Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jul 2026, 21:33:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 867010 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
nece ih, a taman su ustalili Lusija i njega na stopere, dva onako teska buzdovana koja ne znaju cime biju...a i brzina im nije jaca strana, glavom rasturaju, ali kako god imaju jos jednog buzdovana Materacija, tako da mislim da nece ni on posustati... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Ovo je bedak....

p.s. Za sve one koji pljuju onako bez pokrica,molim vas da obratite paznju na tekmu Liverpul-Celsi i pas "drvenog","loseg","smesnog" i "ruznog" Kajta za prvi Toresov gol...obratite paznju na loptu koju je dao... Smile
Ko je njega pljuvao koliko ja znam svi pljuju Lukasa Leivu...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
U nedelju cu vezati Inter sa jos dva para...Inter je ove sezone pozitivac,a Milan je dovodenjem Ibrahimovica i CO. postao ogavan  Smile ocekujem pobedu naravno standardno gol zamenika kapitena  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
Ovo je bedak....

p.s. Za sve one koji pljuju onako bez pokrica,molim vas da obratite paznju na tekmu Liverpul-Celsi i pas "drvenog","loseg","smesnog" i "ruznog" Kajta za prvi Toresov gol...obratite paznju na loptu koju je dao... Smile

Nisi u toku,mnogo pre Lukasa se spominjalo kako Benitez dovodi Kajta,pa smo imali debate i po tom pitanju,vrlo slicne kao i ove za Lukasa,mozda i gore...

Ja opet ne branim takve igrace,ali ljudi ih previse ostrasceno posmatraju sa puno predrasuda,ne vide njihov ucinak,stvaran doprinos.Ne vide ih sa jos 10 ljudi na terenu,nego gledaju pojedinacno i padaju na one vizuelne gluposti tipa "kad je on poslednji put dao gol? "kad je on poslednji put predriblao coveka" i ostale price semenkara sa zapada i istoka nasih stadiona...

Ali dobro,on odavno nije tema,nego me podseti onaj pas na to da eto moze i ovim vizuelistima da se plasticno pokaze da ume nesto i od onoga sto i jednino  cene i sto jedino dozivljavaju kao fudbal...da im se na plastican nacin pokaze da i taj "nikakvi bednik" zna ponesto i mekano,tehnicki da uradi,i pokaze da je iznad svega ipak fudbaler iako izgleda kao magacioner na brodovima...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Класичан клупски играч, мало изнад просека, радник за екипу ал није за 11 јер игра крило. За ту је позицију је потребан другачији тип играча. Мада у данашњем фудбалу у 'индустријским' екипама управо такви полутани налазе своје место, а баш ти тимови су гробари фудбалске игре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy
rafa je tog kajta pretvorio u krilo ili veznog po potrebi.

inace covek je i dalje najbolji strelac utrehta svih vremena cini mi se, a posle i u fejnordu je trpao kao lud. nisam siguran morao bih proveriti ali mislim da je i u fejnordu bio najbolji strelac lige kao i u utrehtu pre toga.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia N73
Ovo je bedak....

Nisi u toku,mnogo pre Lukasa se spominjalo kako Benitez dovodi Kajta,pa smo imali debate i po tom pitanju,vrlo slicne kao i ove za Lukasa,mozda i gore...

Ja opet ne branim takve igrace,ali ljudi ih previse ostrasceno posmatraju sa puno predrasuda,ne vide njihov ucinak,stvaran doprinos.Ne vide ih sa jos 10 ljudi na terenu,nego gledaju pojedinacno i padaju na one vizuelne gluposti tipa "kad je on poslednji put dao gol? "kad je on poslednji put predriblao coveka" i ostale price semenkara sa zapada i istoka nasih stadiona...

Ali dobro,on odavno nije tema,nego me podseti onaj pas na to da eto moze i ovim vizuelistima da se plasticno pokaze da ume nesto i od onoga sto i jednino  cene i sto jedino dozivljavaju kao fudbal...da im se na plastican nacin pokaze da i taj "nikakvi bednik" zna ponesto i mekano,tehnicki da uradi,i pokaze da je iznad svega ipak fudbaler iako izgleda kao magacioner na brodovima...
Znam da je i Kujt trebao doci ali nisam bio ovde kad ste raspravljali,ne znam nije on los igrac nema bas neku tehniku ali je izuzetno borben i timski igrac,kad je tek dosao u Liverpul cini mi se da je igrao mnogo bolje sad mu se pad forme poklopio sa losom igrom citavog tima ali da je dobar igrac jeste...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
rafa je tog kajta pretvorio u krilo ili veznog po potrebi.

inace covek je i dalje najbolji strelac utrehta svih vremena cini mi se, a posle i u fejnordu je trpao kao lud. nisam siguran morao bih proveriti ali mislim da je i u fejnordu bio najbolji strelac lige kao i u utrehtu pre toga.

У Утрехту у свим такмичењима на 185 текми дао 65 голова, што и није неки просек,али у Фејјнорду на око 120 текми 80 голова. Ту је пунио као блесав.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Класичан клупски играч, мало изнад просека, радник за екипу ал није за 11 јер игра крило. За ту је позицију је потребан другачији тип играча. Мада у данашњем фудбалу у 'индустријским' екипама управо такви полутани налазе своје место, а баш ти тимови су гробари фудбалске игре.

Sve stoji,ali ako onaj pas protiv Celsija "unistava fudbalsku igru" zalazem se da bude jos mnogo tih "grobara koji sahranjju fudbal" onakvim potezima na velikim tekmama i derbijima

Inace evo spekulacije su pocele ko moze da bude Samuelova zamena

Inter Desperate To Bring Back Andrea Ranocchia From Genoa In January - Report

Ranocchia could replace Samuel at Inter…

Inter are exploring the option to draft in defender Andrea Ranocchia from Genoa in January in the wake of the season-ending injury to Walter Samuel, according to reports.

The Argentine defender has been ruled out for up to eight months and the Italian and European champions are looking to sign a replacement when the transfer window opens in January. It’s been reported in la Gazzetta dello Sport that Inter would like to bring in Ranocchia.

The highly rated centre-back is co-owned by Genoa and Inter and is originally slated to remain with the Grifoni until the end of the season. However, it’s been reported that Inter can gain full ownership rights of the player if they splash out €10 million.

However, Genoa themselves need Ranocchia as the ambitious side are struggling in the league and club president Enrico Preziosi may not been keen to barter Champions League qualification hopes for €10m.

www.goal.com
« Poslednja izmena: 09. Nov 2010, 10:40:30 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ау је један пас у 100 година.... направи од њега мајстора..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jul 2026, 21:33:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.208 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.