Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2026, 00:48:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 872555 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Мислим да је од понуђеног најбоља опција Пелегрини.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung SGH-E590
Mozda bi Pelegrini bio bolji izbor od Beniteza, ipak je od Viljareala napravio tim koji je igrao polufinale LS, a i sa Realom je ostvario rekordan broj bodova prosle sezone u ligi Smile
Rafa je uzeo Kup UEFA sa Valensijom i Ligu Sampiona sa Liverpulom...Po uspesima je Rafa daleko bolji, ali pravo pitanje je da li Inter moze da igra njegovu igru.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Bio je i prvak Spanije 2 puta sa Valencia-om, Rafa Benitez... Mada iskreno, ja nisam preterano odusevljen njime, ali cisto da se kaze da nije bas bez titula u ligi... A mozda i covek nije uspeo da se snadje u Engleskoj...

Sa druge strane Pelegrini je isto osvajao titule po Juznoj Americi(Clausuru u Argenitni 2 puta, bio prvak Ekvadora i sl.), ali u Evropi jos nije uzeo titulu...

Svakako da sam ja najvise za neko 3. resenje, tipa Hidink, koje verovatno i nije preterano realno... Ali videcemo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Fenomen Beniteza je cudesan...On je trener koji se drzi nekakvih svojih principa i nije fleksibilan previse prema timu,igracima i odstupanju od nekih njegovih teorija...Sa Liverpulom je osvojio LS,po mom misljenju srecno(ako jedno  osvajanje takvog takmicenja moze da se nazove "srecno"),ali je i igrao jos jedno finale dve godine nakon...Mislim da je uleteo pomalo u los trenutak Liverpula gde mu je budzet ogranicen i to krajnje i gde mu se glavni igraci povredjuju na pocetku takmicarske sezone...Onoliko koliko mu se sreca mozda osmehnula u LSu,toliko mu je okruto okrenula ledja u Premijer ligi...

Prosto ne znam sta da mislim o njemu,da je osvojio Premijer ligu,ljudi bi ovde drugacije pricali o njemu,da je vodio npr. Chelsea ili neki drugi klub njegova filosofija fudbala ne bi bila toliko osporavana...Ali njegova glavna greska jeste to da je zeleo od Liverpula koji je ekipa poznata po svojoj efikasoj igri koja melje protivnika,koji ima "zvezde" i igra leprsavo i efikasno probao da napravi jednu rznu ekipu koja igra tvrdo i na rezultat.E tu ga je ceo svet zamrzeo,i sad mu izvlace iz dupeta i neke stvari za koje mozda i nije kriv i pljuju ga,isti oni koji bi ga velicali da je stvar samo malcice drugacija...

Iskreno receno,ni ja nisam njegov miljenik,ali mozda je pomalo i nepravedno toliko popljuvan u poslednje vreme...Pre njega bih voleo da vidim Hidinka,Kapela,ali siguran sam da bi on bio bolji trener od Pelegrinija,ili ne daj boze nekakvih Zemana i slicnih...
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 13:33:01 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ма он је сам себи закуво чорбу. Имао је скресан буџет и све то, ал брате и то мало пара што је имао је потрошио на шкартове плативши и више него што вреде. Узми за пример само Џонсона колико је плаћен, или рецимо Кин. Па за Кина је дао ако се не варам 30 милиона. Ееееееј 30 милиона!?!?! Па знаш какве је играче могао наћи за те паре по источној Европи и другим континентима?! Јако је лоше водио тај Ливерпул чак и у отежаним условима. Зашто је то тако мени стварно није јасно, а баш сам га готивио док је радио у Валенсији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung S4
U Premier ligi mu je jedini uspeh bio u sezoni 08/09 kada je bio drugi i do pretposlednjeg kola bio za petama Manchesteru. Mnogi mu zameraju i to sto je dovodio igrace tipa N'Gog, Leiva i ne nzma koga jos, a nije koristio Babela koji je ogroman potencijal ili to sto je prodao Cissea...
Ne znam, mnogo je cudnih poteza imao ali opet uzeo je tu LS, pa posle opet igrao finale. Kapriam da bu mu ekipa kao sto je Inter i dobro legla jer su navikli da pod Mourinhom igraju takticki i disciplinovano, a on sam forsira slican stil.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sve se slazem sem za Glena Dzonsona koji je cak i u reprezentaciju pozivan zbog igara...Nije on los igrac...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung S4
Rafa Benitez na klupi Intera?

