Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jul 2026, 20:43:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 866996 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy
ma kakav bobo, ovo je bio ziva legenda  Smile nenadjebiv osecaj za gol i jos nenadjebivija njuska  Smile Smile Smile

od njega je i pipo inzagi ucio kako se daju golovi  Smile

« Poslednja izmena: 09. Nov 2010, 17:50:41 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
hahaha Dario masina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6233
Inter na ispod 50% učinku od prošle sezone

U novoj sezoni aktualni talijanski i europski nogometni prvak Inter pod vodstvom novog trenera Rafe Beniteza pokazuje velike slabosti. Posebno zapinje u fazi napada u Seriji A…

Naime, peterostruki uzastopni talijanski prvaci su nakon 10 odigranih kola osvojili ukupno 19 bodova i zauzimaju treće mjesto na ljestvici, s tri boda zaostatka za vodećim Laziom.

Dosad su u 10 odigranih utakmica postigli tek 12 golova, što je više no dvostruko manje u odnosu na isti period prošle sezone kada su pod vodstvom Josea Mourinha u 10 kola postigli čak 26 golova.

Također, izuzme li se ovosezonska visoka pobjeda protiv Barija (4-0), ispada da je Inter u devet preostalih kola postigao tek osam golova. Zanimljiv je i podatak da je od 12 prvenstvenih golova Intera čak njih osam zabio Kamerunac Samuel Eto’o, dok igrači poput Gorana Pandeva, Coutinha, Jonathana Biabianyja ili Wesleyja Sneijdera tek moraju pronaći put do mreže. Prošlogodišnji najbolji Interov strijelac Diego Milito na učinku je od tek dva postignuta gola.

Na Eto’ovom učinku Inter “živi” i u Ligi prvaka, budući je zabio sedam od 11 ukupno golova “nerazzurra”.

Izvor: nogometni-magazin.com
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Хубнер јбт Smile  Имао непрејебиву брадицу, увек сам због њега волео да гледам Брешу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Iz toga proizlazi da koliko god da je Rafa ucestvovao u njegovom sutiranju na bok, kad god se nasao u gol sansi a koje sam ja gledao lik je pokazao koliko nema osecaja za gol a to Rafa nije mogao da oduzme, iz cega proizlazi da ga nije imao ili da iako ga je imao nije top trpac za veliku scenu.

Ne, nego to znači da ako cijelu sezonu svaku utakmicu imaš zadatak da mlatiš, udaraš, trčiš, čupaš, grizeš i razbijaš, da je sasvim normalno da ne iskoristiš svaku gol-šansu u kojoj se nađeš.

Sluzavi krumpir Inzaghi niti ljenivac Van Nistelrooij ne bi dali ni 50% golova koje su dali da su morali trčat cijelu utakmicu.

Vadis iz kontexta moje reci. . . Pricamo o rasnim strelcima sa osecajem za gol koji su uspeli na velikoj sceni. . .

Dobar je i VPersie pa nije rasan strelac, dobar je i Kuyt pa nije rasan strelac. . . Svojevremeno sam gotivio Dzimi Flojda i Hojdonka al ni Hojdonk se nije proslavio. . . Recimo Klajvert je strelac, Berkamp isto ima fantastican osecaj al opet je imao drugu ulogu. . .

Upravo suprotno. Ti vadiš iz konteksta moje riječi.

Naime, ja nigdje nisam nazvao Kuyta "rasnim strijelcem". U prvom redu zato šta mi se sere od tog izraza, a potom i zato šta Kuyt nije nit je ikada bio Inzaghi.

Tako da je Kuyt kao "rasni strijelac" isključivo tvoja interpretacija.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Хубнер јбт Smile  Имао непрејебиву брадицу, увек сам због њега волео да гледам Брешу Smile

+1
Бонус слика Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Upravo suprotno. Ti vadiš iz konteksta moje riječi.

Naime, ja nigdje nisam nazvao Kuyta "rasnim strijelcem". U prvom redu zato šta mi se sere od tog izraza, a potom i zato šta Kuyt nije nit je ikada bio Inzaghi.

Tako da je Kuyt kao "rasni strijelac" isključivo tvoja interpretacija.

Jedino priznajem Ruuda u novijoj istoriji kao rasnog spica. . . Ostali su go qrac. . .
Potpuno si u pravu. Ne postoji niti jedan nizozemski napadač nakon Marca Van Bastena koji vrijedi. Osim Van Nistelrooija. Niti jedan jedini.
Da.

Ne, kao sto vidis ja sam 100% u pravu, nigde ja nisam prozvao Kuyta za rasnim spicom. Kao sto vidis ti si moje reci rasnog spica okrenuo u reci "spic koji vredi. . .

A da...

Kuyt je odlican napadac, radnik, trkac, motor, medjutim nije rasan strelac. . .
Jedino priznajem Ruuda u novijoj istoriji kao rasnog spica. . . Ostali su go qrac. . .
Kuyta sam gledao beskonacno puta, i niko ne moze da ti oduzme osecaj za gol, pa cak ni Benitez. . .

Pokaci sad malo . . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S4
Meni je Kluivert bio mnogo zajeban igrac od tih likova iz Holandije.
Kad se samo setim kako nam je utrpao onda cetiri komada...  Smiley 1

Inace, kad vec pominjete likove iz holandske lige, secate se onog brazilca Alfonsa Alvesa sto je dao sedam komada na jednoj utakmici pa kasnije presao u Middlesbrough. On je u Heerenvenu ima ucinak 39 utakmica i 45 goova!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44

+1
Бонус слика Smile

Легенда  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy
isti je kao onaj musketar aramis  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jul 2026, 20:43:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.243 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.