odlaska u Fenerbahče našao u istoj momčadi sa sunarodnjakom Robertom Carlosom, koji je pred početak sezone stigao u turski klub.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Jebiga ne znam citati cirilicu da sad dukiu dam odgovor....Sve u svemu pokazali smo da smo bolja ekipa.

Pa kako si onda pročitao ono što sam napisao, na temi za Saut Park? Smile Smile

Au, al' je ružna ova latinica, oči me zaboleše. Smile Smile
Znam citat jarane cirilicu al dok rijec procitam trebaju mi dvije minute onolki test ne bi za 5 dana procitao  Smile

Gledaj, potrudi se malo i naučićeš. Ništa ti neće škoditi, a možeš imati i koristi od toga. Smile

Evo, imamo jednog Splićanina ovde, kome takođe nije isprva išlo, pa sad čita knjige pisane na ćirilici. Smile

Što se teksta tiče, mogu ti reći da on samo na prvi pogle deluje preveliko, zbog razmaka između redova. Smile

Navika iz srednje škole. Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2007, 01:25:34 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
Evo neka moja analiza igre nasih igraca...

Julio Cesar - Nije imao posla a ono sto je imao odlicno je branio kod gola,nije mogao nista....Sve u svemu standardno dobar.

Maicon - Jos jednom pokazao da je jedan od najboljih bekova na svijetu ako ne i najbolji samo se nadam da nije njegova povreda teze prirode.

SAMUEL- Kralj po meni igrac utakmice,ginuo na terenu za njega nije bilo izgubljene lopte,fenomenalna partija...

Cordoba - Defintivno to nije taj Cordoba od prije 2 - 3 sezone ali nije lose odigrao

Chivu - Pravo pojacanje, odlican na lijevom beku,izvodi i prekide,odlican takoder

Zanetii - Kao i svaku utakmicu kapitenski odigrano.

Cambiasso - Prava radilica na terenu...Zasigurno najvise pretrcao...

Figo - Za svoj rodjendan je odigrao solidno,ipak godine ga jebu isto sto se tice Maicona nadam se da nije rijec o nekoj tezoj povredi.

Cesar - Najvise me iznenadio jer nisam imao priliku ga gledam puno puta,odlican veznjak,njegova asistencija kod gola Cruza..odlican

Cruz - Jos jednom pokazao da mu odgovaraju tekme protiv dupentusa,jos jednom im je zavalio  gol...Mancini ga nije trebao mijenjati...

Ibra - Dobra partija ali nije to , to na kraju mi se najvise svidjelo udaranje Chiellinija Smile Smile

Burdisso - Jos jednom pokazao da je karina od igraca sto prije prodat

Suazo - Momak stvarno prebrz imao dvije prilike nazalost nije
zabio

Dacourt - Premalo igrao da ga ocijenim.

Mancini - Napravio je najvecu gresku sto niej ubacio Crespa i sto je umejsto Figa ubacio kretena Burdisa.

Eto toliko od mene
pozdrav
Forza Inter
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ljudi a gde je sle?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
ne mozes kriviti burdisa ni za sta... covek je silom prilika stavljen da igra zadnjeg veznog.

gle ironije majko moja mila, od toliko zadnjih veznih dodjosmo u situaciju da nam odbrambeni igrac igra na tom mestu  Smile Smile Smile

Ljudi a gde je sle?

sle se odo alkoholu  Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2007, 00:09:11 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
ne mozes kriviti burdisa ni za sta... covek je silom prilika stavljen da igra zadnjeg veznog.

gle ironije majko moja mila, od toliko zadnjih veznih dodjosmo u situaciju da nam odbrambeni igrac igra na tom mestu  Smile Smile Smile

Fazon je sto ja njega nikako ne mogu i ubjedljivo mi je najmrzi igrac koji je ikada zaigrao u Interu...A danas je vala odigrao  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy
Zanetti: "Inter deserved to win"

Sunday, 04 November 2007 23:27:43

[FOTO Sunday, 04 November 2007 23:27:43]

TURIN - Inter captain Javier Zanetti reflected on the Nerazzurri's 1-1 draw with Juventus.

He said: "Inter deserved to win. It's not easy for anyone to come to Turin and impose their game, but we did by showing all our strength.

"I'm pleased with how we played, and if a team had to win, it was Inter.

"Both teams wanted to do well and both showed fair play."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cambiasso: "We played a great game"

Sunday, 04 November 2007 23:39:40

TURIN
- Esteban Cambiasso commented on Inter's performance against Juventus.

"It's useless to complain about goals disallowed," the Argentine midfielder said. "Unfortunately we had a lot of chances that we didn't take advantage of.

"If you make a lot of mistakes against Juventus you risk letting in a goal sooner or later, and this happened tonight.

"Inter played a great game and for how it went this evening, I think we dropped two points.

"On a personal level I feel good and I'm reaching the right condition."

www.inter.it
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A najjaci je onaj komentator kad kaze:  camonarezi... Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy
ma te budale od komentatora su izlapele odavno... nedeljko kovinjalo pre 2-3 meseca izjavi covek, "a sada murinjo menja stopere, ulazi pizaro pojacanje iz bayerna, a izlazi sevcenko" Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Па кад Шева не зна да уштопује лопту. Smile Smile Smile Smile

Није се навикао, не енглески стил. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.