Rafael Benitez je veoma blizu klupe Intera, a italijanski mediji tvrde da će Španac sa sobom na Meacu dovesti i Havijera Maskerana i Dirka Kujta.

"Gazeta delo Sport" tvrdi da je tehnički direktor šampiona Evrope Marko Branka već obavio prve pregovore sa španskim stručnjakom i to samo nekoliko sati nakon objavljivanja vesti da je Benitez završio saradnju sa Liverpulom.

Kako navodi list, sve je dogovoreno, a čeka se samo zeleno svetlo predsednika Intera Masima Moratija, koje ne bi trebalo da izostane.

Benitez će dobiti mnogo veća sredstva za transfere u odnosu na ona koja je imao u Liverpulu, ali će mu prvi zadatak biti razgovori sa Maikonom, Snajderom i Dijegom Militom, koje svi žele da zadrže u klubu. Nakon toga, Španac bi mogao da radi na tome da iz Liverpula dovede svog ključnog igrača Maskerana i radilicu Kujta.

Osim Beniteza i Mihajlovića, koji je postavljen za trenera Fiorentine, kao kandidati za mesto na kome je donedavno sedeo Žoze Murinjo spominju se Gus Hidink i Manuel Pelegrini.

izvor: BLIC

edit:

Sad citam kako su se pojavile dve vesti.
Corriere tvrdi da je dolazak Beniteza skoro gotova stvar i da ce povuci za sobom i Mascherana i Kuyta, dok Gazzeta tvrdi kako je Benitez tek treci na Moratijevoj listi trenera. Navodno, Moratti bi hteo prvo da vidi Hidinka na klupi, cak bi pristao i na to da Hidink vodi Inter kao sto je u onoj sezoni vodio Chelsea, dakle zajedno sa Turskom reprezentacijom, a ako ne moze njega doveo bi Pellegrinija.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 15:31:30 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Morati: "Izabrao sam Beniteza"

Jutros predsednik Intera objavio očekivanu odluku, slede pregovori, ali niko ne sumnja da će Španac biti novi trener Intera.

Morati je praktično potvrdio ono što je štampa pisala danima, nakon raskida ugovora sa Liverpulom, Rafa Benitez će sesti na klupu evropskog prvaka.

To je potvrdio i prvi čovek Intera.

"Odabrao sam Beniteza, to je logično rešenje. Radi se o treneru koji je već osvajao Evropu i ne vidim razlog zbog čega to ne bi učinio ponovo. Naš cilj je da postanemo prvi klub koji je odbranio titulu u Ligi Šampiona", rekao je Masimo Morati.

Španac je već u Italiji, na Sardiniji na odmoru, a pregovori bi mogli da počnu već sutra. Očekuje se da će biti brzo sklopljen dogovor. Benitezu je Italija suđena pošto je bio na korak od Juventusa.

Postoje dve verzije priče zbog čega nije seo na klupu "stare dame". Jedna je da je bio preskup i da je stalno odlagao odgovor, a druga da je pao dogovor, ali je novi predsednik Anjeli sve stopirao jer Juve, kao zastava Italije i tim koji ima najveću podršku želi na svojoj klupi isključivo Italijane.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6233

Moratti daje sve sigurnije izjave u vezi sa Rafinim preuzimanjem kormila Intera.

Massimo Moratti je izjavio da bi Španjolac, do kraja dana, mogao i formalno postati član Intera.

Nakon što je u nedjelju izjavio da je njegova glavna meta upravo Rafael Benitez, Moratti je već danas zvučao i optimističnije u vezi sa mogućim angažiranjem Španjolca.

“Dogovor sa Benitezom i njegov potpis do kraja dana? Možda… da… ipak biste morali upitati Brancu za to”, rekao je Moratti.

Prema pisanju tabloida, Rafa je već telefonom nazvao Brancu i pristao na trogodišnji ugovor uz sezonsku plaću od 5 milijuna eura.

Izvor: Sportske.net

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znaci definitivno dolazi Smile

Skeptican sam ali da vidimo sta moze da uradi Smile
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2026, 00:48:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.