Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:53:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 810898 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Dobra konstatacija za Anelku, taj covek stvarno izmislja golove. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@Sle Jr

Sem Cezara,Maikona,Zanetija ostalo si napisao skoro isto kao i ja,tako da to je negde to...E sad ko ce kome igrati to je pitanje,a Stankovic moze da se poredi sa Balakom jer i Deki igra zadnjeg veznog dosta puta,Lampard je ofanzivni vezni,kao u Interu Snajder... Smile

No dobro,tu smo negde,ali ja mislim da mislimo isto,samo si ti nesto malo drugacije napisao,malo manji tekst sa manje objasnjenja.Jedino se ne slazemo oko golmana i bekova  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Deki je po meni isti igrac kao Gerrard i Lampard, dakle MC, koji je medjutim mnogo poslusan, i ne voli odgovornost ,pa slusa sta god mu se kaze...

Lampard i Gerarrd su skuplji jer su Englezi i jer su lideri. . . Lampard po meni nije bolji od Dekija, dok za Gerrarda ne smem nista da kazem Smile ipak da je Deki malo veci vodja u glavi a ne sraf, pitam baba qranu sto bi ovakav odnos bio. . .

Dobio sam informacije od Mourinha Smiley

U prvoj. . . Julione - Maicon, Lucio,The Wall,Il Capitano - Il Drago, Il Chucu, Muntari, Wesely Sniper - Sami, Il Principe   Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2010, 14:09:10 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ај сад напиши по презименима ко ће играти..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
-----------------Cesar----------------------

Maicon----Lucio----Samuel----Zanetti

---Stankovic-Cambiasso--Muntari----

----------------Sneijder---------------------

----------Eto'o----------Milito-------------
« Poslednja izmena: 24. Feb 2010, 14:31:15 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Дошао је дан Д  Smile
Срећно вам било Интеровци(највећој популацији навијача једног страног клуба на овом форуму)...јер срећа ће вам бити итекако потребна  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
U prvoj. . . Julione - Maicon, Lucio,The Wall,Il Capitano - Il Drago, Il Chucu, Muntari, Wesely Sniper - Sami, Il Principe   Smile

Цезар-Мајкон, Лусио, Самјуел, Занети-Станковић, Камбијасо, Мунтари, Снајпер-Ето, Милито.  Smile

Зид  Smile

Е у к. умртвио ми се рефлекс Smiley  Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2010, 14:31:30 od Juventuslandia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Е хвала... погубих се са скроз, све чекам да се Il Padrino појави jош Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2010, 15:02:32 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Е хвала... погубих се са скроз, све чекам да се Il Padrino појави jош Smile

Smile

ja necu da im tepam,to su masine od ljudi i igraca a to ce pokazati veceras  Smile

postava koja se ocekuje jeste ta sa 3 zadnja vezna + jednim igracem iza spiceva (citaj Snajder)...

a sada postava koju bih ja voleo da vidim,i mozda postava koju blago ocekujem,mada nisu bas neke sanse da je vidim...

-------------------------------cezar------------------------------
maikon---------samuel------------lusio---------------zaneti
-------------------stankovic-------kambijaso----------------
-----------------------------snajder----------------------------
-------------eto---------------------------------pandev------
------------------------------milito------------------------------

Mada umesto ovoga verovatno ce biti postava sa 3 zadnja vezna i 2 spica,u tom slucaju Santon pocinje kao levi bek,a Zaneti kao zadnji vezni,ili Muntar zadnji vezni,a Zaneti na nacrtanoj poziciji levog beka...U tom slucaju pored Milita ili Eto ili Pandev....

Kao sto i pisah,ocekujem mrtvu tekmu,sa jako malo sansi,jako malo golova,i zatvorenu igrau oba tima bez rizika...Duel dva sistema,koji cene biti rasformiran ni u slucaju kartona ni u slucaju golova.Ove ekipe ce igrati potpuno isto sta god da se desava na terenu,opipavace snage,delovace iz kontre itd. Prognoza je dosadnih 0-0,a realna zelja je 1-0,nerealna 2-0 sve vise je vec unistavanje protivnika...Mislim da na ovoj tekmi nece izgubiti niko,ustvari izgubice fubal i svi mi koji se palimo od kako su izvuceni protivnici...Necemo videti nista,sem suve taktike i nenormalne takticke discipline svih 22 igraca na terenu...Ocekujem punu Meacu preko 85 000 ljudi,neka budu vetar u ledja momcima,neka motivisu domacina,tesko ce da odmognu gosima,ali neka domacin leti po terenu uz njihovu podrsku... Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ocekujem mrtvu tekmu,sa jako malo sansi,jako malo golova,i zatvorenu igrau oba tima bez rizika...Ove ekipe ce igrati potpuno isto sta god da se desava na terenu,opipavace snage,delovace iz kontre itd. Prognoza je dosadnih 0-0. Mislim da na ovoj tekmi nece izgubiti niko,ustvari izgubice fubal i svi mi koji se palimo od kako su izvuceni protivnici...Necemo videti nista,sem suve taktike i nenormalne takticke discipline svih 22 igraca na terenu...

Дође ми да гледам Љовисну сад Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:53:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.