Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2026, 23:31:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 862042 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Mariga-Sve je receno,dodao bih samo da je lik neverovatno glup,cesto dok ga gledas pomislis da je covek gluvonem,da ne zna ni da prica,a da nista ni ne cuje!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Evo moji utisci jebeni Inter koji me je sjebao za jebenih 4800...

Bilo je dosta cudno gledati i navijati pogotovo u prvom poluvremenu,skenjao sam se kad je Inter poveo prvi i onda kad je onaj lik dao gol iz slobodnjaka odma sam ga doveo u PES-u u Partizan  Smile Pa je onda Twente poveo pa sam morao za Inter da navijam i na kraju prvog poluvremena sam pustio drekavicki krik i mislio sam da su mi dosle pare(igrao sam X-2) Kad ono u drugom poluvremenu Inter onaj,sto kaze Empti pravi od pre jedno 5 godina,seljacka igra,mucenje za gledanje,kurac od ekipe...Onaj Mariga nije normalan lik,toliko mi je smesan bio...Znaci lik sedi i uhvati igraca Twentea za jaja!Ali definitivno najjace cepanje tamo pred kraj utakmice,kad je Snajder izveo slobodnjak pokazuju posle usporeni snimak Mariga poput neke africke zmije ne gledajuci svog cuvara 560 km/s ga roka glavom u facu i ponasa se kao da se nista nije desilo...A posle kad je izbio haos Eto stvara svim gledaocima sliku siptara u glavi i prilazi sa ledja onom jadniku Jensenu koga je vec Mariga ownovao za jaja i sa dva prsta ga cepa u oko!Ovaj jadan ne zna sta ce skoro poceo da place otisao zagrlio sudiju kao da mu je riba,sprema se da ga ozvali a sudija ga iskulira u fazonu jebiga brate kraj tekme!

Ali sad moram da iskalim bes...

Cezar-Debela picka misli da je golmancina kako mu ga je samo zavukao Jensen iz slobodnjaka!Ej pa to ni u FIFI 08 nije moguce!

Majkon-Ciganstura,izgleda kao da je Kolumbijac a ne Brazilac,nema onih njegovih prodora bojao se da probije po desnoj strani!

Samuel-Pravi krkan!Baba je ladno pokusavao da proigrava saigrace dugim loptama,a da ne pricam o tome da je i dete od 160 kila brze od njega!

Zaneti-Kao da ima 61 godinu,poceo da samara nekog klinca iz ekipe Twentea zato sto nije izbacio loptu u aut dok je neko od igraca intera bio na zemlji

Mariga-Sve je receno,dodao bih samo da je lik neverovatno glup,cesto dok ga gledas pomislis da je covek gluvonem,da ne zna ni da prica,a da nista ni ne cuje!

Kambijaso-Mali cela mislim da ni u kosarci nikoga nisu izblokirali ovoliko puta koliko su njega!

Snajder-Dobar je Snajder,lepo je igrao

Milito-Seljacina,garantujem da ima Bosanske krvi,covek toliko nema pojma,rekao bih isti Pipo Inzaghi dok je bio ,,mlad'' (sa 29-30 godina) samo sto ovaj Milito je nekako mekan...

Eto-Dobar je,fantastican gol je dao,gledao sam jedno 20 sekundi pokusavajuci da skontam da li je gol ili nije dok Aca nije rekao

Pandev-Govno od igraca!Pa ja mislim da je taj lik bojkotovao u Laciju zato sto se bojao konkurencije,pa onaj smrad u Laciju musleman sto im igra napadaca kidao je pre sad je goli kurac,igra na istoj poziciji ko Pandev,pa on je 6 puta bolji od Pandeva i ovaj smrad to zna i zato nije hteo da igra za Lacio da niko ne skonta koliko je sranje od igraca!

Kutinjo-Ja ne znam da li ovo dete ima 16 kila...Decko je tolika picka od igraca,mada lepo se dodaje i to,uigran je dobro sa ostatkom ekipe svidja mi se,ali brate mili nabaci malo mase toliko slabog igraca nisam skoro video...

