Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 16:27:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 850948 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Nepoznat
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson xperia m2
Ma jak si mudonja Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Luzeri ubio bas milllan juce,pa tako onda adio!Nema te pojma koliko sam srecan sto ste izgubii juce  Smile

Ubio bas milllllllan skroz, stvarno nema mo pojma.

Pod Leonardom je bilo malo bolje igre i mnogo vise srece nego pod Benitezom, Inter je najstariji tim u Evropi, treba mu kompletan remont.

Eto je...
« Poslednja izmena: 03. Apr 2011, 11:47:55 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
I ja sam srećan što ti ne znaš pravopis.  Smile

Pa to sam nemerno napisao, ali nema veze ne znam pravopis i to je to!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15616
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Ja se nekako uvek rastuzim kada vidim kako ima izroda i sitnih dusa koje su se uvek radovale vise tudjoj nesreci nego svojoj sreci... Ali to je normalno valjda, ne valja kada su svi normalni...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Upravo tako   Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Sad zapeti u LS, da se tu pokusa sta uraditi kad u prvenstvu ne moze  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Mitsubishi Pajero
Tuga,rodjaci.Lose,ocajno,katastrofa...Jebeno Leonardo nema veze sa taktikom,strasno kako ga svaku vecu utakmicu izjebu!Imam osecaj da samo napali igrace u svlacionici i sta bude.Jebiga...
Cim se zavrsi sezona ne gubiti vreme i odmah:
Dovesti novog trenera i ;
Vratiti Santona i prodati Maicona,jer vidi se da Maicon vise nema ni volje ni zelje za igrom.

To su dve stvari koje Moratti mora da uradi ako hoce da sledece sezone vrati titulu,mada ima tu jos dosta "sitnica".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Vratiti Santona i prodati Maicona,jer vidi se da Maicon vise nema ni volje ni zelje za igrom.

O ovome je trebalo da se razmislja na vreme,kad je bila prica oko prodaje i kad je Real nudio 30 miliona...na kraju ove sezone cena ce da mu bude znatno znatno manja...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
I Snajderu muka od "prljavog" Van Bomela

Vesliju Snajderu teško je pao poraz Intera u gradskom derbiju od Milana (0:3) i verovatno izgubljena titula. Ono što je u subotu uveče takođe zasmetalo Holanđaninu je ponašanje njegovog zemljaka Marka Van Bomela, koji je u završnoj fazi utakmice, kada je pobednik već bio odlučen, "tukao" kao da je meč bio na vrhuncu neizvesnosti.

- Udario me je prilično jako po listu pred kraj utakmice. Rekao sam mu odmah da me je baš zabolelo, međutim, njega uopšte nije bilo briga. Milan je vodio 3:0, meč je praktično bio gotov, i uopšte nije bilo potrebe za takvim startom - rekao je Snajder.

Holandski reprezentativac nije bio meta napada samo "prljavog" Van Bomela. Njega su konstantno tokom meča laserima u lice "gađali" navijači "roso-nera" i ometali ga u igri.

- Neko je ciljao taj laser u moje oči. To ne samo da iritira, već je i opasno, i može izazvati oštećenja na oku. Prišao sam pomoćnom sudiji i rekao mu za lasere, pa su navijači prestali da ih pale posle upozorenja zvaničnog spikera.

http://sportal.rs/news.php?id=48385
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Gde je taj santon?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 16:27:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.