Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2026, 21:48:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 871527 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pazi ako Abiati bude na nivou iz sezone 2008/2009 kad je bio naj golman u Seriji A (zvanicno proglasen) ili ako Amelia bude na nivou dok je branio za Livorno...+ kad na to dodamo najjaci stoperski tandem Nesta-Silva pogotovo naglasak na Silvu koji sada ima 25 godina u full je formi,pokazao je klasu i ovo je njegova sezona...Mozemo da kazemo da Milan ima zaista dobru odbranu!Antonini sa 28 godina ove sezone ce takodje da eksplodira i pokaze svoj maksimum,Zambrota je pokazao na SP da jos uvek ima ono njegovo...A odlicni Abate uvek moze da uleti na njegovu poziciju i brzim prodorima jebe keve...Tu je jos fantasticni Onjewuu koji je jebao keve na SP,Yepes koji jeste mator,ali je objasnio u Chievu i PSG-u neke stvari,moze bar 2 sezone da odradi dobro u ulozi alternative,Papadopulos je bio odlican na pripremama,ima 22 godine mlad igrac...Sto se tice sredine,pricao sam vec o ovome Pirlo ce jebati keve...Ove godine puni 31,covek koga nikada nije krasila brzina,ove sezone bi isto trebalo da dostigne svoj maksimum i bude glavni igrac Milana!Gatuzo je svoje odigrao,dobar je za klupu da udje u igru u 80. minutu da slomi nekome nogu...Ali tu je odlicni Flamini,mislim da ce mu Alegri ukazati veliko poverenje,a i treba,covek je motorcina,uz sve ono sto je nekoliko godina unazad imao Gatuzu,Flamini ima i zaista dobre ofanzivne karakteristike...Ne treba da zaboravimo ni Ambrosinija i Sedorfa koji ce sigurno bar jos 2 godine gaziti na vrhunskom nivou...Pato polako ali sigurno postaje jedan od naj igraca na Svetu,ove sezone ce i to potvrditi i mislim da ce biti u top 10 najboljih na Svetu na kraju sezone...Borijelo je prosle godine objasnio,napunio je 28. godinu zivota i mislim da ce dati 20+ golova ove sezone...Takodje po meni,napadac koji moze da igra na vrhunskom nivou bar jos 3 godine...Dzoker standardno Inzagi,a ne zaboravimo mlade igrace koji su se prikljucili:Straser,Albertazi,Merkel i pogotovo Simone Verdi...

Ali jedan problem postoji...Zove se Ronaldinho...Covek je svoje odigrao,pisao sam vec o ovome...30 godina,ugojio se,pred pocetak prosle sezone je garant rekao sebi:Sacu malo manje da zurkam,ajde jos ovu godinu da izguram i dam 100% od sebe pa da odem na SP i jebem keve,posle me boli kurac za sve...Ali sta se desilo?Ronaldinho je bio odlican,ali Dunga ga nije pozvao na SP!Samim tim po mom misljenju Ronaldinho ne samo da se opusta uz zurke i alkohol vec mislim da njegove carolije vise nikada necemo videti...On je gotov...Dakle Milanu je potreban novi vodja,njega jos nisu nasli...ALi ja se potajno nadam da bi to mogao da bude mladi Simone Verdi!Jeste da je rano pricati o tome,tek je promovisan u prvi tim i vec da postane lider ekipe...Mada ko zna!Ja se zaista nadam da bi to moglo da se desi...Ali zato od Pirla ove sezone najvise ocekujem,on bi trebao da bude lider,njemu dati kapitensku traku i dovesti nekog igraca tipa Robinja na mesto Ronaldinja,dakle da ne bude lider kao Ronaldinho vec da jebe keve po levoj strani...
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
не навијаш за Милан кеве ми  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
neznam sta zelis da dokazes ali mi se cini da hoces da kazes da milan ima bolji (ili bar priblizno dobar) igracki kadar kao inter, mislim da je to glupo  Smile

ali ok... ja bih voleo da opet vidim jak milan ,jak juve, romu da se italijane vrate tamo gde im je mesto a mislim da su na dobrom putu