I JEBEM VAM MAMU DA VAM JEBEM PICKE JEDNE JEDAN GOL U DRUGOM POLUVREMENU NISTE MOGLI DA DATE!JEDAN!
Potraži stručnu pomoć.  I moderatori brišite ovaj idiotski post. . .
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 03:28:57 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Јадан Интер, докле ће бре да јебете народ за паре ?

Бенитез је за вођење Ливерпула и ово мало Интера заслужио мардељ, без права на жалбу.

Једина светла ствар, Милито разбио малер  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Каква смејурија синоћ. На шта је спао Интер, са Бенитезом, кад мора да се брани цело друго полувреме од неког Твентеа.
Полако Бенитез уништава Интер, и хвала му.  Smile Остани мајсторе, макар 5 година као у Ливепрулу. Па ће се као и они борити за 7. место  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ne slažem se za Milita, momak nije imao ni jednu dobru šansu, jer je ostatak ekipe igrao kao qrac, a jednu je sam stvorio. . . Tako da nije toliko loš on, koliko je sada ceo tim katastrofa, a i po meni čim radi Eto, teško da radi Milito, jer imaju potpuno drugačija shvatanja i stil igre. . . Snajder jes dobar al mi ide na qrac koliko je pun samopouzdanja, šajbira bukvalno iz svake pozicije. . .

Ja sam pratio svaku tekmu intera u sezonama kada su bili mnogo jadniji, igrali kup uefa i slično al sad mi se baš gade, kako stoje stvari teško da ću pratiti fudbal ove sezone. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6260 Slide
Pandev-Govno od igraca!Pa ja mislim da je taj lik bojkotovao u Laciju zato sto se bojao konkurencije,pa onaj smrad u Laciju musleman sto im igra napadaca kidao je pre sad je goli kurac,igra na istoj poziciji ko Pandev,pa on je 6 puta bolji od Pandeva i ovaj smrad to zna i zato nije hteo da igra za Lacio da niko ne skonta koliko je sranje od igraca!
Smile

Kao prvo, da sam na tvoje mesto potrazio bi neku bolnicu, cisto radi kontrole. Smile
Kao drugo, 3 godine sam na ovom forumu i glupsi post nisam procitao. Smiley
Eto toliko. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung S500
Evo moji utisci jebeni inter koji me je sjebao za jebenih 4800. . .

bilo je dosta cudno gledati i navijati pogotovo u prvom poluvremenu,skenjao sam se kad je inter poveo prvi i onda kad je onaj lik dao gol iz slobodnjaka odma sam ga doveo u pes-u u partizan  Smile pa je onda twente poveo pa sam morao za inter da navijam i na kraju prvog poluvremena sam pustio drekavicki krik i mislio sam da su mi dosle pare(igrao sam x-2) kad ono u drugom poluvremenu inter onaj,sto kaze empti pravi od pre jedno 5 godina,seljacka igra,mucenje za gledanje,kurac od ekipe. . . Onaj mariga nije normalan lik,toliko mi je smesan bio. . . Znaci lik sedi i uhvati igraca twentea za jaja! Ali definitivno najjace cepanje tamo pred kraj utakmice,kad je snajder izveo slobodnjak pokazuju posle usporeni snimak mariga poput neke africke zmije ne gledajuci svog cuvara 560 km/s ga roka glavom u facu i ponasa se kao da se nista nije desilo. . . A posle kad je izbio haos eto stvara svim gledaocima sliku siptara u glavi i prilazi sa ledja onom jadniku jensenu koga je vec mariga ownovao za jaja i sa dva prsta ga cepa u oko! Ovaj jadan ne zna sta ce skoro poceo da place otisao zagrlio sudiju kao da mu je riba,sprema se da ga ozvali a sudija ga iskulira u fazonu jebiga brate kraj tekme!

ali sad moram da iskalim bes. . .

cezar-debela picka misli da je golmancina kako mu ga je samo zavukao jensen iz slobodnjaka! Ej pa to ni u fifi 08 nije moguce!

majkon-ciganstura,izgleda kao da je kolumbijac a ne brazilac,nema onih njegovih prodora bojao se da probije po desnoj strani!

