Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2026, 16:32:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 875420 puta)
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Citat
Да није Станковић у Интеру неби ме интересовао резултат никако јер су обадвије екипе пресмјешне

Znam ja jednu presmesnu ekipu, koja nece igrati u finalu, zove se Mancester Junajted

Smile Smile Smile

лол бро
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Burgnich: "Inter and Mourinho, a great group"         

MILAN - Ex-Inter player Tarcisio Burgnich believes Inter can go all the way in the Champions League after beating Barcelona 3-2 on aggregate in the semi-finals.

"It was hard but I think Inter deserved to win for the desire they showed," said Burgnich, a veteran of Inter's European Cup final defeat to Ajax in 1972. "The boys followed the indications of the coach so compliments to all of them. It's a great group and only with a compact group can you achieve these results."

Moratti compared Mourinho to Herrera after last night's heroics at the Camp Nou, and the Great Inter defender agrees. "We were at the top for five or six years because there was a compact group. You only win if the whole team works towards an objective."

Burgnich defended Inter's defensive tactics against the Blaugrana, adding: "Any style of play is fine when you have to get results at all costs. It wasn't a championship match, it was in or out."

Inter face Bayern in the final and Burgnich warned: "The final is only one match so you need to have the concentration and humility that the players had last night."

For Burgnich, Mourinho is the right man to coach Mario Balotelli. "Even if you're not a great player and you don't give your all, the fans still applaud you. But Milan will boo you if you're a great player and you're sluggish."

Was there a Balotelli in the Great Inter side? "No, there wasn't," said Burgnich. "They sometimes criticised Corso but when he was in form he could win matches by himself."

www.inter.it
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
I Stanković preživeo pakao "Kamp Nou" stadiona

Vezista Intera Dejan Stanković nije igrao u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Barselone na stadionu "Kamp Nou" zbog parnih žutih kartona. U intervjuu za Press kapiten srpske reprezentacije priznao je da posle gola Pikea nije imao snage da odgleda finiš utakmice na "Kamp Nou", kada je plasman "nero-azura" u finale visio o koncu.

Kako ste proslavili zlata vredan poraz u Barseloni i da li ste uopšte mogli da zaspite po povratku u Milano?

- Malo sam samo odspavao. Bilo je mnogo borbe, emocija, strasti, kasnije i euforičnog dočeka na aerodromu. Došao sam kući oko pola četiri, seo na krevet i počeo da sređujem misli. Napravili smo ogroman posao. Kada se utakmica završila, svako je trčao za sebe, u svlačionici je bilo ludo, ali u avionu se stišala euforija. Finale Lige šampiona je 22. maja, a do tada imamo još tri finala. Čeka nas Lacio u nedelju, blizu je i finale Kupa protiv Rome. Možemo da osvojimo sva tri trofeja i da zaista uđemo u istoriju. To bi onda bio san - objašnjava Stanković.

Iskreno, da li ste imali snage da iz svečane lože posmatrate finiš utakmice, pogotovo što je Pike u 84. minutu postigao gol i naterao vas da drhtite do poslednjeg zvižduka Franka Deblekera?

- Tih šest minuta pamtiću dok sam živ. Neviđeni stres... Kada je Pike dao gol nisam imao snage više da sedim u svečanoj loži. Nas četvorica smo ustali i otišli u svlačionicu. Brzo smo čuli publiku koja je "graknula", u trenutku smo pomislili da su dali i drugi gol. Presekli smo se... Sećam se da je neko istrčao i rekao nam da je gol poništen. Šta ti je fudbal. Kada imaš aktivan rezultat vreme nikako da prođe, a kada ti treba gol, minuti prosto lete... Ma, mnogo je lakše igrati. Koncentrisan si na loptu, igru... Ovako misliš o svakom detalju. Da ne poželiš nikome.

Italijanski mediji su objavili da vam je pet hiljada navijača priredilo spektakularan doček i na taj način vas nagradilo za herojsku igru u dvomeču protiv, prema opštem mišljenju, najkvalitetnijeg tima na svetu?

- E, to je tek posebna priča. Ne treba ništa da ti kažu, da ti skandiraju, na licima tih ljudi, naših navijača, vidiš da su srećni. Vidiš i da bi sve učinili za tebe, da te nenormalno poštuju. Zaslužili su da se raduju, samo što smo se mi nekoliko minuta pošteno borili za vazduh. I to smo se žestoko borili.

Kako se trener Žoze Murinjo ponašao u svlačionici, jer je čitave nedelje vodio medijski rat sa predstavnicima katalonskog kluba, a po završetku meča se sukobio sa golmanom Viktorom Valdesom?

- On je čovek emotivac, možete da zamislite koliko mu je bilo drago. Radovao se, ali zna da nas tek očekuju finala. Uradio je svoje, ekipu je spremio do perfekcije. Hvala i njemu što mi je omogućio da igram finale Lige šampiona, hvala i saigračima.