nisi mi odgovorio zasto je mota ker? Smile

Inter nije jos uradio niti jedan transfer tako da ....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Mota je ker zato sto igra kao ker
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Pazi ako Abiati bude na nivou iz sezone 2008/2009 kad je bio naj golman u Seriji A (zvanicno proglasen) ili ako Amelia bude na nivou dok je branio za Livorno...+ kad na to dodamo najjaci stoperski tandem Nesta-Silva pogotovo naglasak na Silvu koji sada ima 25 godina u full je formi,pokazao je klasu i ovo je njegova sezona...Mozemo da kazemo da Milan ima zaista dobru odbranu!Antonini sa 28 godina ove sezone ce takodje da eksplodira i pokaze svoj maksimum,Zambrota je pokazao na SP da jos uvek ima ono njegovo...A odlicni Abate uvek moze da uleti na njegovu poziciju i brzim prodorima jebe keve...Tu je jos fantasticni Onjewuu koji je jebao keve na SP,Yepes koji jeste mator,ali je objasnio u Chievu i PSG-u neke stvari,moze bar 2 sezone da odradi dobro u ulozi alternative,Papadopulos je bio odlican na pripremama,ima 22 godine mlad igrac...Sto se tice sredine,pricao sam vec o ovome Pirlo ce jebati keve...Ove godine puni 31,covek koga nikada nije krasila brzina,ove sezone bi isto trebalo da dostigne svoj maksimum i bude glavni igrac Milana!Gatuzo je svoje odigrao,dobar je za klupu da udje u igru u 80. minutu da slomi nekome nogu...Ali tu je odlicni Flamini,mislim da ce mu Alegri ukazati veliko poverenje,a i treba,covek je motorcina,uz sve ono sto je nekoliko godina unazad imao Gatuzu,Flamini ima i zaista dobre ofanzivne karakteristike...Ne treba da zaboravimo ni Ambrosinija i Sedorfa koji ce sigurno bar jos 2 godine gaziti na vrhunskom nivou...Pato polako ali sigurno postaje jedan od naj igraca na Svetu,ove sezone ce i to potvrditi i mislim da ce biti u top 10 najboljih na Svetu na kraju sezone...Borijelo je prosle godine objasnio,napunio je 28. godinu zivota i mislim da ce dati 20+ golova ove sezone...Takodje po meni,napadac koji moze da igra na vrhunskom nivou bar jos 3 godine...Dzoker standardno Inzagi,a ne zaboravimo mlade igrace koji su se prikljucili:Straser,Albertazi,Merkel i pogotovo Simone Verdi...

Da ti nisi opisivao Brazil sa garincom i Peleom ???  Abate,Borijelo i Flamini masine  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Citat
Mozemo da kazemo da Milan ima zaista dobru odbranu!

Има, ал на песу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Da ti nisi opisivao Brazil sa garincom i Peleom ???  Abate,Borijelo i Flamini masine  Smile Smile Smile

Ne mogu da se raspravljam sa likovima za koje su odlicni igraci samo oni koji imaju veliko fudbalsko ime
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
a "veliko fudbalsko ime se gradi na terenu" zar ne ? a ja nista nisam video od flaminija , abatea, borielo i ajde zna da da gol i to je to....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Covece jesi ti video kakve je golove prosle sezone Borijelo davao?Ako nisi cuti,ne vredi da raspravljamo...Abate je ogroman talenat,on je krilo,ali ocigledno je da pokusavaju od njega da naprave beka...Prosle sezone je cesto igrao na toj poziciji,popravio je dosta igru u odbrani,kada bi je usavrsio bio bi strasan igrac,ima jos vremena za njega da sredi to...Jel ti znas sta je Flamini radio u Arsenalu?Kada je Kaka bio najbolji igrac Sveta i kada niko nije mogao da ga zaustavi,Flamini ga je stavio u dzep!Medjutim u Milanu nije dobio pravu priliku,ali uvek kada je igrao odigrao je maestralno...Ne znam sta ti ocekujes od njega?Golove?Dao je 2-3 lepa u dresu Milana potrazi na jutubu,medjutim njegov zadatak je isti kao i Gatuzov...A da li je za tebe Gatuzo los igrac?Ne mislim trenutno,nego uopsteno...E pa Flamini je isti tip igraca kao Gatuzo,samo sto jos ume i da da gol...
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Tema je o interu brate.... pokusavas da dokazes neke gluposti na pogresnoj temi...

tako da necu vise da se raspravljam... Smile

p.s naravno da je gatuzo specifican fudbaler koji kida na terenu takvi se ne radjaju vise a flamini nije ni bleda senka njega.... eto toliko

sad Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2010, 11:42:36 od MarConE123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2026, 21:48:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.