Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 05:52:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 854129 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Очекујем 2:1 за Челзи на Меаци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Mnogo je to golova za utakmicu ovih timova,mada ok,tvoje misljenje...

Ja malo i navijacki,ali zaista ne mislim da Inter moze kod kuce da primi dva komada od bilo koga  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па брате ако очекујеш да се свака утакмица одигра по рномеу клубова онда прогнозирам 0:0 и у Лондону 1:0 за Челзи. Ал не иде ти тако, нигде не пише да је 90% шанса да ће бити мало голова. 3 гола уопште није пуно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sve si ok napisao,ali onda ovo
3 гола уопште није пуно Smile

Za jedan derbi cele faze Lige Sampiona,za jednu utakmicu a opet uzimajuci u obzir protivnike i njihov fudbal to jeste mnogo.Ne bi bilo mnogo da igraju Barsa i npr. Mancester ili Milan,ali za Inter-Celsi 3 je puno...

Mada fudbal je cudan,neka bude i 3-3 na obe tekme,sve zavisi od toka utakmice,i od okolnosti,smesno je da prognoziramo,ali eto malo i mi da doprinesemo malom "naboju" i "atmosferi"  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ал кажем ти не гледа се просек само и то како тимови играју. Ја рецимо мислим да ако Челзи поведе на Меаци да ће дати више од 1 гола.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Znam da se ne gleda nista u fudbalu iskljucivo,nisam ja debil,ali cini mi se da ce ovo da bude jedna od onih mrtvih tekmi,koju cemo svi gledati a necemo videti nista preterano posebno...Tvrdo,defanzivno,sa po jednom sansom i to je to...Uglavnom su ti napumpani derbiji takvi,kao Inter-Barsa na kraju krajeva,ali dobro,polako,slazem se da treba sacekati i videti...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па толико тврдо да је уствари мртво ће бити ако Интер то тако убије, а Челзи не верујем да ће баш толико смарати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
У овом делу ЛШ већина утакмица јесу незанимљиве и монотоне, јер кад је толики улог, ризик мора бити сведен на минимун.

Може се десити да на овој буде голова, али за око доброг фудбала ће се тешко видети.

Тако је било прошле године у двомечу између Челзија и Ливерпула. Фудбал ко фудбал уобичајено досадан и немаштовит, као и увек кад играју те две екипе, али бар је тад у те две утакмице пало доста голова.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па толико тврдо да је уствари мртво ће бити ако Интер то тако убије, а Челзи не верујем да ће баш толико смарати.

Anceloti je zabar ,to zaboravljas,iako je Celsi Engleska ekipa...Ali i Murinjo je tu ekipu(Celsi) sastavljao da igraju "na rezultat" a Anceloti zna da iskoristi to...I Anceloti se vraca u Italiju na svoj stadion,nee tu biti puno improvizacije,nece se otvarati niko...

Ali fudbal je cudna igra,videcmo,zato i jeste zanimljivo jer ni ti ni ja ne mozemo da tvrdimo,a ni da pomislimo na rezultat,zato ga i volimo,jer pretpostavke i sve logicnosti padaju u vodu...

DuKiM57 upravo to...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla YFF35
mob
Samsung Galaxy
нигде не пише да је 90% шанса да ће бити мало голова. 3 гола уопште није пуно Smile

slazem se.

cak ako nekim slucajem padne gol u prvih 15 min. taj mec opusteno moze da ode u 4+.

fudbal je cudo. ranije kad je seria a bila najjaca isto su kladionice davale kvotu na igru 0-2 po 1,45 ili 1,50 kad se igraju derbi mecevi, a gotovo po pravilu ako neki tim da na pocetku gol onda ode sve u qrac... nema vise taktike ni nicega, onda dolazi do izrazaja inspiracija i suv kvalitet pojedinca.

inter i murinjo ne smeju mnogo da taktiziraju... mora ici da da gol na domacem terenu.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 05:52:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.