samuel-pravi krkan! Baba je ladno pokusavao da proigrava saigrace dugim loptama,a da ne pricam o tome da je i dete od 160 kila brze od njega!

zaneti-kao da ima 61 godinu,poceo da samara nekog klinca iz ekipe twentea zato sto nije izbacio loptu u aut dok je neko od igraca intera bio na zemlji

mariga-sve je receno,dodao bih samo da je lik neverovatno glup,cesto dok ga gledas pomislis da je covek gluvonem,da ne zna ni da prica,a da nista ni ne cuje!

kambijaso-mali cela mislim da ni u kosarci nikoga nisu izblokirali ovoliko puta koliko su njega!

snajder-dobar je snajder,lepo je igrao

milito-seljacina,garantujem da ima bosanske krvi,covek toliko nema pojma,rekao bih isti pipo inzaghi dok je bio ,,mlad'' (sa 29-30 godina) samo sto ovaj milito je nekako mekan. . .

eto-dobar je,fantastican gol je dao,gledao sam jedno 20 sekundi pokusavajuci da skontam da li je gol ili nije dok aca nije rekao

pandev-govno od igraca! Pa ja mislim da je taj lik bojkotovao u laciju zato sto se bojao konkurencije,pa onaj smrad u laciju musleman sto im igra napadaca kidao je pre sad je goli kurac,igra na istoj poziciji ko pandev,pa on je 6 puta bolji od pandeva i ovaj smrad to zna i zato nije hteo da igra za lacio da niko ne skonta koliko je sranje od igraca!

kutinjo-ja ne znam da li ovo dete ima 16 kila. . . Decko je tolika picka od igraca,mada lepo se dodaje i to,uigran je dobro sa ostatkom ekipe svidja mi se,ali brate mili nabaci malo mase toliko slabog igraca nisam skoro video. . .

i jebem vam mamu da vam jebem picke jedne jedan gol u drugom poluvremenu niste mogli da date! Jedan!

[Edit by Enis - Mafija: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

PMS još nije prošao?  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Ma jok,to kod njega trazje par nedelja.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sto bi rekli ovi kad zele da objasne da je neko negativan "kakav hejt jbt."  Smile

Sta vam je svima ?

Prvo kolo Lige Sampiona,gostovanje,niko se ne zalece,lepo sam vam napisao,ali izgleda da niko nije procitao.Da je tekma bila na Meaci pa da kazes da je ipak skandalozno ne pobediti,ovako na gostovanju sampionu Holandije istina debitantu,ali opet...Veliki timovi igraju te utakmice skoro sa pola snage,pa ako dobiju,dobili su,ako ne,nije strasno...Moje misljenje da je X bio najrealniji rezultat na ovoj tekmi,ja sam se istina najiskrenije iznenadio kada je Inter onako brzo i relativno lako poveo na pocetku...

Ova i ovakva igra,istina ne preterano lepa,dobra i efikasna,nije plod loseg Intera,debelog Beniteza ili ne znam ti ja cega,jednostavno pocetka je sezone,najveci svetski timovi takva gostovanja ne zele da pretvore sebi u napor,jednostavno igraju lagano,igraju sporo,cekaju protivnika i ne podlezu ambijentu.Dok mali igraju na juris,na publiku,na emociju,na fanatizam,po malo i bez glave...

Inter je ovo mogao da dobije,u jednom momentu je mogao i da izgubi,primio je dva gola iz prekida,dao je dva gola iz igre,i uzeo sasvim dovoljan bod koji je ok za pocetak takmicenja,dizanje forme i racunanje na kraju...

A to sto pojedinci igraju kladzu,pa su kivni kad ne prodju tiket ne moraju uvek svoje frustracije da prosipaju ovde svima nama,da pricaju nekekve subjektivne gluposti koje su teske za citanje,a kamo li za neku opsirniju diskusiju.Ponekad pomislim da bi moderatori trebali da uvedu psihijatra ovde...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 11:15:50 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung S500
Slažem se u potpunosti.

Bravo  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2026, 23:31:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.