Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:59:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 810501 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
Господине Shaolin, зашто мислите да су те екипе јаче од Интера? Хајд да некако схватим зашто Наполи, али Јувентус? Удинезе?! Лацио?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung S4
Ne mislim da su jace ali mislim da ce se boriti,zajedno sa Interom i Milanom, za sami vrh tabele. To je moje licno misljenje i verovatno gresim,ali ne vidim neku ogromnu razliku u kvalitetu ovih timova,imajuci u vidu prenatrpan raspored utakmica,neke se ekipe nisu stigle ni odmoriti zbog turneja po Aziji,Americi i ponajvise zbog zadnjih transfera igraca. U Lazio je stigao,izmedju ostalih i Miroslav Klose koji bi mogao da bude i igrac sezone, Juventus je dobio Pirla i jos par odlicnih fudbalera.Udinese jeste napravio najgori dil ali igraci koji su ostali i dalje su dovoljni da igraju dobar fudbal i da se bore sa "velikim". Ponavljam, nisam fudbalski strucnjak ali mislim da Siena,Novara,Parma,Lecce,Cesena,Cagliari i ostali, nisu za champions league zonu. Roma bi mogla da se ukljuci za trku kao i svake godine ali ja bih dao prednost ovim ekipama koje sam gore spomenuo.
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung S8
Inter ove sezone zavrsava medju prve tri ekipe.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone
Pa zar se time trebaju zadovoljiti? Radi se o tome da je evropski sampion za jednu sezonu otisao u 3 lepe i za sve je kriva matora drtina, koja nije sposobna da vodi klub. Osvojio je Ligu Sampiona, uzeo tonu novca i nije kupio nijednog jedinog igraca, ocekujuci od Zanetija da mu igra do jebene pedesete, cak je uspeo i Balotelija da proda.

E onda kada je krenula sezona, videlo se koliko su igraci istroseni. Dovedena su 4 pojacanja na zimu, samo jedno od njih je zapravo bilo pojacanje, uz obecanje da ce klub trositi daleko vise na leto, a sada kad je leto doslo, najskuplja investicija je neki Alvarez, koji je prosle godine bio u B timu Veleza. I da, ovog puta je prodao najboljeg igraca prosle sezone, da bih odmah sutradan objavio kako nema novca za dovodjenje igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG L9
Lazio  Smile nadam se da ce opstati u ligi

Gresis,ja se nadam da ce biti 4-ti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung S4
Eno juce citam intervju sa Beitezom i koliko god ga ja ne gotivio moram da kazem da je covek potpuno u pravu. Izmedju ostalog kaze kako mu je uprava po dolasku u Inter obecala velika pojacanja, a svi znamo kako se to zavrsilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Ericsson t10
Lazio  Smile nadam se da ce opstati u ligi

Gresis,ja se nadam da ce biti 4-ti

Lazio sigurno nece biti ispred Intera i Milana, nzm za Juve i Romu sve zavisi kako krenu, a ako su vec tako kvalitetni kao sto pricate onda je moguce da ce biti ispred Napolija i Udinezea mada i to ne mora da znaci, uostalom videcemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung S4
Eto'o's letter: "Thanks again to every one of you"
Thursday, 25 August 2011

MILAN – A letter to bid farewell and to say thank you. Samuel Eto'o had been thinking about it for the last few days and he decided to sit down and write it, by himself, on the evening of 24 August 2011, the day that his transfer from Inter to Anzhi was made official.

The striker chose to publish the letter on his personal website (www.samueletoo-officiel.com) and on inter.it.
"I think it is right and fair to thank the people who have given me so much in these two fantastic years that I've spent at Inter. First of all, I would like to extend my heartfelt thanks and most cordial greetings to the president, Mr Massimo Moratti, and to his family for everything they have done and for the way they have helped me and those dearest to me. I will always feel a special bond with Mr Moratti for the respect and the affection that he has shown me in these marvellous years.

Then there are all my team-mates: I'm aware that without their encouragement and help on the pitch Inter wouldn't have achieved so many important victories on a national and international level. A very special thank you, also, to all the Italian and foreign footballers who have enabled me to become a better player game after game.
A sincere thank you to the coaches who have been at Inter in these years and especially to Mr José Mourinho, who was so determined to have me at this club, for the opportunity he gave me by bringing me to Milan.

A fond farewell also to technical director Marco Branca, sporting director Piero Ausilio, team manager Andrea Butti and all the staff at F.C. Internazionale and at the Centro Sportivo Angelo Moratti in Appiano Gentile: doctors and physios, helpers, chefs and waiters, kit men and gardeners, and everyone who works at Inter Channel.

I will never forget the affection of the Inter fans (Mauro is the greatest of them all) who made me feel  like one of them and who always supported and helped me. Nor will I forget all the journalists I've had the pleasure of meeting.

I also feel I should thank my Italian 'mamma', Ciacia Guzzetti, for her help and my fantastic manager, Claudio Vigorelli, for his commitment and professionalism.

Thanks to a man who is an Interista through and through, Marco Materazzi, for making me feel 'Italian'. Thanks big bro.

In the hope that I haven't forgotten anyone, thanks again to every one of you!"

Samuel Eto'o

inter.it
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Roma je jaču ekipu napravila...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung 
Pa zar se time trebaju zadovoljiti? Radi se o tome da je evropski sampion za jednu sezonu otisao u 3 lepe i za sve je kriva matora drtina, koja nije sposobna da vodi klub. Osvojio je Ligu Sampiona, uzeo tonu novca i nije kupio nijednog jedinog igraca, ocekujuci od Zanetija da mu igra do jebene pedesete, cak je uspeo i Balotelija da proda.

E onda kada je krenula sezona, videlo se koliko su igraci istroseni. Dovedena su 4 pojacanja na zimu, samo jedno od njih je zapravo bilo pojacanje, uz obecanje da ce klub trositi daleko vise na leto, a sada kad je leto doslo, najskuplja investicija je neki Alvarez, koji je prosle godine bio u B timu Veleza. I da, ovog puta je prodao najboljeg igraca prosle sezone, da bih odmah sutradan objavio kako nema novca za dovodjenje igraca.

Pa klub je lose vodjen vise od deset godina pre toga, sve dok se nije preokrenula prica Kalcopolijem, nasledjeno je verovatno mnogo dugova i sad su se stisli, usled novih zakona o finansijskom poslovanju. Opet tesko je i nositi se sa nekolicinom klubova, koji imaju vise novca na raspolaganju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:59:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.