Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 16:00:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 853147 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Da, uvek je bilo boljih od Zanetija, ali su oni bili i prošli, a on je ostao, i još uvek igra vrhunski i svako bi ga poželeo u timu, čak i u ovim godinama. Ja nigde nisam osporavao Gigsa niti sam napisao da loše igra, ali jednostavno mislim da ono što Zaneti radi na terenu, koliko samo pretrči po utakmici i kako je fizički spreman, da je to neverovatno za čoveka njegovih godina i da Gigs nije ni blizu toga, čak je mislim teže igrati ovo što igra Zaneti nego to što igra Gigs, jer on odavno nije bek više, poslednjih sezona je gotovo stalno u veznom redu.

U svakoj od poslednje 4 sezone je odigrao više od 50 utakmica, tačnije 211 ukupno i u svakoj je bio starter i igrao po 90 minuta, ajde dobro, možda su bile 2 ili 3 gde to nije bio slučaj, ali poenta je da u tim godinama on odigra toliko utakmica u nizu. Za mene fascinantan podatak

Gigs uglavnom ulazi sa klupe ili igra kad je neko povređen. Evo sad je Valensija povređen, a i Park čini mi se, pa igra Gigs. Nije nezamenljiv, Zaneti jeste.

Zanimljiva situacija je bila u nedelju kad su igrali Inter i Palermo, Zaneti je posle jednog duela ostao na zemlji, i Palermovi igrači su nastavili akciju, ali čim su videli ko je na zemlji, odmah su izbacili loptu u aut. Ovo je nevezano za ovu priču odozgo, ali mi palo na pamet sad.

Ја уопште не правим разлику између њих двојице. Ово што они раде у овим годинама је мајсторство, фудбалско мајсторство.

Poenta cele priče, ali Zaneti je za nijansu bolji  Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 00:22:55 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
И кад видиш ко је то написао, знаш да сам ја ипак у праву Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Uvek, novi si st_faca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Једно је играти офанзивног везног или крило, а једно лијевог бека или неко везњака.

Да је Занети физички преспреман - јесте, да је то фасцинантно у његовим годинама - јесте. Мада, он игра то што игра и колико игра због тога што је у Интеру и што је капитен и легенда клуба. Питање да ли би у неком другом тиму играо толико... Вјероватно би ал' треба узети и то у обзир. Многи велики клубови су се одрекли својих легенди а Интер је остао скоро задњи.

Мада опет не треба толико претјериваи ни са Занетијем, није он баш толики изузетак. До скоро смо имали и примјер Малдинија који је играо на скоро истом или бар приближном нивоу физичке спреме, а већина га је и сматрала бољим фудбалером.

Опет, Занети не игра своју природну позицију, што значи да више није толико добар на њој и да има бољих, он игра тамо гдје треба попунити и гдје га смјесте. Што не значи да не обавља добро свој посао, али по мени он игра првенствено због свога огромног утицаја који има на тим, и на све остале. Он је стварно прави примјер какав треба бити један капитен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Он је стварно прави примјер какав треба бити један капитен.

Или другим ријечима - исти Петко на Haxball  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 02:43:31 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Pa upravo je zato veliki igrač. Legende velikih klubova uglavnom te pozne godine provedu na klupi ili na tribinama, ili ih ne daj Bože klub izda i proda, kao Raula. Evo ti, Toti je na klupi, Del Pjero često, Gigs i Skols ne igraju redovno, Nevil se povukao... Maldini je igrao do kraja, pa evo sad Zaneti, ali i Maldiniju se poslednjih sezona videlo da je ostareo, da nije to to, a Zanetiju jok bre. Igra isto kao i pre 5 i više godina. Nije nikada bio najbolji na svojoj poziciji (kojoj god), ali je uvek bio najkonstantiji i uvek si mog'o na njega da se osloniš. Zato ja kažem da to u njegovim godinama niko ne može da uradi. Čovek celu karijeru nije dobio crveni karton, ej bre, a igrao je odbranu uglavnom. Nikad nijedan skandal, afera, ružna reč protivniku, svađanje sa sudijama, ništa. Jebena legenda

I da, nisam pristrasan kad kažem da je bolji od Gigsa, u smislu u kom mogu da se porede, jednostavno mislim da je sveukupno bolji igrač u ovim godinama i da daleko više doprinosi i znači ekipi nego Rajan, koji je takođe jebena legenda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 
Zaneti je trenutno bolji od Gigsa.

Nego, da li je primetio jos neko, ili se samo meni cini da je Majkon nabacio neko kilo viska?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Kivu dobio 4 meča suspenzije za ono divljanje sinoć, kretenčina  Smile Smile Nagatomo počinje protiv Rome najverovatnije
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 15:22:27 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson xperia m2
Posle meča Kivu se izvinio, pre svega svojoj deci.

“Teško je objasniti zašto sam to uradio. Želim javno da se izvinim Rosiju. Izvinjavam se svima, pre svih mojoj deci koja će jednog dana gledati šta je njihov otac uradio”, rekao je Kivu.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson w200i
Koji kreten ne verujem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 16:00:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.