Hoćete li otkriti bar deo Murinjove taktike, jer se svi pitaju kako je moguće da neko onako "ukoči" ekipu predvođenu Mesijem, Ćavijem i Ibrahimovićem?

- Protiv njih imaš samo dve opcije. Da igraš kao oni i dobiješ četiri komada, ili da sve radiš suprotno. Mi smo izabrali ovu drugu opciju. Gledao sam utakmicu i video kako navijači, a i takve veličine kao što su Mesi i Ibrahimović, gube strpljenje. Bili su jako nervozni.

Hoćete li pehar Lige šampiona doneti u Beograd u slučaju da 22. maja u Madridu savladate Bajern?

- Prvo ću da ga donesem kući da spavam sa njim. A onda u Beograd. Šalim se, neka on stoji u našoj vitrini.

U dosadašnjoj karijeri osvojili ste 19 trofeja, ukoliko sa Interom trijumfujete u Madridu, ući ćete u anale ovdašnjeg fudbala?

- Ne volim da pričam unapred, ali taj trofej bio bi više od krune karijere. Imam šansu da osvojim tri pehara, a to bi otvorilo mogućnost za nove.

Ko se sve javio da čestita?

- Drugovi iz reprezentacije, naravno Miha... Mislim da sam posle meča dobio 50 poruka, dan posle utakmice sam više od sat vremena pričao sa srpskim novinarima.

A Ibrahimović?

- Nije čestitao, nismo se videli...

Izvor: Sportal
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 21:41:54 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Честитат ће му за Ђурђевдан кад оду на свијећу код Видића  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1064
Svaka cast Dejanu na uspehu ... voleo bih da osvoji Ligu Sampiona sa Interom kad vec nije mogao sa ostalim timovima gde je igrao
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Šta je Murinjo šapnuo Gvardioli?

Kao u slučaju Materaci - Zidan na Svetskom prvenstvu 2006, portugalski mediji upustili su se u čitanje reči sa usana Interovog trenera...

Mnogo bure u fudbalskoj javnosti podigao je revanš polufinala Lige šampiona između Barselone i Intera (1:0) na Nou Kampu.

Pale su "teške" reči, Samjuel Eto priveden je na dan utakmice zbog beznačajnog prekršaja, Viktor Valdes nije mogao da podnese slavlje Žozea Murinja posle "najslađeg poraza u karijeri" i "četiri poluvremena"…

Međutim, nešto je ostalo nerazjašnjeno.

Reč je o "šaputanju" portugalskog stručnjaka kolegi sa Barsine klupe, Pepu Gvardioli, tokom prvog poluvremena.

Kako tvrde mediji u Portugalu, Murinjo je Gvardioli šapnuo samo jednu rečenicu: "Ići ćeš u Madrid, ali (malo) sutra" (Manjana)!

Na sreću Interovih navijača, tako je zaista i bilo, pa će "neroazuri" igrati svoje prvo finale Kupa, odnosno Lige šampiona, posle 38 godina! Na stadionu Santjago Bernabeu ih 19. maja čeka Bajern.

(MONDO, foto: AP)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Pokušaj ubistva Balotelija?

Mino Raiola, menadžer napadača Intera Maria Balotelija, otkrio je da je neko pokušao da ubije njegovog štićenika kao u dobro poznatim akcionim filmovima. Raiola je rekao da je neko sabotirao automobil Balotelija i da je on pukom srećom na vreme to video.   

- Pre nekoliko dana Mario je primetio da su mu odvrnuta sva četiri šrafa na točku od automobila. Da nije obratio pažnju, verovatno bi rizikovao smrt na autoputu - rekao je Raiola, a potom optužio Inter za sve što se dešava Baloteliju.

- Murinju je bio potreban neprijatelj u ekipi, a Mario je upao u zamku. Poslednjih osam-devet meseci niko u klubu ga nije uzeo pod zaštitu. Nekada je prestrašen na treningu, a niko mu nije ponudio zaštitu. On se izvinio zbog svojih postupaka, ali nisam čuo da se bilo ko njemu izvinio zato što ga je napao.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S4
Au kakva luda utakmica jbt...  Smile
Kolarov sutne na gol, a ceo stadion mu zvizdi.
Inter da gol, svi se raduju kao blesavi.  Smile

Polu-vreme 0:1, Samuel ga dao u prvom minutu nadoknade, posle nekoliko dobrih sansi Intera.
Inace, u jako cudnoj formaciji je Inter izasao na teren, sa Etoom koji je je :chuckel:dini napadac u ekipi.
Arena sport 1 prenosi inace...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Smile Zjbavas se? Ja jos gledam na mute pa i ne izvaljujem kako publika reaguje. . . Cekaj zvizde Kolarovu jer hoce da Inter uzme (tj da Roma ne uzme ) titulu ili iz nekog drugog razloga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S4
Zvizde im da Roma ne bi slucajno osvojila sampionat.  Smile
U trenutku kada je Inter dao gol, navijaci su razvili transaprent "oh nooo".  Smile
Elem, opusteno 0:2 golovima Samuela i Motte...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2026, 16:32:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.