Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:25:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 851226 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ја би рек'о од Рангника. Не желим да умањим кривицу играча Интера, безобразна су стока, али Ралф је јебени доктор.

Управо тако  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 4
Попишаше се на Интер  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Kaže meni buraz "neko iznenađenje mora da bude u LŠ, neki jak mora da ispadne" i tipovao na Barsu. A ja iz zajebancije kažem da će Inter ispasti, pošto je on isto veliki fan kluba pa da ga zajebavam... kad ono 5:2 jeeeboteeee  Smile Smile

Ureko sam vas, izvinjavam se  Smile

Inače, ne otpisujte Inter tek tako, ako je Šalke mogo da na Meaci da 5 golova, može i Inter u Gelzenkirhenu, samo ako zaigraju kako umeju.

Džejsone brate, kako sad i Leonardo idiot kad si reko da bi Inter lagano izdominirao u Kalču da je vodio ekipu od početka  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
„Uzimam miš , kucam rezultati . com , gledam imal gdje Intera , trazim ga dole , kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slucajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI ! Ali znaš kako gubi ? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore.Bas ono HOP. Gledaju kad ce kraj,valjda se boje da jos vise ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol sto vise. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate , eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam cuo zvižduk , gotovo ,Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima , bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha,Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem u dnevni boravak covjece , govorim Tati … ŠOŠONU rek’o : “Aj majke ti , vidi , Primi Inter petardu“. On konta da ga zajebajem ba . Izgubio Inter ja licno vidio kad je igubio , na rezultati . com,gotovo izdahli. Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom, ja ga uhvatim vako za ruku gore … trci ne mogu da vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelili drugi svijet haveri, pa ja.“
c/p

ko je gledo klip znace o cemu se radi  Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 23:14:56 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Džejsone brate, kako sad i Leonardo idiot kad si reko da bi Inter lagano izdominirao u Kalču da je vodio ekipu od početka  Smile

Pa izdominirao bi, zato što je sve "male" utakmice dobio i ne bi rasipao bodove kao Benitez, u derbijima bi ga prskali, kao što i jesu, ali bi i tako uspeo da uzme skudeto. Još jedan dokaz koliko je Serija A otišla u kurac.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Mitsubishi Pajero
Ovo je samo i iskljucivo Leonardova bruka,da nema paukova muda sad bi ispao gospodi i sam dao otkaz i otisao sto dalje od Milana/Italije/Evrope,po mogucstvu sa planete.
Njemu bedni Schalke koji cele sezone ne moze da se sastavi,sa novim trenerom,bez Huntelaara da 5 komada u na sred Meazze,pa ja mislim da se to ni Rafi nebi desilo.
Sramota jebena nemam reci.Strasno...

Au,ko bi rekao da ce na mecu Intera izaci 7+  Smile

Ja ne znam sto samo lupas gluposti,Bajazite,Inter je ove sezone na 6 meceva ukljucujuci ovaj odigrao 7+,sto je ako se nevaram najvise od svih klubova iz lige 5,tako da ne razumem sto pises nesto ako ne znas ni sam sta pises?
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 23:25:00 od Mare!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Bajazite, ahahahhahahahha Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pa izdominirao bi, zato što je sve "male" utakmice dobio i ne bi rasipao bodove kao Benitez, u derbijima bi ga prskali, kao što i jesu, ali bi i tako uspeo da uzme skudeto. Još jedan dokaz koliko je Serija A otišla u kurac.

Tuga i beda...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia E71
Bruka...
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Vise nije salke 04 sada ce da promene naziv,bice salke 2-5! Smile

U pocetku kada je leo pobedjivao tada je bio dobar a sada ne valja!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Dajte ljudi pa Inter cele sezone nije vezao 2 utakmice sa istih 11 igraca na terenu! Stalno je neko povredjen, suspendovan ili igra pod inekcijama, tako da ovako losa sezona(iako realno nije losa, vec samo losija od prosle) nije samo posledica losih trenera...

Inter idalje ima najbolju ekipu u Italiji i ako nebude imao problema sa povredama sledeca godina ce biti laganica!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:25:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.