Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 23:35:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 894009 puta)
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson к750и
О не, само он не.  Smile
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Bitno je da se bodovi sakupljaju u seriji A,jer odbrana tog torfeja bi nastavila kontinuitet dominacije i punjenja samopouzdanjem...Ne treba pritiskati,biti nezahvalan i ocekivati sad odbranu sva tri trofeja...Poznato je svima da osvajac Lige Sampiona inace ima ogromnih problema u sezoni u kojoj brani trofej i ne retko se ni ne plasira u nok-aut fazu...
Treba biti realan,jeste to isti tim(poprilicno) ali nije ista forma igraca,glad za pobedama,nije isti trener,a samim tim ni taktocko psiholoska priprema utakmica...Totenhem je novajlija u Ligi Sampiona,Totenhem je bio soko ponizen u Milanu,Totenhemu je na noge dosla sampionska ekipa iz prosle sezone i branilac tofeja.Jednostavno su ekspolodirali...Inter je delovao melanholicno,i jednostavno se desilo...

Mislim da bi bio uspoeh kada bi Inter igrao nok-aut fazonu Lige Sampiona,osvojio seroju A,i igrao zavrsnicu Kupa...Ali jako je bitno ne gubiti bodove u seriji A,i ponovno je osvojiti,to bi bilo kljucno i ja bih se bazirao na to takmicenje ove sezone...

Sto se tice pojacanja,taj Lukas Leiva nije nista losiji od Muntarija npr. ponavljam vam da ne gledate igrace pojedinacno vec kako bi se oni uklopili u sistem i rotaciju i sta svaki od njih moze da doprinese kolektivu...Jer kada bismo gledali pojedinaco svakoga,ne znam za koga bismo rekli "e ovo je pravi..." nije ovo mali fudbal da se uzimaju 4-5 najboljih...Nego 11 do 25 onih koji mogu da se dopunjuju i igraju kao jedan...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
Mozda, ja ovo procitah na Goal.com.

E, sad, ako vas traze Stoke, ili prvak Evrope koji nekim cudom trenira rumeni debeljko kod koga jedino mozete igrati, gde bi otisli  Smile  Smile

У Стоке  Smile

Можее ли се добити Бреша сада за викенд, да вас погурам ?
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Bitno je da se bodovi sakupljaju u seriji A,jer odbrana tog torfeja bi nastavila kontinuitet dominacije i punjenja samopouzdanjem...Ne treba pritiskati,biti nezahvalan i ocekivati sad odbranu sva tri trofeja...Poznato je svima da osvajac Lige Sampiona inace ima ogromnih problema u sezoni u kojoj brani trofej i ne retko se ni ne plasira u nok-aut fazu...
Treba biti realan,jeste to isti tim(poprilicno) ali nije ista forma igraca,glad za pobedama,nije isti trener,a samim tim ni taktocko psiholoska priprema utakmica...Totenhem je novajlija u Ligi Sampiona,Totenhem je bio soko ponizen u Milanu,Totenhemu je na noge dosla sampionska ekipa iz prosle sezone i branilac tofeja.Jednostavno su ekspolodirali...Inter je delovao melanholicno,i jednostavno se desilo...

Mislim da bi bio uspoeh kada bi Inter igrao nok-aut fazonu Lige Sampiona,osvojio seroju A,i igrao zavrsnicu Kupa...Ali jako je bitno ne gubiti bodove u seriji A,i ponovno je osvojiti,to bi bilo kljucno i ja bih se bazirao na to takmicenje ove sezone...

Sto se tice pojacanja,taj Lukas Leiva nije nista losiji od Muntarija npr. ponavljam vam da ne gledate igrace pojedinacno vec kako bi se oni uklopili u sistem i rotaciju i sta svaki od njih moze da doprinese kolektivu...Jer kada bismo gledali pojedinaco svakoga,ne znam za koga bismo rekli "e ovo je pravi..." nije ovo mali fudbal da se uzimaju 4-5 najboljih...Nego 11 do 25 onih koji mogu da se dopunjuju i igraju kao jedan...

Kakva gomila sranja.  Smile

Tottenham bio ponižen u Milanu? Ljudi su dali tri prvaku Evrope gola sa igračem manje i to na njegovom terenu, i oni su poniženi?

Lucas Levia nije lošiji od Muntarija? Lucas Levia bi se uklopio?

O krvi ti irudove...

Droga je poštast modernog doba. Definitivno - droga je pošast modernog doba.

« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 15:01:55 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Meni je toliko sve odvratno da sam prestao da pratim Inter, a to nisam uradio ima sigurno 10 godina. . .

Da li je do zasicenosti fudbalom, ili do razmazenosti, ili je u pitanju ocajna predstava koju nam pruza Inter ne znam, al s obzirom da sam Inter pratio najvise kada smo bili u najvecem kanalu iskljucio bih drugu opciju.

Benitez je u odnosu na Murinja 0. . . Sve ono sto je prosle godine izgledalo kao losa igra, islo je ka jednom cilju a to je osvajanje svega sto postoji. . .

Ove godine odigramo dobro, pa onda komicno, a cim vidim mnogo golova na utakmici sve mi je jasno. . .

Ne znam cemu rasprava o Leivi i Muntariju, obojica su isti qrac. . .

Ove godine ako uzmemo kup bice dobro, al mislim da je ovo pocetak jednog dark agea. . .
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 15:10:19 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Ma sve je to lijepo.

Ali kad mi tip ide opravdavat trasfer Lucasa Leive (iako se taj transfer vjerovatno neće materijalizirat, ali svejedno...) i kad mi ide tumačit kako je Lucas Leiva isti kao i Muntari i kako sve sve treba promatrat u globalu i kako je to ovo ono...

Ma daj odjebi. Ono baš, odjebi.

Kakav jebeni Lucas Leiva? Eeej... Lucas Leiva!!!

Majko moja mila... šta sve crna zemlja na sebi nosi...  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Poenta je koga boli Djura ko ce i kako opravdati dolazak Lukasa Leive?

Mi smo propali trenutka kada je Rafa dosao na klupu, koji sa sobom nosi i svoje osobine kao sto je recimo: DOVODJENJE MEDIOKRITETA! ( Lukasa Leive), losa taktika, neosecaj za fudbal i izmenu i odsustvo karaktera.

Sam taj Lukas Leiva nece ni doneti ni odneti Interu, da ga je doveo Murinjo, kao sto je doveo idiota Marigu, rekao bih "do jaja, mora da ludak ima neku taktiku za ovu lopatu od igraca" a kad ga dovodi Rafa, to je samo nastavak jednog loseg poteza uprave u vidu dovodjenja debelog cmara, koji sa sobom vuce svoju spansku koloniju, koju moze da rotira u svojoj bolesnoj igri "Sah fudbal"

Daleko od toga da je los trener, medjutim posle jednog Murinja koji je drzao sve ove problematicne licnosti pod konac, Benitez je smesan, presmesan.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 15:51:47 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Šta daleko od toga da je loš trener?

Loš je, brate mili. Loš je, i amen.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nije los. Roj Hodzson je los i plejada glupavotupavih Engleza. Ovaj jeste trener, recimo bolji od Mancinija, al i dalje je osrednji i nista vise. A ne top za kakvim ga predstavljaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8
Citat
Totenhem je bio soko ponizen u Milanu

Daj matori... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 23:35:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.