Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 345262 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy
prebrodili su tri najteza gostovanja, i to sve tri pobede : fiorentina, roma i palermo.

mislim da je dosta toga vec zavrseno, ali naravno ima jos dosta da se igra.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ibra.jpg
(41.93 KB, 480x319)
ibra1.jpg
(26.51 KB, 480x319)
adriano.jpg
(19.11 KB, 350x262)
viera_1_2.jpg
(42.92 KB, 480x319)
ibra2.jpg
(26.86 KB, 350x262)
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Sada Inter ima malu zalihu u odnosu na Palermo.
Sta bi sa Adrianom?Vratio se iz Brazila i?
Jel se psihicki povratio?
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa gledao sam sinoć utakmicu i moram priznat da je Inter neloše odigrao...

Adriano - tako, tako... još je debel, težak i spor... ne može istrčat cijelu utakmicu, ali malo pomalo se vraća u formu

Žao mi je da Palermo nije izjednačio... mislim da bi podjela bodova bila najpoštenija
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S4
Jos nista nije reseno.Ima jos mnogo utakmica da se odigra.Roma odlicno igra a ni Palermo jos nije izvan borbe za titulu.
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Shaolin na predlogu za dres gde mogu da narucim.Nisam,probacu pa ako nista znam sta mi je ciniti.

A inace,mislim da nije bas sve gotovo sto se skudeta tice.Mislim da Palermo nema sanse,da nece izdrzati do kraja ali ipak tu je Roma.Igra dobro,bas efikasno,ali ipak verujem da INTER uzima skudeto.

forza inter

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Mislim da nisam pristrasan kada kažem da je Stanković u ovom trenutku (bar po trenutnoj formi) jedan od top svetskih vezista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Namesteno nenamseteno inter nikada nije bio ni do kolena juveu ili milanu.Pa njih milan 5 godina pre toga j**e u zdrav mozak (mozda su i te utakmice kupili!!!!!), juve ih je oba meca prosle godine dobio. A ako i to nije najbolje merilo ovim crnim ovcama od interovih navijaca onda cemo da se prisetimo da je njih u ligi sampiona osusila 9 - oplasirana ekipa iz spanije (mada je sasvim realno da je villareal namestio tu utakmicu). Nemoj pogresno da me shvatite nemam ja nista znacajnije protiv intera iz prostog razloga sto nikad nigde nisu nikakva konkurencija. Oni su naprosto komedija, nista vise nista manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S4
Namesteno nenamseteno inter nikada nije bio ni do kolena juveu ili milanu.[glow=red,2,300]Kako da bude do kolena,kad je Juve u serie B?[/glow]Pa njih milan 5 godina pre toga j**e u zdrav mozak (mozda su i te utakmice kupili!!!!!),[glow=red,2,300]u zadnjih 5 godina Inter je bio 3 puta ispred Milana na kraju prvenstva[/glow] juve ih je oba meca prosle godine dobio.[glow=red,2,300]zbog tih utakmica se i nalaze u drugoj ligi[/glow] A ako i to nije najbolje merilo ovim crnim ovcama od interovih navijaca onda cemo da se prisetimo da je njih u ligi sampiona osusila 9 - oplasirana ekipa iz spanije (mada je sasvim realno da je villareal namestio tu utakmicu).[glow=red,2,300]seti se ti da je Milan 2 sezone igrao u Serie B, a mogao bi i da pogledas trenutnu klasifiku.Cini mi se da na je nekom 15tom ili 16tom mestu.[/glow] Nemoj pogresno da me shvatite nemam ja nista znacajnije protiv intera iz prostog razloga sto nikad nigde nisu nikakva konkurencija. [glow=red,2,300]Naravno da nismo konkurencija kad imamo 22 poena vise od AC Milan.I ne ulazimo u istu rang listu sa tim loozerima[/glow]Oni su naprosto komedija, nista vise nista manje.[shadow=red,left]MA MILANISTACHE CAZZO CANTI NELLA TUA MENTE I RICORDI NON SON TANTI CI RICORDATE DEL 6-0 MA VI SCORDATE SERIE B E TOTONERO PERCIO' RICORDA NELLA TUA TESTA QUAND'ERI IN B TUTTA LA NORD FACEVA FESTA TIFOSO PIRLA MA CHI MINACCI PIU' CHE UNA CURVA SIETE UN GRUPPO DI PAGLIACCI[/shadow]
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Shaolin,translatore,pljiz,no entiendo nishta of the above.Danke Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy
nije nista jos gotovo, naravno, ali mislim da palermo apsolutno nema nikakvih sansi da se bori za titulu.

tu je jedino roma, mada su i oni ove godine skloni oscilacijama. naprave niz odlicnih rezultata pa onda kiksnu kuci npr. sa chievom,i ako se ne varam sa ascoliem, takodje u rimu.

videcemo, ali mislim da je inter zapoceo sezonu ozbiljno i skoncentrisano, i mislim da ne prave greske koje su ih ranije skupo kostale.

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.217 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.